UVJERITE SE ZAŠTO SU NAŠE ŠRI JANTRE SVE TRAŽENIJE!

tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Sri Yantra ili Sveti instrument najdrevniji je simbol svete geometrije, predstavlja matricu cijelog svemira i savršenu ravnotežu suprotnosti. Gledanjem ili meditiranjem uz Šri Jantre naše energetsko tijelo (vitalno tijelo) i svih sedam čakri počinju se prirodno harmonizirati. Šri jantra pomaže nam uravnotežiti energije u nama i oko nas, istovremeno u naš život privlačeći mnogobrojno blagoslove, pročišćenje srca i privlačenje ljubavi, mudrosti i bogatstva. Šri Jantra uklanja negativne vibracije i pretvara ih u pozitivne, zbog čega se također smatra najmoćnijim alatom za uređenje životnih prostora u koji se sa Šri jantrom unosi generator božanske energije. Naše jantre su ručno rađene, s mnogo ljubavi i svjesnosti koje unosimo u svaku pojedinačno, i rade se i programiraju za svaku osobu prema njenim ličnim podacima (ime, prezime, datum i mjesto rodjenja). Šri Jantre se dodatno energiziraju i time aktiviraju za djelovanje za pojedinačnu osobu, uz posebne mantre i molitve.

S obzirom da su naše Šri Jantre dostupne za narudžbu online, putem naših web i FB stranica, postoji nemali broj osoba koje traže potvrdu da se ne radi o nekoj obmani. Zato danas, sa zadovoljstvom, predstavljamo svjedočanstva naših kupaca, koji su se već susreli sa našim jantrama i iskusili njihovo pozitivno djelovanje (Šri Jantra – osobna i za prostor, Rahu jantra – specijalno namjenjena osobama koje pate od anksioznosti, depresije, strahova, paničnih poremećaja, fobija…)

 

Clipboard13Clipboard66Clipboard33Clipboard09Clipboard08Clipboard44Clipboard07Clipboard6Clipboard05Clipboard03Clipboard04Clipboard02322211199999543211111177777788888

 

 

Iskreno se nadamo da ćete i za sebe poručiti jednu od jantri. Naši privjesci nisu obični nakit za tijelo, oni su nakit za dušu, nakit koji zrači božanskom pozitivnom energijom!
Više informacija o narudžbi putem emaila: skolazadusu@hotmail.com ili u inbox FB stranice Škola za dušu.

Namaste ❤

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s