OSVIJETLIMO SVIJET

4741a24085d270ae35c1cd573f27f87e

Polako ali sigurno, pale se se svjetla širom svijeta, polako ali sigurno svjetlost poprima svoju pravu dimenziju i ukazuje nam kamo da idemo.

U mraku možemo samo tapkati na mjestu. Sve više država širom svijeta priznaju Reiki jer su njegovi učinci neosporivi. Reiki je u Srbiji legalizovan, odobren podzakonskim aktom od strane Ministarstva zdravlja Srbije, i svrstan u sredstva za unapređenje zdravlja i rehabilitacije, ali ne samo u Srbiji, u mnogim drugim državama, a od jučer zvanično i u Brazilu.

Kroz Školu za dušu ne samo da promoviramo ovu divnu tehniku iscjeljenja, već istu demistificiramo tako što potičemo sve veći broj ljudi da je počnu primjenjivati, jer svako može postati reikista bez obzira na spol, dob ili bilo koju drugu karakteristiku. Reiki je namjenjen svakom, i stoga je naša vizija – Reikista u svakom domu.

Nije potrebno da plaćate skupe medicinske tretmane i preparate, kada možete pomoći sami sebi, i svojim najmilijima. Obuka za Reiki je vrlo jednostavna, i prvi stepen možete proći već za nekoliko dana. Učenje Reikija možete obaviti iz udobnosti svog doma, bez odlazaka na skupe i zamorne seminare, a putem naše online dopisne škole Reikija (Reiki tečaj).

Da se razumijemo, online je naš pristup klijentima,  a ne “online inicijacija” (termin koji neki pogrešno koriste), a što podrazumijeva komunikaciju s našim polaznicima (učenicima) putem skype-a, Facebook-a, ili emaila na koje ćemo proslijediti materijal koji služi za obuku. Svi polaznici materijalu za učenje na taj način mogu pristupiti kada god žele, što je puno bolje od odlaženja na razne seminare; štedi vaše vrijeme i novac. Svi dokumenti i opisi su popraćeni i ilustriranim prikazima, ostaju klijentu tako da im se može vratiti kad god osjeti potrebu. Inicijacija se odvija na daljinu jer Reiki nadilazi vrijeme i prostor koje inače pojmimo umom.

Energija je besplatna, i taj mit da osporimo, u Školi za dušu ne naplaćujemo Reiki energiju. Kao Majstori učitelji zadržavamo pravo naplatiti svoj rad, vrijeme i trud a što je i pravilo rada s majstorima i zakon Karme, koji navodi da sve što dobijete besplatno biće vam naplaćeno u drugoj oblasti života; sve što se dobije besplatno, ne cijeni se, kao i ideja naplate da je potrebno uzeti od ega, koji se uglavnom veže za materijalno bogatstvo čije ogledalo je novac, kako bi se dakle napravilo mjesto duhovnom učenju. REIKI ENERGIJA JE BESPLATNA, vrijeme i rad majstora koji vas obučava se naplaćuje.

Zašto izdvajamo ŠKOLU ZA DUŠU?

U prilog našem radu govore desetine reikista širom svijeta koje smo obučili proteklih 10 godina rada. Svi naši učenici su u mogućnosti biti s nama u kontaktu 24/7. Svi polaznici dobiju verifikovanu diplomu da su osposobljeni za reiki praktičara (majstora). Svi naši učenici su u stalnom kontaktu jedni s drugima kroz grupu za podršku, a koja uključuje pomoć svih naših reikista za pružanje besplatnih reiki tretmana njima ili članovima njihove porodice u teškom zdravstvenom stanju. I ono što je najvažnije, podrška našim polaznicima ne uključuje samo odnos učitelj-učenik, ili pružalac usluge-klijent, već stvaramo iskrena prijateljstva i na taj način širimo svjetlost reikija u svijetu.

 

VIŠE INFORMACIJA O DOPISNOJ ŠKOLI REIKIJA

PRIJAVITE SE se za REIKI TEČAJ na naš FB profil ili FB stranicu

 

Apokriifne-knjige-iz-Nag-Hammadi

Max-Heindel-Okultni-principi-zdravlja-i-lijecenja

kako_lekari_manipulisu_zenama

Porijeklo-Muskarca

Kyle Smith – Majmun u ljubavi

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s