TAJNE KOJE KRIJU ŠRI JANTRE

photo-1533147670608-2a2f9775d3a4.jpg

Pogledajte sve jantre pažljivo, i ona jantra koja vas najviše privuče ima poruku za vas – a poruku pročitajte u nastavku teksta.

Jantre vam pomažu da ispunite svoju svrhu u ovom životu, i živite život oslobođen prepreka koje vam onemogućavaju da primite obilje, ljubav i mir.

Napomena; svaku jantru koju vidite na slici u obliku privjeska možete poručiti kod nas, personiliziranu s vašim podacima, i specijalno energiziranu i programiranu da djeluje na vas i vaše okolnosti života.

I ne zaboravite; Šri Jantre su najmoćniji alat za OTKLANJANJE NEGATIVNE ENERGIJE!!!

Jantre su simboli koji su nepromijenjeni već više od 12 000 godina i nose poruku iz davnina. Šri Jantre predstavljaju mikrokosmički nivo Univerzuma, kao i ljudsko tijelo, one su oblici božanske geometrije koja se oslikava u materijalnom svijetu u kojem živimo, a energetski djeluje na nas putem svojih visokih vibracija.
One pomažu da se povežemo sa sobom i sa Univerzumom, podignemo svoje vibracije koje nam omogućavaju da primimo zdravlje, obilje, ljubav i duševni mir. Jantre zbog svog porijekla i božanske geometrije imaju i snažno spiritualno dejstvo za svaku osobu.

Ovaj Moćni simbol pomaže vam riješiti veliki broj problema i očistiti negativnosti u vašem životu. Kada neko koristi Šri Jantru, on oslobađa više svjesnosti, a što mu pomaže kreirati vlastitu realnost. Korištenje ovog simbola donosi mir i harmoniju u vaš život, čisteći vaš put od mnogih prepreka. Šri jantra donosi blagostanje, obilje, sreću, zdravlje i uspjeh. Šri Jantra kao antena privlači kosmičke i božanske energije prema vama.

Otklanja negativne energije, harmonizira vaše tijelo i um. Daje vam energiju da idete ispred vaših ograničenja i strahova. Poseban učinak Šri jantre za prostor oslobađa napete odnose među ukućanima, čisti negativnu energiju prostora ili uspostavlja mir i harmoniju među kolegama na radnom mjestu, i donosi prosperitet.
TAJNE JANTRI: Jantra koju odaberete i koja vas privuče, zapravo predviđa u kojim segmentima života trebate božansku asistenciju, i nosi poruku za vas. Ništa nije slučajno, dozvolite neka vas vaše unutarnje Biće, vaša podsvijest odvede do jantre koja ima rješenje za vas.

Sigurni smo da će vam jantre otkriti važnu poruku, koju možete nositi sa sobom kao podsjetnik, ali možete za sebe naručiti jantru (u vidu medaljona koje radimo) i dobiti pomoć Univerzuma. Svaku jantru energiziramo namjenski za svaku osobu po njenom imenu, prezimenu, datumu i mjestu rođenje.
1. OSOBNA ŠRI JANTRA (LJUBIČASTA)

Vi ste osoba koja ima dosta kvaliteta i vještina da živi sretan i ispunjen život, ali uvijek jedna karika u lancu sreće nedostaje, i baš kao “kamenčić u cipeli” uvijek se nađe neka oblast života kojom niste zadovoljni i ne dozvoljava da budete sretni i ispunjeni. Iako želite ići naprijed i niste odustali od života, s vremena na vrijeme osjećate pad energije, i počinjete da sumnjate u sebe te lako prepuštate drugima da budu ispred vas, vrijedniji, sretniji, uspješniji,a što ne znači nužno i bolji od vas.Ponekad sami sebe sabotirate uslijed manjka vjere i samopouzdanja. Iako smo svi na ovoj planeti sa istim predispozicijama i vi imate odlične potencijale i zaslužujete da budete voljeni, ispunjeni, vrijedni i važni. Izgubili ste odnos s vašim unutarnjim djetetom, vašim istinskim bićem i prestajete biti intuitivni, kreativni, ambiciozni ili produktivni. Morate nanovo otkriti sebe i ono što je vama važno, podići samopozdanje i vratiti vjeru u djelovanje Univerzuma i da je božanska energija na vašoj strani, a zašto vam je potrebno podizanje lične svijesti. Zbog sumnje u sebe postajete nezadovoljni, čangrizavi, možda zavidni i ljubomorni, i sumnjate u sebe i druge, a što obara vaše lične vibracije i onemogućava vam da primite obilje, narušava vaše zdravlje, donosi emotivne oscilacije (ljutnju, bijes, strah, zavist, ljubomoru, tugu…). Zbog niskih vibracija postajete tužni i ranjivi. Nedostaje vam ljubavi prema sebi!

