12 ZNAKOVA DA STE PRONAŠLI SRODNU DUŠU

img

Jeste li već pronašli srodnu dušu?

Vjeruje se da, i prije nego što smo rodjeni,  ime naše duhovne druge polovine je  već određeno.

Da, vaša duša ima savršenu polovinu – srodnu dušu.

Pojedinac nije u mogućnosti završiti svoju misiju u životu sam. Srodna duša je osoba koje je poslana da vam pomogne da “postanete kompletni”, da postanete bolja verzija sebe. To je svaka osoba za koju osjećate da s njom imate duhovnu, emocionalnu, mentalnu i fizičku povezanost. Drugim riječima, to je osoba sa kojom ste sretni da budete, i literarno rečeno, kao da ste sreli svoj odraz u ogledalu. To je osjećaj, duboko u vašoj duši koji kaže “Ta osoba je prava”.

Kako odrediti da li ste pronašli srodnu dušu?

Srodna duša može biti romantični partner s kojim provodimo većinu vremena, ali isto tako može biti i najbolji prijatelj.

Ovdje je 12 znakova po kojima prepoznajemo srodnu dušu

1. Osjećate to

Nešto unutar vas vam govori da je osoba savršena za vas, da date sebe u potpunosti i kao da vam neki glas iz dubine duše govori da pustite sva očekivanja.

2. Vaše duše se sreću u pravo vrijeme

Kažu da se sve dešava s razlogom, i da ćeš u pravo vrijeme sresti prave ljude. Srodne duše nisu izuzetak. Pojavićete se u životima jedno drugih u tačno određeno vrijeme, i u momentu koji nije ni momenat ranije niti kasnije. Kada se radi o srodnoj duši, trenutak u kojem se to dešava je sudbinski.

3. Tišina je ugodna

Ne morate uvijek da razgovarate i zabavljate jedno drugo. Dok sjedite u tišini možete biti perfektno sretni. Nisu vam potrebne riječi, i popunjavanje prostora. Samo ste mirni i uživate u tišini, i zajedničkom društvu.

4. Nosite njene/njegove cipele

Možete komunicirati i neverbalno, pogledima, gestama, i imate trenutke u kojima riječi nisu potrebne.Osjećate tudje osjećaje; tugu, brigu, stres. I dijelite tudju sreću i radost.

5. Dijelite životne ciljeve i svrhu

Imate iste ciljeve i svrhu u životu. Imate goruću želju da napravite promjene u svijetu, sa istim zamislima. Imate možda različit način za dostizanje ciljeva, ali oboje želite isti rezultat.

75986739a93668efc2f4ab4c352b53ae

6. Poštujete tudju potrebu za nezavisnošću

Bilo da se radi o svakodnevnom sastajanju ili tek ponekad, imate poštovanje prema tuđoj nezavisnosti i slobodnom vremenu, znajući da je vrijeme samoće neophodno svima, dragocjeno i posebno. Nema potrebe za ljubomorom i tenzijama.

7. Poštujete razlike među vama

Znate da ste različiti i imate različita mišljenja, što može biti izazovno i u tim trenucima možete osjetiti pritisak da se pustite, da vas druga osoba upotpuni. Još uvijek imate svoje mišljenje, ali bilo da je to slaganje ili neslaganje, tu je i međusobno poštovanje. Slušate i poštujete razlike.

8. Dajete da usrećite drugu osobu

Davanje se često pojavljuje o međuovisnim, napuklim i uznemirujućim vezama. Ali ovo nije slučaj sa srodnim dušama. One daje jedna drugoj zbog jedinstvene svrhe – da usreće jedna drugu.

9. Znate kako da se izvinite i oprostite

Nije lako izreći “Žao mi je”. ili priznati da ste učinili nešto što je povrijedilo osobu koju volite. Srodne duše shvataju da su njihovi postupci ili riječi prouzrokovali štetu, čak iako znaju da su ono čega se drže ispravno uradili. Ako je njihov partner povrijeđen njihovim postupkom, oni se izvinu za bol koji su prouzrokovali. Njihova duboka povezanost dozvoljava im da oproste tuđe greške, jer ne mogu zamisliti da žive jedno bez drugog.

10. Vjenčali bi se ponovo

Znate da je to jedina osoba za vas. Čak i ako bi ponovo prolazili teška vremena, vi biste se vjenčali ponovo. Vi ste ponosni na vašeg partnera, i taj osjećaj vas čini sretnim i zadovoljnim.

11. Upotpunjavate jedno drugo

Vaš partner ispunjava vaše praznine. Niko nije savršen, svi imamo svoje prednosti i mane, ali srodne duše upotpunjuju jedno drugo. Jedna osoba može biti zatvorena, druga otvorena. Jedna može biti društvena, druga je kućni tip. Srodne duše su često suprotnosti koje se privlače, i to baš ih privlači onaj dio koji im samima nedostaje.

12. Biti u zajedničkom zagrljaju, čini vaš život mnogo lakšim

Najbolje mjesto u kojem se možete naći na koncu dana je nečiji zagrljaj. I najteže brige koje ste imali tokom dana tope se u naručju srodne duše. Osjećate se totalno sigurno i bezbrižno, bez opasnosti i boli. Zagrljaj srodne duše je vaše mjesto gdje osjećate mir i ljubav, bez da se ijedna riječ izgovori. Sve što postoji je unija dvije duše koje su zajedno, dvije duše koje trebaju da budu zajedno vječno.

Ako imate ovakvu osobu u vašem životu vi baš imate sreće!

Njegujte vaš odnos s ljubavlju i pažnjom. Neki ljudi prodju cijeli život bez da nadju svoju srodnu dušu, dok ih pojedini imaju i nekoliko. Ostanite uvijek otvoreni za upoznavanje drugih ljudi, jer nikada se ne zna kada će se vaša srodna duša pojaviti i promijeniti vaš život zauvijek.

Ukoliko ste u potrazi za srodnom dušom, tu je Tibetan Vashikaran jantra da vam pomogne.

Više o ovoj mističnoj jantri pročitajte klikom OVDJE

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s