RAZMIŠLJATE LI O SVOM ŽIVOTU

26soul.xlarge1.jpg

 

Otkuda dolazi energija? Kako ona postaje negativnom silom u nama koja jedva čeka da se oslobodi? Da li je do nas došla kao negativna ili smo mi filter kroz koji ulazi kao neutralna energija?

Razmislite o svom životu.

Jedinstvo – Bog – Energija. Dakle, energija do nas dolazi iz Jedinstva od Boga. To nam je pravo dato po rođenju. Najveća prijemčivost je tokom sna, jer je tada naša duša čista. Od nas samih zavisi kako mi raspoređujemo tu energiju, umnožavamo je ili uništavamo. Koliko je onih događaja koje možemo spomenuti da griju dušu, a koliko je onih od kojih duši postaje teško. I sad zamislite, da su svi događaji povezani nitima, ili energetskom vezom. Koliko je bijelih – pozitivnih, koliko crnih – negativnih. Neki događaji daju snagu, drugi je otimaju i stoga ih nazivamo naporom ili stresom.

Poznato je da je bolest uzrokovana stresom, ali možete li vjerovati da su sve bolesti uzrokovane stresom? Jedan primjer: Jednom su vam kao malom djetetu rekli ružnu riječ. Sada, i svaki put kada vam neko to kaže ili sami govorite ili neko pred vama o tome govori, ili čujete s ekrana, ili da neko nekome govori tu riječ, to doživljavate kao vaš lični problem, tako da se ponovo uspostavlja ili oživljava stara negativna veza. Ili još jasnije kada ste odrasli, kad god čujete tu riječ imaćete osjećaj kao da se u vašu čašu strpljenja dolijeva kap po kap, dok se čaša jednom ne prelije. Što su negativniji osjećaji, veća je kap. Kada se prelije preko ruba čaše, eto bolesti. Što je čaša veća, teža je bolest. Sa ovim tumačenjem treba da bude jasno zašto jedna riječ može izazvati srčani udar. A srčani udar ili bilo koja druga bolest je prelazak kritične linije, posljednja kap koja je prelila čašu.

Ovdje se susrećemo s materijalizacijom energije. Iz ovog je lako zaključiti zašto je neko doživio srčani udar. Nakon što saznamo da smo bolesni, obično slijedi osuđivanje “krivca”, drugim riječima, negativnost dobavlja još negativnosti (mržnje, osvete). Može li se onda pacijent oporaviti od infarkta? Ne može! Načinom života kojim je sebi i pribavio infarkt-ne može! Pojasnimo situaciju još jednim primjerom, Stoje četiri osobe i čekaju nekog. Odjednom, jedan od njih kaže “Glupane!” Tri su to čula. Prvi počinje da guta suze misleći da se to odnosi na njega. Drugi kaže: “Zašto je rekao da sam to ja uradio. Šta ako…?” itd. I naravno, napon se povećava. Treći počinje da se smije – to ga se ne tiče. Zaista, riječ je iz čovjeka izašla neproizvoljno, tek onako se sjetio nečeg. Šta je iz toga proizašlo? Dvoje ljude su bez razloga stvorili negativnu vezu, i zaradili lanac stresa. Ko je bio loš, a ko dobar? Dobar je treći, koji sebi nije pribavio stres. Postoji li apsolutno dobar ili loš? Ne. Sve je relativno. Postoji Apsolutno, ali ono prestaje biti Apsolutno ako mu dodate bilo koju drugu riječ. Ono što je dobro za jednog, loše je za drugog. Ono zavisi od toga kako individua pristupa situaciji. Ne tražite krivca. – sve počinje u vama.

Razmislite o svom životu, doista. Ne gutajte u sebe tuđu negativu, zapravo, nikakvu negativu jer vi možete izabrati da prestanete živjeti takvim životom gdje vas svaka negativna riječ vrijeđa. Između riječi i konačne akcije stoji jaz, ona se zove tišina. Tu budite, tu vas ne može dodirnuti ničija negativa jer tu kad ste, onda znate da je riječ izašla iz nekoga drugoga jer je proizvod njegovih misli. Ne morate primiti svaki poklon koji vam neko daje, pa bio on lijepo umotan ili vrlo glasan i negativan u vidu riječi.

 

Riješite se negativne energije za sva vremena. Poručite svoje Šri Jantre, dokazano najbolji alat za otklanjanje negativne energije iz naših života.

Kako?

Jednostavno; zbog svog geometrijskog dizajna, oblika i linija koje tvore božansku geometriju, Jantra zapravo radi na principu vibracija. ❤ 

dfew3f4edwe45tf.jpg

Osobna Jantra (Zar nije prekrasna?)

 

Moćni simbol pomaže vam riješiti veliki broj problema i očistiti negativnosti u vašem životu. Kada neko koristi Šri Jantru, on oslobađa više svjesnosti, a što mu pomaže kreirati vlastitu realnost. Korištenje ovog simbola donosi mir i harmoniju u vaš život, čisteći vaš put od mnogih prepreka.

 

cncbvbdjjdufuekjfvj89e43d.jpg

Jantra za prostor

 

 

Rahu Jantra je posebno namijenjena za osobe koje traže olakšanje od: uznemirenosti (anksioznosti), strahova, panike, depresije, fobija, opsesija i ovisnosti. RAHU jantra može vas odvesti na put istinskog bogastva, put mira, oslobođenja od svega što predstavlja prepreku da živite ispunjen i sretan život.

 

rahu jantra 1111.jpg

ŠRI JANTRE MOŽETE NARUČITI NA

email: skolazadusu@hotmail.comili

u inbox na našoj fb stranici Škola za dušu OVDJE

 

Daje vam energiju da idete ispred vaših ograničenja i strahova. Poseban učinak Šri jantre za prostor oslobađa napete odnose među ukućanima, čisti negativnu energiju prostora ili uspostavlja mir i harmoniju među kolegama na radnom mejstu i donosi prosperitet.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s