ŠRI JANTRA, POMAŽE DA VAM SE ISPUNE ŽELJE

Šri Jantra je 12 000 godina star simbol i smatra se majkom svih jantri. Jantre su geometrijski dizajn zasnovan na principima Svete geometrije. U meditaciji se koristi da uskladi lijevu i desnu polutku mozga, doprinese boljem fokusu i koncentraciji ili donese bilo koju duhovnu korist. Šri Jantra je alat za pribavljanje i ispunjavanje svih svjetovnih želja i materijalističku manifestaciju. Ona djeluje na način da poveća vaš fokus, očisti um, čime dobijate jasnoću da jasnije vidite vaše ciljeve. Ako meditirate nad ovom jantrom možete dobiti duboke uvide svog života.

Šri jantra je najmoćniji alat za unošenje harmonije i otklanjanje negativne energije. Predstavlja cijeli svemir na svim nivoima. Donosi blagostanje, obilje, sreću, zdravlje i uspjeh. Šri Jantra kao antena privlači kosmičke i božanske energije  prema vama. Otklanja negativne energije, harmonizira vaše tijelo i um.

              “ŠRI JANTRA” IDEALNA KAO POKLON ZA VAŠE VOLJENEPPPP

NARUČITE ŠRI JANTRA ENERGIZIRANE PRIVJESKE:

dfew3f4edwe45tf

ENERGIZIRANI PRIVJESAK ZA ZAŠTITU VOZILA, POSLOVNIH PROSTORA I PROSTORA U KOJEM BORAVITE:

21912787_1921445554848504_1828683630_n

Mnogi vjeruju da posjedovanje Šri Jantre donosi obilje bogatstva, ugled, poštovanje, moć, posjede, ljepotu, zdravlje, napredak, udobnosti, sve vrste uspjeha i ostale poželjne vrijednosti. Ona pomaže u otklanjanju bolesti, dostizanju uspjeha u zanimanju, privlačenju novca, pobjede u sporovima, napredovanju u meditaciji, uspjeh u učenju i ljubavi; što god osoba poduzme biti će ovjenčano uspjehom i blagodatima ako se uskladi sa energijom Šri Jantre. Tamo gdje postavite Šri Jantru ne može nedostajati obilja jer ova je jantra sposobna privući bogatstvo i osloboditi  dugova. Dobro je poznata stvar da kada se Šri jantra nalazi u uredu poslovne zgrade ili prostora, taj posao cvjeta i povoljno se ekspandira, čineći posao uglednim i uspješnim. Ova jantra je svojevrsna zaštita od negativne energije, opasnosti, bolesti i nesreće. Šri jantra sadrži mistične inskripcije koje privlače božansku energiju Univerzuma i tako stvaraju konstruktivne i pozitivne vibracije koje se šire u ozračje u kojem se jantra nalazi. Ti valovi i zrake pozitivne kozmičke energije neutraliziraju i otklanjaju utjecaj svih negativnih i destruktivnih sila koje se nalaze u blizini mjesta gdje se Šri jantra nalazi.

Onaj ko posjeduje ovu Jantru u svom domu sretna je osoba jer Šri jantra djeluje i na suptilnom nivou otvarajući nas za primanje duhovne inspiracije. Pored bogatstva i napretka, mir i mudrost su dodatni povoljni rezultati utjecaja ove jantre. Šri Jantra nije čudo ili neka magija, ona je jednostavno oblik energije koja preobražava i usmjerava našu psihičku energiju u pozitivno stvaranje. Iz dana u dan, Šri jantra smanjuje nagativnosti na minimalni nivo i čini da se osjećamo sve bolje i bolje. Ona pročišćava tijelo i um, dajući onome ko na nju meditira daje unutarnju smirenost i sigurnost.