Lična Sri jantra, ona poboljšava energiju u vama i oko vas, otklanja blokade koje se odnose na vasu ličnu sreću (posao, zdravlje, odnose s drugima, obilje-novac) i omogućava da primite obilje, ljubav, osjetite zaštitu Univerzuma i mir.

PORUKA ZA VAS: Vratite vjeru u božansku energiju i volite sebe!

dfew3f4edwe45tf

Osobnu jantru možete poručiti porukom u inbox naše Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com


2. RAHU JANTRA (BRAON)
Vi ste veoma ranjiva i emotivno osjetljiva osoba. Vjerovatno ste kroz život doživjeli mnogo neugodnosti, teških perioda, posebno u djetinjstvu kada se kao čisto, nevino dijete niste znali izboriti sa svojom osjetljivošću. Kasnije ste razvili odbrambene mehanizme koji su stvorili lošu hemiju u vašem “sistemu” (emotivnom, fizičkom, mentalnom i duhovnom) i zbog čega ste razvili jako loše navike i imate slabo razvijen osjećaj samopouzdanja i vlastite samosvijesti. Uslijed pretjerane osjetljivosti lako vas je povrijediti, a vi možete da pribjegavate raznim instrumentima samopomoći (lijekovi, seanse, alkohol, duhan ili dr. stimulansi ili loše navike), ali sa malo rezultata. Vaš život ima više perioda u kojima ste neispunjeni, nego sretni, a odgovor leži u vašoj podsvjesti i starim navikama i lošim načinom na koji se borite protiv stresa u životu. Loša karma je pojam koji se odnosi na vas! Za novi i uspješan život potrebno vam je bodrenje, podrška i više vjere, ali to što tražite da dođe izvana mora najprije doći od vas samih. Ako vam se ne sviđa život koji vodite, morate stvoriti novu ličnost i nove, pozitivnije navike!
Rahu jantra (braon) se dodiruje s našim najtananijim unutarnjim osjećajima, posebno onim skrivenim u podsvijesti, najčešće kojih nismo svjesni. Rahu nam pomaže uravnotežiti svijest i podsvijest, i osloboditi nas potisnutih negativnih emocija, od čega smo potišteni, utučeni, bezvoljni, uplašeni, i padamo pod utjecaj loših navika. Rahu Jantra je posebno dobra, jer povećava učinkovitost druge dvije jantre koje posjedujete, lične Sri Jantre ili Jantre za prostor.
PORUKA ZA VAS: Potrebno je da se fokusirate na ono što je pozitivno u vašem životu i razvijate svoje talente!

rahu jantra 1111

Rahu jantru možete poručiti porukom u inbox naše Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com


