SVE O PLANETARNO POPULARNIM, ČUDESNIM PRIVJESCIMA ŠKOLE ZA DUŠU

9.jpg

 

Skoro da nema dijela na ovoj našoj planeti gdje nismo poslali neki od naših privjesaka.

Pored toga što ljudi vide na Facebooku slike privjesaka, mnogi se jave na preporuku nekoga ko je već uzeo neki od naših privjesaka.

 

U ponudi imamo Šri Jantra privjeske. Šri jantra je najmoćniji alat za unošenje HARMONIJE I OTKLANJANJE NEGATIVNE ENERGIJE.

U ponudi imamo 3 jantre; Osobnu, Za prostor i Rahu jantru.

– Zelena-jantra je jantra za prostor, ona djeluje na otklanjanje negativne energije u okolini-prostoru u kojem živite i radite (poslovnom) te poboljšava odnose medju ukućanima ili kolegama.

– Ljubičasta – lična Sri jantra, ona poboljšava energiju u vama i oko vas, otklanja blokade koje se odnose na vasu ličnu sreću (posao, zdravlje, odnosi, obilje-novac) i omogućava da primite obilje.

-Rahu nam pomaže uravnotežiti svijest i podsvijest, i osloboditi nas potisnute ljutnje, strahova, tuge, od čega najčešće padamo u depresivna ili anksiozna stanja i padamo pod uticaj loših navika. Rahu također pojačava dejstvo osobne i jantre za prostr. Rahu jantra (braon) se dodiruje s našim najtananijim unutarnjim osjećajima, posebno onim skrivenim u podsvijesti, najčešće kojih nismo svjesni. Pored toga, Rahu pojačava dejstvo osobne jantre.

Sve tri djeluju u sinergiji, i pojačavaju jedna drugoj dejstvo, dok izuzetno djeluju i pojedinačno svaka u svojoj sferi djelovanja. Najopsežnija je lična jantra, onda djeluje na vas kao posebni energetski centar i otklanja blokade u vama i svim pravcima od vas. Jantra za prostor je idealna za balansiranje odnosa svih ukućana. Rahu djeluje na vašu podsvijest, čisti karmu, prekida nemir (uznemirenost) čim se pojavi, kao da “vidi” i odmah je prekida. Za Ljubav se preporučuje set od 3 jantre jer se odlično nadopunjuju.

fghztu65ez74e

Više o jantrama pročitajte klikom OVDJE


 

U ponudi imamo i odlične, najbolje i najučinkovitije Reiki privjeske koje možete nabaviti.

Ima ih 7, za svaku čakru po 1.

PRIVJESCI BOJE I CAKRE 3322.jpg

Više informacija o svakom privjesku pojedinačno pročitajte klikom OVDJE.


 

U ponudi također imamo Tibetan Vashikaran Jantru koja ima specifičnu namjenu, a to je da budete vidljivi svojoj srodnoj duši, što u prijevodu svakako znači; ova jantra je odlična za privlačenje Ljubavi u naš život, za bolje ljubavne prilike.

67223586_2174670989321397_117804854075719680_n.jpg

 

Još jednom ukratko zašto su koji privjesci;

  • Šri jantra je najmoćniji alat za unošenje HARMONIJE I OTKLANJANJE NEGATIVNE ENERGIJE.  U setu dođu 3 jantre; osobna, za prostor i rahu.
  • Reiki čudesni privjesci su namijenjeni za zdravlje jer svaki djeluje na neku od čakri, a čakre su raspoređene po tijelu.
  • Tibetan Vashikaran Jantra ima specifičnu namjenu, a to je da budete vidljivi svojoj srodnoj duši, što u prijevodu svakako znači; ova jantra je odlična za privlačenje Ljubavi u naš život, za bolje ljubavne prilike, ili kako bi to naš narod rekao; za sreću u ljubavi.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s