JESTE LI ODABRANI?

f236de49c7538b8f40a67b487084c9ce--forest-road-the-forest

 

Ljubavi!

O ljubavi! O uzvišena iskupiteljko i obnoviteljko, ti koja donosiš toliko sreće, sa toliko muka, ti koja si žrtvovala krv i suze, ti koja si sama vrlina i nagrada za vrlinu, snaga za pomirenje sa sudbinom, vjerovanje u poslušnost, radost tuge, život smrti, ja te pozdravljam! Neka ti je slava i čast! ako je inteligencija svjetiljka, ti si njen plamen; Ako je ona pravo, ti si dužnost; ako je ona plemenitost, ti si sreća. Ljubavi, puna ponosa i skromnosti u svojim tajnama, božanska ljubavi, skrivena ljubavi, uzvišena ljubavi, Titanu koji u svojim rukama držiš Nebesa i spajaš ih sa zemljom, konačna i neizreciva tajno, ljubavi vječna, ljubavi beskonačna, uzvišeni idealu koji stvara svjetove, ljubavi, ljubavi, ja te veličam i blagosiljam. Neka je slava inteligencijama koje se skrivaju da ne bi ozlijedile nejake oči!

Je li Vas odabrala Vaša Sri Yantra, ili su Vam oči još uvijek nejake?

Šri Jantra je 12 000 godina star simbol i smatra se majkom svih jantri. Jantre su geometrijski dizajn zasnovan na principima Svete geometrije. A, šta je svetije od ljubavi?

ENERGIZACIJA, ZAŠTITA I OBILJE sve je to pod okriljem njenog veličanstva Ljubavi.
Možete odabrati jedan od Šri Jantra privjesaka koje imamo u ponudi; Šri jantra za prostor i lični Šri Jantra privjesak.
Pitaju nas u čemu je tajna energizacije prostora?
Upravo u tome što kroz pozitivne vibracije Šri Jantre unosite harmoniju u vaš prostor, a što se neminovno odražava na vas, i vi to upijate i tako sebe iscjeljuljete!
Pomoću Šri Jantre unesite harmoniju u prostor u kojem boravite.
Onaj ko posjeduje ovu Jantru u svom domu sretna je osoba jer Šri jantra djeluje i na suptilnom nivou otvarajući nas za primanje duhovne inspiracije. Pored bogatstva i napretka, mir i mudrost su dodatni povoljni rezultati utjecaja ove jantre. Šri Jantra nije čudo ili neka magija, ona je jednostavno oblik energije koja preobražava i usmjerava našu psihičku energiju u pozitivno stvaranje. Iz dana u dan, Šri jantra smanjuje nagativnosti na minimalni nivo i čini da se osjećamo sve bolje i bolje. Ona pročišćava tijelo i um, dajući onome ko na nju meditira daje unutarnju smirenost i sigurnost.
Djelovanje Šri Jantre:
– harmonizira prostor i djeluje na one koji tu borave
– oslobađa prostor od negativnih energija
– privlači srećnije okolnosti,
– privlači blagostanje, uspjeh i bolji rasplet događaja po vlasnika Šri Jantre
– pospješuje zdravlje
– jača ženske (suptilne) energije u kući
– neutralizira negativne naboje (stres)
– ispravlja nedostatke prostora u energetskom smislu

 

 

 

Možete odabrati jedan, ili oba, od Šri Jantra privjesaka koje imamo u ponudi.
ISCJELJENJE POMOĆU BOŽANSKE ENERGIJE – Šri Jantre za energizaciju prostora: Jedna od boljih primjena šri jantre za prostor, koju svima preporučujemo, jeste vaš auto, pogotovo za one koji su često na putu, jer je izloženost opasnostima veća, počevši od saobraćajnih nezgoda pa do raznih drugih nezgoda na putu. Dakle, zaštitite svoj auto i putnike u njemu.

 

fghztu65ez74e.jpg

Šri Jantra privjesak, personalizirani i energetski programiran za vas.
Dodatne informacije zatražite porukom u inbox naše Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com

“ŠRI JANTRA” IDEALNA KAO POKLON ZA VAŠE VOLJENE

20190420_101240

 

51096842-Elifas-Levi-Kljuc-Misterija

Komentariši