Možete nam se javiti i putem Vibera ili WhatsApp-a na broj; 00387 61 968 322

10 ČUDESNIH ČINJENICA O ŠRI JANTRI

Šri Jantra ili Šri čakra je svojevrsni geometrijski uzorak koji su mudraci Siddha Yoga loze i njihovi učenici hiljadama godina koristili da otkriju tajne Univerzuma. Dijagram koji nastaje povezivanjem 9 trouglova koji zrače iz tačke, je geometrijski uzorak, za koji mudraci Advaita Vedante kažu da je ključ za savladavanje nauke o stvaranju (onog što želite) i uništenje (onog što ne želite).

1032px-Sri_Yantra.svg
Ne možemo, naravno, objasniti Veličanstvo, nadmoć i značenje Šri Jantre u pisanoj formi, ali ćemo pokušati rasvijetliti ovaj geometrijski uzorak kojeg većina sljedbenika Sanatana Dharme jednostavno nije svjesna. MalO ljudi koji su dobro upoznati s ovim duhovnim geometrijskim uzorkom ili su povezani sa jogom Siddha loze, slijede Sri Vidya školu Tantre ili će biti gorljivi bhakte Aadi Shakti, Vrhovne Božice.

Ovdje bacamo svjetlo na neke od najvažnijih čudesnih činjenica o Šri Jantri:

1. Šri Jantra predstavlja mikrokosmički nivo Univerzuma, kao i ljudsko tijelo.
Svaki krug u Šri Jantri odgovara jednoj čakri u ljudskom tijelu. Sve što se rotira i širi. Šri Jantra predstavlja Univerzum.

Microcosmic-level

2. Zvuk ‘OM’ u tonoskopu, instrumentu koji se koristi za stvaranje uzoraka koji odgovaraju različitim zvukovima, stvara geometrijski uzorak sličan onom Šri Jantre.
Je li to samo slučajnost? Ne može biti!

272b8361fb2c824c7c4c51f76dbfeec0

(Nauka potvrđuje da su Rišiji bili u pravu. Poređenje jednakosti između Šri Jantra mandale i tonoskopske slike zvuka Om. Šri Jantra je hiljadama godina stara.)

Bio je to dr Hans Jenny (pionir na području matematike) koji je prvi uspostavio ovu korelaciju u modernom svijetu. Mudraci su očito preobrazili sveti zvuk Om u geometrijski oblik. Za broj 108 se vjeruje da je brojčani prikaz Om i Šri Jantre,

3. Šri Čakra je oblikovana postavljanjem 5 trouglova prema dole i 4 uspravna trougla; kombinacija ženskih i muških načela. Trouglovi okrenuti prema dole predstavljaju ženski princip, tj. Shakti, a uspravni trouglovi predstavljaju muški princip, tj. Shivu.

ffff         4 trougla prema gore      5 trouglova prema dole    Centrirani trouglovi             Šri Jantra

Svih 9 međusobno povezanih trouglova dovode do stvaranja 43 manja trougla; svaki od njih predstavlja božanstvo povezano s određenim vidom postojanja.

4. Rečeno je da Šri čakra predstavlja beskonačnu moć božice; da je taj geometrijski oblik božica sama.

poster-sri-yantra-408140

5. To nije stvaralaštvo nečijeg intelekta ili samo simbol Vedantskog učenja; geometrija, kažu mudraci, pojavljuju se samo-realiziranim jogijima u samadhiju (vrhunskom meditativnom stanju).

Yogis-in-Samadhi

6. Sri Yantra se štuje ili se meditira nad njom, u tri oblika: 2D obliku i dva 3D oblika.

2D-and-3D-forms

7.  Šri jantra je poput hodočašća za jogije; sa svakim korakom, jogi se uzdiže od baze do središta, i u konačnici sjedinjuje s Univerzumom.
Šri Jantra mapira tragačevo duhovno putovanje od zemaljskog nivoa do konačnog prosvjetljenja; od vanjskih pravougaonika do središnje tačke, tj. središta Svemira, gdje se spaja s vrhovnom svijesti.

61fb58487c8ab8647370e8ab944dae27--sri-yantra-yoga-studio

8. Matematika uključena u stvaranje ovog geometrijskog izračuna je tako složena da su matematičari često zbunjeni.
Pi, Phi, zlatni omjer i Fibonaccijev niz – ovaj je geometrijski uzorak poznat vedskim sagovima već hiljadama godina, sadrži ih sve.

