BALANSIRANJE GRLENE ČAKRE

Namaste ❤

 

POKLANJAMO besplatni grupni Reiki tretman za energizaciju pete čakre, Visuddhe, odnosno grlene čakre. ❤ ❤

 

17554892_1811483859178008_84470132_n

Svijetlo-plavi reiki energetski privjesak

Pročitajte pažljivo upustva u ovoj poruci i ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća, slobodno nam se obratite.

 

Ukoliko ste se prijavili u komentar ispod posta, za Vas tretman kreće u navedenom vremenu, dakle petak u 20:00 i traje do 20:20, dakle u trajanju od 20 minuta. Prije početka samog tretmana, barem na 5 minuta, sjednite, sklopite oči, stavite svoje dlanove na lokaciju ove čakre. To je grlena čakra koja je svijetlo plave boje, a leži u području grla,  tada vizualizirajte svijetlo-plavu boju i izgovarajte mantru HAM (izgovarajte poluglasno, izgovara se; HAMMMMMMMMMMMMMMMMMM).

Nakon toga, dakle u dogovoreno vrijeme, tačno u 20h, potrebno je da legnete, sklopite oči (preko 70% naše energije izlazi na oči), ruke niz tijelo s tim da otvorite dlanove i okrenete ih ka gore, pažnju prebacite na disanje, dišite polako, umjerenim tempom, lagano na nos, neka vas ne obuzimaju nikakve misli, fokus prebacite potpuno na disanje. Podesite sebi mobitel da zvoni za 30 minuta jer je dobro da nakon tretmana koji će trajati 20 minuta ostanete u tom položaju barem još 10 minuta, nakon toga, možete nastaviti sa svojim aktivnostima koje možete započeti tako što ćete nam ostaviti svoje impresije ispod posta na koji ste se i prijavili.

 

Više o grlenoj čakri;

Vishuddha (svijetlo plava boja)

Svjetlo je plave ili sinje modre boje. Leži u području grla i povezana je s višim oblikom (božanske) volje i sa snagom riječi. Djeluje na štitnjaču, te upravlja izmjenom tvari, bronhijalnim i vokalnim sistemom, plućima i probavnim traktom. Središte je izražavanja i sporazumijevanja, utječe na našu volju, odlučnost i mogućnost biranja, stvaralaštvo na mentalnom nivu, na prihvaćanje svijeta i prilagođavanje tom svijetu, te na doživljavanje sebe u društvu i u zvanju. Posljedice neuravnotežene pete čakre izražavaju se kao nemogućnost izražavanja osjećajnih potreba, osjećaja i vlastitog mišljenja. Ljudi koji imaju problema u radu ove čakre ne mogu izraziti žalost ni plakati, dok se s druge strane blokada može manifestirati i kao pretjerano nadziranje drugih ljudi. Blokada te čakre povezana je s tremom (knedla u grlu), s uznemirenošću, s anginama koje se ponavljaju, s problemima sa štitnjačom, s rakom grla, bolestima zubi i desni, upalama grla te s glavoboljama koje nastaju zbog napetosti u gornjem dijelu vrata. Izazov grlene čakre je iskreno pokazivanje emocija, kao i primanje i prihvaćanje informacija. Ovo je središte kreativnosti i komunikacije s duhovnim svijetom.

 

Peta čakra – asocijacije:

 

Naziv na sanskrtu – Visuddha

 

Boja – svijetlo plava

 

Žlijezda – štitnjača i paratiroidne žlijezde

 

Lokacija – grlo, područje vrata

 

Namjena – učenje kako preuzeti odgovornost za vlastite potrebe

 

Duhovni zadatak – priznavanje, pokoravanje svoje volje naspram božanske, vjera, iskrenost iznad zablude

 

Poremećaji rada 5. čakre – upaljeno grlo, čirevi u ustima, skolioza, natečene žlijezde, problemi sa štitnjačom, problemi s glasom, promuklost, kronična upala grla, problemi sa zubima ili desnima, kronične bolesti vilice, laringitis

