POTRAGA ZA BLAGOM: UČIMO VAS ALKEMIJI

maxresdefault

Kada bi nas upitali koje je to zanimanje budućnosti, bez zadrške bismo odgovorili; alkemija, zanimanje i prošlosti i budućnosti. Zanimanje nad zanimanjima, rekli bismo. Naime, alkemičar je onaj koji neke druge metale pretvara u plemenite, recimo u zlato…

Kada bismo gledali sa strane, neprimjetno i nepristrano, osobu koja na sebi ima puno zlata, vidjeli bismo da ta osoba uživa u svome zlatu. Nedvojbeno ta osoba uživa u svome zlatu i to ona osjeća i pokazuje osmijehom, mirom i zadovoljstvom kojima zrači.  Dakle, zlato je skupo zbog osjećaja koji nam daje, jer drugačije čovjek u zlatu ne može uživati osim u osjećaju koje mu posjedovanje zlata pruža. No, kad smo kod osjećaja i alkemije; pogledajmo kako su to oni povezani. Naime, rečeno je da je alkemičar onaj koji neke druge metale pretvara u plemenite, a upravo smo vidjeli kakvo nam to zapravo bogatstvo pruža zlato, i stoga se lako daje zaključiti da je alkemičar onaj koji svoje osjećaje transmutira, kojem je cijeli život doživljaj baš takav kao da ima puno, puuno zlata. Pitate se, da li je zaista to alkemičar? Ne postoji li istinski alkemičar koji olovo pretvara u zlato? Mi vam tvrdimo da to i jedino to jeste istinski alkemičar.

gold-from-liquid.png

Olovo (ego), zlato (srce). 

Ukoliko se još pitate da li svako može biti alkemičar, naš odgovor je potvrdan.

Sada, nakon svega što se, pretpostavljamo zapitali, mi vas pitamo; želite li da vas naučimo alkemiji? Nastavite čitati tekst.

Alkemija se dešava unutar nas, tu se naše olovo pretvara u zlato. Stoga, krenimo na Unutarnje putovanje.

Kad nas upitaju šta je to “Unutarnje putovanje”, naš odgovor je da je to potraga za blagom. Unutarnje putovanje je postupak koji pruža svakome, ko je voljan, zakoračiti u vlastitu emocionalnu provaliju, potpunu integraciju negativnih emocija i kao cilj doživjeti duboko divljenje i zahvalnost te osjetiti novi život, bez patnje.

Unutarnje putovanje je istinsko blago, krenite u potragu za njim i pronaći ćete unutrašnja vrata koja svakoga od nas uvode u metodički postupak za prevladavanje vanjskih prepreka. Vanjske prepreke su ono što nas odvaja od svima nama zajedničkog doživljaja, a to je naše Biće i svjesnost bivanja. Ovo je direktan poziv da zakoračite na stazu koja vas automatski vodi oslobađanju od nevidljivog zatvora nesvjesnog uma i rasute pažnje.

unnamed.png

Kao garancija uspješnoj implementaciji programa “Unutarnje putovanje” izdvajamo brojku od 10 godina postojanja i stotine prezadovoljnih klijenata širom svijeta koji mogu posvjedočiti da će svaka osoba, koja se obaveže krenuti ovim putem, i stići na odredište. Garancija da je moguće ponovo se roditi u vlastitom životu, i živjeti bez patnje i trpljenja, bez unutarnje drame, bez pritisaka “u duši”, bez života koji vam drugi diktiraju. Vaš život pripada vama, vi ga živite, i stoga zaslužujete osjetiti najbolje od života.

Krenite u potragu za blagom!

Unutarnje putovanje vas vodi na putovanje života na kojem ćete, između ostalog, doživjeti:

– usklađivanje s Univerzumom (postojanjem),

– otkrivanje i uvođenje “u sadašnji trenutak” (direktno iskustvo),

– razotkrivanje i borba s Egom,

– značaj Zahvalnosti za život,

– značaj Slobode od Ega,

– značaj Svjesnosti,

– Svjesno povezano disanje i druge vježbe za povećanje svjesnosti sadašnjeg trenutka,

– afirmacije kao pomoć za rad s mentalnim tijelom

– otpuštanje naše unutarnje drame, integracije emocija, i sve u korist naše dharme,

– emocionalna ravnoteža

– rad s emotivnim tijelom – nivelacija nivoa Svjesnosti (samo-posmatranje) – buđenje iz cjeloživotne Iluzije (Buđenje)

– konačni doživljaj unutarnje prisutnosti (osjećaj vlastitog Bića),

– potpuna sloboda od negativnih emotivnih naboja,

– potpuna sloboda od opskurantizma našeg uma

– potpuno otvaranje srca i uma, kao manifesta potpune Slobode.

Želite se osjećati kao čovjek s početka priče, onaj sa puno zlata? Zdravlje i unutarnji mir su prvi koraci, a svi ostali koraci, uz Unutarnje putovanje, biće vam popločani zlatom.

Inner-Peace.jpg

Prijavite se za nas program UNUTARNJE PUTOVANJE.

Zaobiđite troškove dolazaka na seminare; Cijeli program prolazite iz udobnosti svoga doma, jer koristimo blagodati tehnologije; Facebook, e-mail, skype…

Više informacija zatražite porukom u inbox našeg Fb profila Azra i Nedzad Dzakulic, neše Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail: skolazadusu@hotmail.com

10101010

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s