NEGATIVNI I POZITIVNI STAV

Određeni predmet možemo gledati na više načina, ali, najrasprostranjeniji način je da li je to pozitivno ili negativno, dobro ili loše, ali, šta je sa predmetom od kojeg se prave dvije različite stvari, recimo nekim materijalom, recimo; kamen!

Da li su isti kamen u crkvi i kamen u tamnici?

Dželat, mornar i svetac imaju iste sjenke, ali, jesu li oni isti?

Od drveta se pravi jarbol, krst i vješala, od istog drveta!

I zato vam još jednom želimo skrenuti pažnju na čudesne jantre Škole za dušu, jantre koje mi ručno radimo, sa puno ljubavi, preciznosti i pažnje, od finih materijala dobavljenih sa podrućja bivše Yugoslavije. Ovo nisu neke “jantre” koje se mogu naći u zemljama u našem okruženju nabavljene iz Kine (one raznih boja) 🙂 Ove su pažljivo odabrane iz drevnih tekstova, njih par svega kod nas ima u ponudi i svakoj se zna istorija i namjena dakle.

Kod nas imate set od 3 jantre koje nudimo radi sinergije djelovanja;

-LJubičasta je osobna, za zaštitu od negativne energije gdje god da ste, nosi se oko vrata, može i u novčaniku ili torbici.

-Braon je Rahu, ona je odlična zaštita protiv depresivnih stanja i turobnih misli, a pored toga i pojačava dejstvo osobne jantre, može i ona u torbicu ili novčanik, a može i u ladicu sa Vašim osobnim stvarima.

-Zelena je za prostor, čuvar vašeg doma, donosi mir, sklad i harmoniju u vaš dom, odlična je zaštita vašeg doma, kancelarije ili auta od neželjenih utjecaja i ide iznad ulaznih vrata kuće ili stana.

UZ JANTRE DOĐU DODATNE KRAĆE UPUTE!

Imamo još u ponudi Tibetan jantru za ljubavne odnose kao i Artha jantru za bolji protok obilja

Više informacija o našim jantrama možete zatražiti porukom u inbox naše Fb stranice Škola za dušu, na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com, porukom na Viber ili Whatsapp na broj; 00387 61 968 322

Komentariši