3. ZELENA-JANTRA ZA PROSTOR
Vi ste osoba veoma osjetljiva na vibracije iz okoline. Vjerovatno ste empata koji ima dosta suosjećanja za druge, volite lijepo estetsko okruženje i uživate u harmoniji i skladu u svemu. Ako vaša nastojanja da učinite svijet boljim mjestom za vas ili za druge često nemaju rezultat, vjerovatno ste okruženi sa mnogo negativne energije. Rado ćete pomoći drugima, ali to ne možete učiniti ako ni sami niste ispunjeni i zadovoljni. Davati od svog ne-imanje je licemjerno! Vjerovatno imate dobre namjere, dosta želja i ambicija, samo vam nedostaje mali poticaj ili podrška. Ukoliko odnosi u vašoj okolini ne funkcionišu kako zamišljate to je upravo refleksija onoga kako se sami odnosite prema sebi. Ukoliko razvijete više samopoštovanja, stvorićete odbrambeni štit oko sebe i drugi će početi više da vas cijene i uvažavaju. Međutim, ukoliko ste posebno osjetljivi na negativne vibracije teško je održati stalno vjeru i pozitivno raspoloženje, što vam iscrpljuje energiju i ugrožava mir te ne dozvoljava da se fokusirate na ono što je važno. Vaša energija pada kada ste u blizini osoba koje su bolesne, agresivne ili depresivne, ili jednostavno nesretne – vi to ne možete da podnesete i dozvoljavate da oduzimaju vašu energiju bilo dobrovoljnim davanjem sebe ili pasivno – nesuprostavljanjem i dopuštanjem da čine što žele. Često se poistovjećujete s patnjom drugih ili više vremena provodite razmišljajući od drugima nego o sebi i ono što je vama važno. Možete imati probleme u vlasitom domu s ukućanima, voljenima ili poslovnom okruženju. Potrebno vam je više fokusa na pozitivne stvari!

Zelena-jantra za prostor, ona djeluje na otklanjanje negativne energije u okolini-prostoru u kojem živite i radite (poslovnom) te poboljšava odnose medju ukućanima ili kolegama, donosi bolje životne i poslovne prilike..

PORUKA ZA VAS: Donosite mudrije odluke u vašu korist i mislite više na sebe!

hjsdhjdsdsjjdsjjhsdjhjhdsdffffffffffffffffffffffffffffffs

Jantru za prostor možete poručiti porukom u inbox naše Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com


Još jednom;

 Naše Jantre su Ručni rad, svaka je unikat i svaka se radi namjenski po podacima osobe, uz puno Ljubavi, strpljenja, Mira, Tišine…mrvicu magije i prstohvat mistike. Odličan spoj, nije li? 

I ne, naše jantre nisu nikakav “nakit koji zrači”, naše jantre su prevashodno NAKIT ZA DUŠU jer Škola za dušu postoji skoro 15 godina i vode je Azra i Nedzad, dva Reiki Majstora Učitelja, objavljivani autori koji su svoj život posvetili izučavanju transcedentalnog, a sve kako bi prijateljima Škole za dušu ponudili zaista, zaista najbolje. 

Zašto je koja jantra?

Sve tri djeluju u sinergiji, i pojačavaju jedna drugoj dejstvo, dok izuzetno djeluju i pojedinačno svaka u svojoj sferi djelovanja.

Najopsežnija je lična jantra, onda djeluje na vas kao posebni energetski centar i otklanja blokade u vama i svim pravcima od vas.

Jantra za prostor je idealna za balansiranje odnosa svih ukućana, odlična je za poslovne prostore također.

Rahu djeluje na vašu podsvijest, čisti karmu, prekida nemir (uznemirenost) čim se pojavi, kao da “vidi” i odmah je prekida plus Rahu jantra pojačava dejstvo osobne ili jantre za prostor.

Za Ljubav se preporučuje set od 3 jantre jer se odlično nadopunjuju.

Šaljemo širom svijeta. Naši privjesci nisu obični nakit za tijelo, oni su nakit za dušu, nakit koji zrači pozitivnom energijom!

Rok isporuke;

– BiH;1-3 dana,
– Srbija; 7-15 dana

-Hrvatska, C. Gora, Slovenija; 4-7 dana
– Makedonija: 4-10 dana
– EU; 4-10 dana,

– USA, Kanada, Australija: 7-14 dana

Namaste ❤ ❤ ❤

I ne zaboravite; Šri Jantre su najmoćniji alat za OTKLANJANJE NEGATIVNE ENERGIJE!!! Pored toga, Šri Jantra doista pomaže da vam se ispune želje!

Svoj set jantri možete poručiti porukom u inbox naše Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s