SVETE JANTRE – UNIKATNE I DJELOTVORNE

slider_3
Svete jantre su instrumenti ili “mašine” koje koncentrišu energije i putem geometrijskih simbola komuniciraju na podsvjesnom nivou, tačnije putem svijesti. Simboli su oduvijek korišteni kako bi se “zaobišao” um, koji se pojavljuje kao prepreka djelovanju pozitivnih energija.
Često kada bi nešto silno željeli, naš um bi pronašao milion načina i razloga da nas sabotira, jer to je njegov posao, da pronalazi rješenja za probleme, i kada problemi ne postoje on ih izmišlja da bi ih rješavao. Iz tog razloga teško napredujemo u životu.
Zbog stalne brige i napetosti (stresa) vibriramo na jako niskim frekvencijama – jer svi radimo na energiju. Stoga su mudri i drevni pronašli način kako da podignu naše vibracije, korištenjem simbola koji s nama komuniciraju na višem – duhovnom nivou.
Jantre nisu simboli koje koriste samo u Indiji, mada ih tamo dobro poznaju, oni su oblici božanske i svete energije – frekvencija – koji se nalaze svuda oko nas, koriste ih skoro sve religije, a čak i zvukovi mogu da proizvode oblike jantri, ako se koriste elektro- magnetska ploča i pijesak koji formira oblik prema zadanom zvuku. Sve u prirodi ima jedinstvene proporcije i geometriju, tako i čovjek, koji je “svemir u malom”.
20190420_101240
Drevni i mudri su dobro znali za uticaj energija planeta (makrokosmos) na čovjeka (mikrokosmos) i bili jako dobro upoznati s astrologijom. Zamrznuta slika planeta na dan našeg rodjenja odredila je određene kosmičke uticaje –  formirala je svakog od nas kao jedno energetsko polje, na koje i dalje djeluju planete koje se kreće (u tranzitu) i stoga je uticaj njihovih energija na nas kao već formiranog energetskog polja snažan.
Ako vam se često čini da vam u životu ništa ne ide od ruke ili mnogo teže nego drugima, u pitanju je energetski disbalans. Ako osoba ima jako tešku kombinaciju planeta (neke kombinacije nedostaju ili su snažnije od ostalih kombinacija u astrološkoj karti), prema datumu rođenja i astrološkoj slici se pogramiraju jantre za svakog pojedinačno. Jantre, ako se koriste pravilno, programiraju prema vašem datumu rodjenja uz ceremoniju koja će donijeti balas, mogu snažno reducirati negativni uticaj planeta koje vas prate od rodjenja.
71261157_440928596527540_6638048393224519680_n.jpg
Poznato je da je u procesu stvaranja jantre potrebno uravnoteženje pet elemenata: zemlja, voda, vatra, zrak i eter, i poznavanje strogih pravila i principa izrade, mantri i ceremonija. Stoga postoji veoma snažno duhovno značenje i poštovanje pri procesu izrade jantri, i sam proces ima astrološke, duhovne i  magijske koristi za osobu koja ih koristi. Jantra koja nije energetski usklađena i programirana je kao tijelo bez duše. Kada je jantra energizirana i usklađena s vama, vi upijate njenu moć i tek onda imate korist od jantri.
fghztu65ez74e
🌹💖👉

❤ ❤ Veličanstvena, čudesna Šri Jantra, najbolji alat za otklanjanje NEGATIVNE ENERGIJE!
❤ PODIGNITE SVOJE VIBRACIJE I PRIVUCITE BOLJE OKOLNOSTI U SVOJ ŽIVOT ❤
RIJEŠITE SE NEGATIVNE ENERGIJE ZA SVA VREMENA
Škola za dušu ručno izrađuje svaku jantru po podacima osobe kojoj ide narudžba.
– Jeste li znali da je za izradu Jantre koja djeluje potrebno vrhunsko poznavanje Astrologije?
– Jeste li znali da u timu Škole za dušu imamo jednog od najtraženijih Astrologa na Balkanu? (Azra Plese Dzakulić)
– Jeste li znali da su bez odgovarajuće mantre koja se dobije na osnovu astroloških podataka i koja se namijeni svakoj osobi koja kod nas poruči jantre, dakle bez te mantre vaše jantre ne rade? Zato su Astrologija i Jantre kao nokat i prst!
– Jeste li znali da je potrebna velika preciznost kod ručne izrade jantri, i zato u našem timu imamo i vrhunskog grafičkog dizajnera jer Jantra predstavlja Savršenu simetriju, potpuni sklad, božansku geometriju ? (Nedžad Dzakulić)
– Jeste li znali da je za Jantre koje rade potrebna fina Reiki energija Majstora koji doista poznaju Reiki finese?
– Jeste li znali da su Azra i Nedžad Džakulić kao Reiki Majstori Učitelji napisali 4 knjige, od kojih su dvije teme baš Reiki?
—- Jeste li znali da Škola za dušu postoji već 15 godina?
❤ Zato su naše jantre UNIKATNE I DJELOTVORNE!!! ❤
71536319_525481721587629_1644819878474940416_n.jpg
Jantre Škole za dušu nisu prevashodno nakit za tijelo kakve imate kupiti i na nekim drugim stranicama, Jantre Škole za dušu nisu samo nakit koji zrači, naše Jantre su nakit koji zrači POZITIVNOM ENERGIJOM, Jantre Škole za dušu su nakit za dušu i zaista su učinkovite.
Šri jantra je najmoćniji alat za unošenje HARMONIJE I OTKLANJANJE NEGATIVNE ENERGIJE..
Zašto je koja jantra?
Sve tri djeluju u sinergiji, i pojačavaju jedna drugoj dejstvo, dok izuzetno djeluju i pojedinačno svaka u svojoj sferi djelovanja.
Najopsežnija je lična jantra (ljubičasta), ona djeluje na vas kao posebni energetski centar i otklanja blokade u vama i svim pravcima od vas.
Jantra za prostor (zelena) je idealna za balansiranje odnosa svih ukućana, odlična je za poslovne prostore također.
Rahu jantra (braon) djeluje na vašu podsvijest, čisti karmu, prekida nemir (uznemirenost) čim se pojavi, kao da “vidi” i odmah je prekida. Rahu također pojačava dejstvo osobne i jantre za prostor.
Zašto Jantre Škole za dušu?
Zato Što Škola za dušu postoji već 15 godina,
Zato što je Škola za dušu prva na ovim prostorima ujedinila elementarne duhovne prakse poput Joge, Meditacije i Reikija i ponudila ih svima ONLINE, sve na jednom mjestu. Zato što Školu za dušu vode dva Reiki Mjastora Učitelja koji su svoj život posvetili učenju i izučavanju raznih pravaca duhovnosti kako bi svima mogli ponuditi baš ono što traže. Prelistajte našu Fb stranicu Škola za dušu, pronađite postove o Jantrama i pogledajte komentare ispod postova – pronaći ćete svjedočenja hiljada ljudi, sa svih strana svijeta, koji su korisnici naših jantri i koji su prezadovoljni učinkom istih.
Zato Jantre Škole za dušu!
Šri jantra je najmoćniji alat za unošenje HARMONIJE I OTKLANJANJE NEGATIVNE ENERGIJE!
Jantre možete poručiti porukom u inbox naše Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s