3D 3 sides.gif

Kompjuteri mogu stvoriti takav uzorak s lakoćom danas, ali ako bi neko to pokušao lično učiniti trajalo bi čitav život za normalnu osobu!

9. Za yogije je Šri Jantra poput podešavanja putem zvučne viljuške koja pomaže povezati ih s univerzalnom svjesnošću.
Šri Jantra je, kažu mudraci, bitna poput stroja koji apsorbira kosmičku energiju. Riječ je o geometrijskom prikazu najsvetijih zvukova u Univerzumu

6ccd460ac1310a56bf159e14a63b1c70--chakra-meditation-kundalini-yoga

10.  Hram Sringeri (355 km od Bangalorea) ima savršenu Šri Jantru. Ovo je sjedište prve mathe (centar vjerskih studija) postavljen od Adi Shankaracharya. Posjedovanje Šri Jantre u obliku slike, 2D, tj. Meru, u kući ili poslovnom prostoru može donijeti sreću i otkloniti negativne vibracije. Drugim osobama pomaže dublje zaroniti i pokušati meditirati sa Šri Jantrom za direktna duhovna iskustva.


❤ ❤ Veličanstvena, čudesna Šri Jantra, najbolji alat za otklanjanje NEGATIVNE ENERGIJE!
❤ PODIGNITE SVOJE VIBRACIJE I PRIVUCITE BOLJE OKOLNOSTI U SVOJ ŽIVOT ❤
RIJEŠITE SE NEGATIVNE ENERGIJE ZA SVA VREMENA
Škola za dušu ručno izrađuje svaku jantru po podacima osobe kojoj ide narudžba.
– Jeste li znali da je za izradu Jantre koja djeluje potrebno vrhunsko poznavanje Astrologije?
– Jeste li znali da u timu Škole za dušu imamo jednog od najtraženijih Astrologa na Balkanu? (Azra Plese Dzakulić)
– Jeste li znali da su bez odgovarajuće mantre koja se dobije na osnovu astroloških podataka i koja se namijeni svakoj osobi koja kod nas poruči jantre, dakle bez te mantre vaše jantre ne rade? Zato su Astrologija i Jantre kao nokat i prst!
– Jeste li znali da je potrebna velika preciznost kod ručne izrade jantri, i zato u našem timu imamo i vrhunskog grafičkog dizajnera jer Jantra predstavlja Savršenu simetriju, potpuni sklad, božansku geometriju ? (Nedžad Dzakulić)
– Jeste li znali da je za Jantre koje rade potrebna fina Reiki energija Majstora koji doista poznaju Reiki finese?
– Jeste li znali da su Azra i Nedžad Džakulić kao Reiki Majstori Učitelji napisali 4 knjige, od kojih su dvije teme baš Reiki?
—- Jeste li znali da Škola za dušu postoji već 15 godina?
❤ Zato su naše jantre UNIKATNE I DJELOTVORNE!!! ❤

SVOJ ŠRI JANTRA PRIVJESAK NARUČITE OVDJE:

FB STRANICA “ŠKOLA ZA DUŠU”  PORUKOM U INBOX ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com

Možete nam se javiti i putem Vibera ili WhatsApp-a na broj; 00387 61 968 322

Knjige koje želite pročitati;

Joshua David Stone – Psihologija duse 2. izdanje

Joshua David Stone – Čišćenje negativnih psihičkih energija

40685208-Spontano-ispunjenje-želja

-Wallace-Wattles-Znanost-bogacenja

BOGATI OTAC SIROMASNI OTAC

Deepak_Chopra_Sedam_duhovnih_zakona_uspjeha

Haanel – Sustav univerzalnog ključa

Jack-Canfield-Kljuc-Za-Primjenu-Zakona-Privlacnosti

Laut, Phil – Novac je moj prijatelj(2)

Napoleon Hill -Misli i postani bogat

Robert_Kiyosaki-Vodic_u_bogacenje

Tajna

Trazi_i_dobices

2 Comments Add yours

Komentariši