JESTE LI NA FREKVENCIJI ZDRAVLJA ILI BOLESTI?

HZFHZTRZTRZ56R7Z65TRZRR5456656453434343.jpg

 

Osnovno pravilo ljepote je; ZDRAVLJE JE LIJEPO. Biti lijep nije, odavno, pitanje šminke ili simetrije lica već prije svega zdravlja, pa tek ovog drugog nabrojanog.

No, kako u današnjem brzom i modernom načinu ostati zdrav unatoč ogromnoj količini stresa koja se izruči na svakoga od nas…to je pravo pitanje, i da; to je pitanje ne samo zdravlja nego i ljepote.

Možemo do zdravlja krenuti osnovama, jer je tako najlakše i to ovim, svima poznatim slijedom; u zdravom tijelu zdrav duh – a zdravlje je, kako smo zaključili – lijepo.

D. Hokins je decenijama proučavao kineziološke kalibracije, oslanjajući se na činjenicu da mentalno stanje osobe ima ogroman utjecaj na stanje njenog tijela. Formirao je skalu energije ljudske svjesnosti na kojoj su povezane emocije sa frekvencijama. Svako stanje, ponašanje ili emocija na frekvenciji nižoj od 200 Hz slabi tijelo, a od 200 do 1000 Hz ga ojačava. Utvrdio je da najnižu frekvenciju vibracije ima poniženost. Frekvencija postepeno raste u nizu emocija: krivica, apatija, tuga, strah-nervoza, želja, bijes, mržnja. Na vrhu skale nalazi se prosvjetljenje. Jasno je da je cilj rada na sebi dostizanje što više frekvencije vibracije, kako bi se dostiglo i održalo dobro zdravstveno stanje. Negativne emocije i ograničavajući misaoni šabloni imaju poguban uticaj na naše zdravlje, ali također i utiču na ishod naših stremljenja ka određenim ciljevima i u naš život privlače određenu vrstu doživljaja-dešavanja. Rad na podizanju frekvencije naše vibracije može da promijeni naše emocionalno stanje i kompletno promijeni naš život, ostvarujući svjesnu iscjeljujuću vezu između našeg uma, naše podsvijesti i božanske inteligencije – kreativne energije Univerzuma. Nasuprot Hokinsovoj skali nivoa duhovne i emocionalne svjesnosti, Dž. Jang je razvio električni instrument kojim se mogu mjeriti frekvencije vibracije ćelija tijela. Vršio je mjerenja na pacijentima od raznih bolesti, i utvrdio da je opseg zdrave frekvencije ljudskog tijela 62-68 Hz. U ovom opsegu i iznad njega, nijedna osoba nije bolovala ni od kakve bolesti. Na frekvenciji 58 Hz već je moguć razvoj prehlade; gripa ispod 57 Hz, kandida je ispod 55 Hz, a ispod 42 Hz rak. Rad nas sebi, posvećenost sebi u smislu rasta, duhovnoga rasta podiže frekvencije, baš kao i energetski tretmani kao što je to Reiki koji podiže vibraciju ćelija, a time i tijela za 10 Hz, i ovo su već naučne činjenice. Reiki mnogi ne mogu objasniti, ali to više nije ni bitno jer se sada učinak Reikija MOŽE IZMJERITI.

Prijavite se za naše besplatne Reiki tretmane koje radimo svakog petka i radi se grupni tretman ali zbog boljeg učinka radi se parcijalno, odnosno radi se samo na jednoj čakri svakog petka tako da su rezultati neizostavni.

Ukoliko pak želite Reiki tretman samo za sebe, puni reiki tretman, možete se također javiti porukom u inbox naše Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com

Ukoliko želite i sami postati inicirani Reiki terapeut možete se prijaviti za naš Reiki tečaj online. Također dodatne informacije zatražite porukom u inbox ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com

Svojstva, Efekti i Rezultati Reiki Metode niz godina se primjenjuju i ispituju na mnogim klinikama, institutima i laboratorijama širom svijeta, među kojima su:

-Naučno-istraživački institut neurokirurgije Profesor A.L.Polenova u Sankt Petrsburgu,

-Laboratorija medicinskog istrazivačkog centra Novi Talas u Voronjzu,

-Laboratorija NPO AkvastandarD u Sankt Petrsburgu,

-Laboratorija Vojne medicinske akademije u Moskvi,

-Državna klinika u New Mexicu(SAD)

-Katedra materijalnih nauka na Stentfordu (SAD)

-Univerzitet humanističkih istraživanja u San-Diegu,

-Institut psihostrukture u San-Diegu, i mnogi, mnogi drugi.

Svi istražuju Reiki 🙂 😀
Neka vaše istraživanje bude radosno ❤

 

I zato, još jednom;

Za sve koji su zainteresirani, kreirali smo Reiki tečaj; osposobljavanje i iniciranje u prvi, drugi i treći (majstorski) stepen Reikija. Sve informacije vezane za Reiki tretmane kao i za Reiki tečaj, zatražite porukom u inbox Fb stranice Škola za dušu ili na e-mail: skolazadusu@hotmail.com

REIKI, jer vrijedi

Komentariši