PROGRAM MEDITACIJA

meddddddddd

Meditacija je nešto što činite za sebe, ne za svoje tijelo poput tjelovježbe ili frizure ili sređivanja noktiju, ne za svoj um poput učenja, čitanja, nego za istinskog sebe, za svoju dušu ako baš hoćete.

Mnogo upita smo dobili vezanih za meditaciju, stoga smo se odlučili pokrenuti program MEDITIRAJTE SA ŠKOLOM ZA DUŠU. Ovaj program je nastao prije 15 godina i sada se samo usavršava tako da njegove blagodati može osjetiti svaki polaznik programa. 

U sklopu programa koji traje 21 dan i koji se odvija korespodentno, on-line, klijenti će biti detaljno upućeni u meditaciju, istinsku meditaciju. Program počinje s aktivnim meditacijama koje služe kao uvod u meditativno stanje, zatim slijede meditacije s mantrama i konačno, duboki mir ili klasična meditacija. U sklopu programa, polaznik će biti u mogućnosti sve nejasnoće podijeliti s nama i tražiti smjernice za ispravno meditiranje. 

Meditacije se šalju u vaš inbox i vi ih radite u udobnosti svoga doma, onda kada vi to želite, kada imate slobodnog vremena ili kad ste sami, kad je vama najpogodnije. Kad uradite jednu meditaciju, javite nam i mi šaljemo drugu, i sve tako slijedom koji je namjenski osmišljen za najbolje rezultate. Dakle, vaše meditacije radite vi u udobnosti vlastitog doma, onda kad vama to najbolje odgovara, onda kada ste sami vi i meditacija, baš onako kako i treba.

Već redovno meditirate ali niste sigurni da to radite ispravno?

Ukoliko želite osjetiti istinsko meditativno stanje, onda je za vas naš PROGRAM MEDITACIJA – MEDITIRAJ SA ŠKOLOM ZA DUŠU.

Sve meditacije sa opisima, video prezentacijama i linkovima za muziku, šaljemo vam u inbox vašeg Fb messengera, i sve slijedom koji je najbolji za uvođenje u meditativno stanje, čisto stanje bivanja.

Sve informacije zatražite u inbox  naše Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail: skolazadusu@hotmail.com

-Meditacija smanjuje stres, smanjuje krvni pritisak, pomaže u borbi protiv dijabetesa. Dakle, meditacijom do zdravlja.

-Osoba koja redovno meditira ima drugačiju vibraciju, finiju, smireniju, i tako zapravo djeluje na druge u njenom prisustvu; postaju opušteniji, pozitivniji.

-Meditacija nas čini osjećajnijima, sretnijima, inteligentnijima, poboljšava pamćenje i koncentraciju, širi empatiju.
Meditacija usporava proces starenja moždanih stanica i pojačava neuroplastičnost mozga, što zapravo znači da nam omogućuje da lakše promijenimo sebe, odnosno svoje loše navike.

-Ukoliko imate problem sa nesanicom; meditacija će vrlo uspješno otkloniti taj problem. Naime, meditacija djeluje kao vrlo moćan medikament protiv nesanice stoga što utječe direktno na njene uzroke; depresiju, stres, strah ili nervozu.

-Meditacija nas dovodi u dodir sa najboljim u nama; sa našom suštinom.

(Cijena program iznosi 25 Euro, i možete platiti u dvije rate s tim da drugu ratu niste dužni platiti ukoliko ne budete zadovoljni našim programom)

#<3 #Meditirajte sa Školom za dušu ❤

Azra & Nedžad

Knjiga_Mirdadova

ČUDESNE JANTRE ŠKOLE ZA DUŠU

RIJEŠITE SE NEGATIVNE ENERGIJE ZA SVA VREMENA

Pomozite i vi svojoj sreći da vas pronađe uz našu čudesnu Jantru.
Šri Jantra, najbolji alat za otklanjanje negativne energije!!!

POMOZITE SVOJIM ŽELJAMA DA SE OSTVARE UZ ČUDESNE JANTRE ŠKOLE ZA DUŠU!!!

Više informacija zatražite porukom u inbox ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com

3 Comments Add yours

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s