MOŽE LI SE POBJEĆI OD ZLE SUDBINE U ZAGRLJAJ SREĆI?

MOŽE LI SE POBJEĆI OD ZLE SUDBINE U ZAGRLJAJ SREĆI?

Šta to imaju zajedničko Astrologija i Šri Jantra?

Odgovor na to pitanje ali i ono mnogo učestalije, pročitajte u nastavku..

Ukoliko se pitate zašto su potrebni podaci za izradu vaše jantre, odgovor slijedi;

Obzirom da je Azra Pleše Dzakulić među najtraženijim astrolozima na ovom podneblju jer se astrologijom bavi skoro 20 godina, na osnovu podataka koje nam date, izvrši se astrološki uvid na zamrznutu sliku na nebu na dan vašeg rođenja i sukladno tome se uzima mantra koja se izgiovara prilikom izrade vaše jantre.  Šta to zapravo znači?

Ovako, nekome u Natalnoj karti stoji opasnost od saobraćajne nezgode, nakon tog uvida koje je astrologija dala, u jantru se izgovara odgovarajuća mantra da bi se osobi pomoglo da je sudbina sačuva od teške saobraćajne nesreće.  Neko voli određeni posao, ali mu to ne donosi dobit, na osnovu uvida u Natalnu kartu, a na osnovu podataka koje je osoba dala za izradu njene jantre, uzima se dogovarajuća mantra da sudbina osobu čim prije preusmjeri na ono što će joj donijeti dobrobit u životu. I ZATO SU JANTRE ŠKOLE ZA DUŠU UČINKOVITE, a što pokazuje 15 godina postojanja same Škole i veliki broj prezadovoljnih kupaca širom svijeta. 

Neka od svjedočenja možete prelistati na ovom linku, klikom OVDJE 

Poručite i vi svoju šudesnu Šri Jantru Škole za dušu i svjedočite čudu!

Šri Jantra medaljon zaista jeste najbolji alat za otklanjanje negativne energije iz vašeg života ali i buduća zaštita od te negativne energije.

Preporučuje se set od 3 jantre zbog sinergije djelovanja;

-LJubičasta je osobna, za zaštitu od negativne energije gdje god da ste, nosi se oko vrata, može i u novčaniku ili torbici.

-Braon je Rahu, ona je odlična zaštita protiv depresivnih stanja i turobnih misli, a pored toga i pojačava dejstvo osobne jantre, može i ona u torbicu ili novčanik, a može i u ladicu sa Vašim osobnim stvarima.

-Zelena je za prostor, čuvar vašeg doma, odlična je zaštita vašeg doma, kancelarije ili auta od neželjenih utjecaja i ide iznad ulaznih vrata kuće ili stana.

UZ JANTRE DOĐU DODATNE KRAĆE UPUTE! Preporuča se set od 3 jantre zbog sinergije djelovanja, ali možete odabrati i jednu ili dvije. Vrijedno je spomenuti također: nakon primitka narudžbe možete nas kontaktirati ukoliko nešto ne bude jasno jer tu smo da pomognemo, a ne samo da isporučimo narudžbu! ❤

Šaljemo širom sviijeta. U BiH šaljemo brzom poštom, isporuka 1-4 radna dana, ostale države šaljemo državnom poštom preporučeno na kućnu adresu, isporuka 10-tak radnih dana!

Jantre se rade namjenski za vas, po vašim podacima. Za izradu narudžbe trebaju nam podaci; ime, prezime, datum i mjesto rođenja kao i adresa na koju šaljemo.

Ne zaboravite, Šri Jantra je najbolji alat za otklanjanje negativne energije iz vašeg života kao i za zaštitu ubuduće!

Unutar BiH moguća dostava brzom poštom, dok u ostale države šaljemo preporučeno poštom.

Isporuka za;

BiH: 2-4 dana,
Srbija, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija i Slovenija: 5-7 dana.
EU: 7-10 dana
SAD, Kanada, Australija…; 10-15 dana

Za više informacija obratite nam se porukom na našoj Fb stranici Škola za dušu ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s