 

Mentalna i emocionalna pitanja – izražavanje osobnih osjećaja, kreativnost i osobno izražavanje, korištenje osobne moći za stvaranje, osuda i kritika, vjera, izbor, donošenje odluka, snaga volje, samorazumijevanje, iskrenost, stavovi, osjeti mirisa, sluha, okusa

 

Dijelovi tijela kojima upravlja – grlo, štitnjača, dušnik, vratna kičma, usta, zubi i desni, jednjak

Ukoliko imate bilo koji manifest problema koji su gore navedeni, potrebno je poraditi, ili popularno rečeno balansirati grlenu čakru. To možete sami učestalijim reiki samotretmanima ukoliko ste Reiki praktičar, reiki tretmanima kod nekoga ko je iniciran u Reiki ukoliko vi niste, ili pomoću naših Reiki energetskih privjesaka koji se rade na bazi tečnog stakla. Privjesci se rade dok su u tečnom stanju i tada se energiziraju jer je poznato da voda, odosno tečnost odlično prima ili prenosi informacije. Tada dolazi do faze sušenja i više nikakve informacije ne mogu narušiti energizaciju, odnosno energetski sklad koji sadrži privjesak. Svaki privjesak se radi za svaku individuu po njenom imenu i prezimenu, datumu i mjesto rođenja.

Dakle za probleme navedene u ovome tekstu preporučuje se svijetlo plavi reiki energetski privjesak.

Još jednom o manifestu problema i pomoći u borbi protiv istih;

ZA VAS JE SVIJETLO PLAVI REIKI ENERGETSKI PRIVJESAK UKOLIKO IMATE POTREBE ZA: POBOLJŠANJEM SAMOIZRAŽAVANJA, ZAUZETI SE ZA SEBE, POBIJEDITI STRAH OD IZBORA I GUBITKA MOĆI, POBIJEDITI TREMU, RIJEŠITI PROBLEME KOMINIKACIJE OPĆENITO; I POTREBE RIJEŠITI ZDRAVSTVENE PROBLEME U PODRUČJU GRLA I VRATA

 

 

 

17554892_1811483859178008_84470132_n

Svijetlo-plavi reiki energetski privjesak

5. Peta čakra – GRLENA ČAKRA (boja svijetlo plava, područje grla, žlijezda štitnjača)
Fizička neravnoteža uključuje probleme štitnjače, grlobolje, laringitisa, čeljusnog zgloba, infekcije uha, probleme lica (brada, obrazi, usne, jezik), bolovi u vratnoj kralježnici, rak grla, ciste, problemi sa zubima, vilicom, glabovolje kao posljedica pritiska u vratu.
Emocionalna neravnoteža uključuje nemogućnost samoizražavanja kroz komunikaciju, kako govor tako i pisanje.  Trema. Strah od gubitka moći ili strah od pravljenja izbora. Bezvoljnost ili biti van kontrole. Strah zauzeti  se za sebe, objaviti svoje stavove, odluke.
Kada je ova čakra uravnotežena, naše riječi teku slobodno, izražavanje je slobodno, izražavamo se lako i bez suzdržavanja, komuniciramo bez problema. Pošteni smo i iskreni, ali i čvrsti. Dobri smo slušaoci.

Pouka ove čakre je – govorite, neka se i vaš glas čuje.

Hvala svima.

Više informacija o Reiki energetskim privjescima zatražite OVDJE ili porukom u inbox našeg Fb profila Azra i Nedzad Dzakulic, naše Fb stranice Škola za dušu ili se javite na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com

 

Naši privjesci nisu obični nakit za tijelo, oni su nakit za dušu, nakit koji zrači pozitivnom energijom!

❤ OBOJIMO JESEN BOJAMA REIKIJA ❤

Komentariši