PUT K UNUTARNJOJ MUDROSTI

put k unutarnjoj mudrosti.jpg

Prije nego što pređemo na unutarnju mudrost, želimo vam reći; Hvala što nas pratite. ❤
Škola za dušu je mjesto za one koji žele živjeti zdrav emotivni život i s takvom misijom postojimo skoro već 15 godina. Ukoliko želite znati svaki put kad Škola nešto novo objavi, pogledajtee sliku u prilogu i pratite ove 3 strelice. Dakle, kliknite na “pratim”, zatim kliknite “prikaži prvo“, a zatim provjerite na sekciji obavijesti da li je “uključeno”, ako nije, kliknite da uključite primanja obavijesti od Škole za dušu.

Hvala Vam ❤

Škola za dušu smjernice za praćenje.jpg

Unutarnja mudrost nije rezervirana za određene osobe, to je pravo svake osobe koje se može dosegnuti uz malo rada na sebi.

U ovom članku poklanjamo istoimenu knjigu koja će vam dati neke smjernice kada i kako te kuda da krenete, ali znajte, jedno je poznavati put, drugo je njime koračati. Stoga za pravo, istinsko unutarnje putovanje predlažemo da imate terapeuta za lični i duhovni razvoj koji će vas voditi kroz taj put, Put Života.

Zato smo u našoj Školi razvili program UNUTARNJE PUTOVANJE koji već skoro 10 godina pomaže osobama širom svijeta. Program je ONLINE, radi se s terapeutom putem Facebook messengera, Skypea ili vibera, ovisno koju platformu klijent koristi.

Program “UNUTARNJE PUTOVANJE” vas vodi na mjesto gdje ništa nije nemoguće, vodi vas iz mraka ka svjetlu, iz tuge ka sreći, iz rezigniranosti ka entuzijazmu, od anskioznosti ka radosti.
Zanima vas na koji način se postiže duševni mir, suosjećanje, samokontrola, bezuvjetna Ljubav, izolacija od svakidašnjeg stresa?
Kako doći do željenog mira i radosti?

Naš odgovor glasi; program Škole za dušu UNUTARNJE PUTOVANJE !!!

Više informacija zatražite porukom u inbox našeg Fb profila Azra Nedzad Dzakulic, naše Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com

I ne zaboravite posjetiti naš online shop nakita i to z udobnosti svoga doma, klikom ovdje;  ČUDESNI NAKIT ŠKOLE ZA DUŠU

Patrizia-Einstein-Intuicija-Put-k-Unutarnjoj-Mudrosti

Komentariši