KNJIGA ŽIVOTA

KRISHNAMURTIIIIIII KNJIGEEE SLIKAA.jpg

 

“Priča čovječanstva je u vama, neizmjerno iskustvo, duboko ukorijenjeni strahovi, tjeskobe, žalost, užitak i sva vjerovanja koja je čovjek akumuliriao kroz vjekove. Vi ste ta knjiga.”

~ Jiddu Krishnamurti ~

 

U nastavku ovog članka pronaći ćete knjige Krishnamurtija koje možete preuzeti odmah, ali prvo pogledajte ponudu naših čudesnih Jantri 

ZAŠTITITE SEBE I SVOJU PORODICU OD NEGATIVNE ENERGIJE! ❤

ČUDESNA ŠRI JANTRA, POMAŽE DA VAM SE ISPUNE ŽELJE!

Šri jantra je najmoćniji alat za unošenje harmonije i ZAŠTITU OD NEGATIVNE ENERGIJE. Predstavlja cijeli svemir na svim nivoima. Donosi blagostanje, obilje, sreću, zdravlje i uspjeh. Šri Jantra kao antena privlači kosmičke i božanske energije prema vama. Otklanja negativne energije, harmonizira vaše tijelo i um


RIJEŠITE SE NEGATIVNE ENERGIJE ZA SVA VREMENA uz Šri Jantra medaljone!

Svaka jantra se radi ručno, namjenski po podacima osobe.

Pomozite i vi svojoj sreći da vas pronađe uz našu čudesnu Jantru.


Posebna ponuda; set od 3 jantre zbog sinergije djelovanja!


-LJubičasta je osobna, za zaštitu od negativne energije gdje god da ste, nosi se oko vrata, može i u novčaniku ili torbici.

-Braon je Rahu, ona je odlična zaštita protiv depresivnih stanja i turobnih misli, a pored toga i pojačava dejstvo osobne jantre, može i ona u torbicu ili novčanik, a može i u ladicu sa Vašim osobnim stvarima.

-Zelena je za prostor, čuvar vašeg doma, donosi mir, sklad i harmoniju u vaš dom, odlična je zaštita vašeg doma, kancelarije ili auta od neželjenih utjecaja i ide iznad ulaznih vrata kuće ili stana.

UZ JANTRE DOĐU DODATNE KRAĆE UPUTE! Preporuča se set od 3 jantre zbog sinergije djelovanja, ali možete odabrati i jednu ili dvije.

ŠALJEMO ŠIROM SVIJETA!

Obratite nam se za više informacija.

 

 

 

osobna jantra slika 4389r7393 Jeste li znali da je sveta Jantra ili Šri jantra NAJBOLJA ZAŠTITA OD NEGATIVNE ENREGIJE??

 

Svaka naša jantra je unikat, radi se ručno i svaka se energizuje (programira) namjenski za svaku osobu po njenim podacima – i to je ono što ove jantre čini djelotvornima ali i posebnima. Rade se tehnikom tečnog stakla te se programiraju dok su u tečnom stanju, nakon toga dolazi prirodni proces sušena i ništa više ne može narušiti energetski sklad jantre, stoga se naše jantre ne čiste i ne pune.

Poručite svoju jantru već danas. Više informacija zatražite porukom u inbox naše Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com

 

 

“Sloboda od ega je istinska funkcija čovjeka”

~ Jiddu Krishnamurti ~

 

Škola za dušu svake sedmice poklanja set knjiga velikana svjetske književnosti, kako onih baziranih na duhovnosti, primijenjenoj psihologiji, tako i zvučnih naslova, same beletristike. Prelistajte našu Fb stranicu i pronađite set ili autora koji vam odgovara i zatražite njegove knjige u naš inbox.

Neka Škola za dušu bude i u vašem domu.

Škola za dušu je kroz svoje online programe pomogla mnogima širom svijeta; od osoba koje nisu izlazile nikako iz kuće zbog napada panike do onih oboljelih od teških bolesti fizičkog tijela.

Više od 10 godina postojanja i kroz to postojanje konstantnog izučavanja s ciljem mogućnosti pružanja što kvalitetnijih usluga, Škola za dušu se profilisala kao prva ustanova sa ovih prostora koja je objedinila online programe za pomoć osobama koji nose bol na duši kao i onima duševno oboljelima, ali i onima kojima emotivne blokade narušavaju normalni tok života, dakle, objedinila programe meditacija, antistresa, reikija i joge i sve ponudila svojim klijentima online.

Odaberite neki od programa ili usluga Škole za dušu, kliknite  na ono što vas zanima i otvoriće vam se link sa više informacija;

21 DAN DO SAMOPOUZDANJA ONLINE

REIKI TEČAJ ONLINE

ANKSIOZNOST, NAPADI PANIKE, STRAHOVI I FOBIJE – RIJEŠITE IH SE

UNUTARNJE PUTOVANJE ONLINE

PROGRAM MEDITACIJA ONLINE

REIKI TRETMANI NA DALJINU ILI KONTAKT

REIKI ENERGETSKI PRIVJESCI

OSOBNA ŠRI JANTRA MEDALJON

ŠRI JANTRA ZA PROSTOR MEDALJON

Dodatne informacije zatražite porukom u inbox našeg Fb profila Azra i Nedžad Džakulić, naše Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com

Krishnamurti knjige;

J. Krishnamurti – Unutrašnja revolucija

J. Krishnamurti – Zemlja bez staza

J.Krishnamurti – Knjiga života

Jiddu Krishnamurti – Što je Problem

Krisnamurti_Duh_i_sloboda (1)

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s