11:11 ZNAČENJE: DA LI ČESTO VIĐATE OVAJ NEOBIČAN I MOĆAN BROJ?

11_11_11-1024x585

“Brojevi su univerzalni jezik koji božanstvo nudi ljudima kao potvrdu istine” –
Sv. Augustin (354-530).

 

Upravo ste na satu vidjeli 11:11. Hladnoća prolazi kroz vašu kičmu, duboko i intuitivno smatrate da taj broj ima neku veliku važnost, ali…ne znate zašto?

Ako ste vidjeli 11:11 i ostale brojeve koji se ponavljaju kao što su 111, 222, 333, 444, 555, 1010, 1212, 777 i tako dalje, obratite pažnju! Postoji važan razlog zašto te broje češće viđate: ti brojevi su pozivi za buđenje vaše Duše od Univerzuma.

 

TAJNO ZNAČENJE BROJEVA

11-11-pic-monkey-infinity-in-space-purchased-from-123rf-11466750-l_orig

“Brojevi imaju način da uzmu čovjeka za ruku i vode ga putem razuma” – Pitagora

Drevni grčki filozof Pitagora je po prvi put popularizovao ideju da svi brojevi imaju različita vibraciona svojstva. Od tada, savremena nauka i matematika su dokazali da svijet slijedi precizne geometrijsko matematičke principe. Ovi principi uređuju sve od gravitacije do kretanja životinja i navika čovječanstva.
Od Pitagorinih otkrića svijetu razvijen je drevni sistem Numerologije. Neki naučnici tvrde da je Numerologija prethodila Pitagori i da potiče iz drevne mistične hebrejske Kabale koja je stara hiljadama godina.

Numerologija je sistem predvišanja koji različitim brojevima dodjeljuje jedinstvena značenja temeljena na matematičkim principima. Prema Numerologiji, sve se može izračunati, kao što su datumi rođenja, imena, mjesta otkrivanja dubljih skrivenih tajni.

 

11:11 ZNAČENJE

11_11_flame

Prema Numerologiji broj 11 je “majstorski broj! koji označava intuiciju, uvid i prosvjetljenje. Kada su zajedno upareni, 11:11 je jasna poruka iz svemira da se postane osviješćen i svjestan. Mnogi ljudi vjeruju da često viđanje 11:11 broja znači da duhovni vodiči pokušavaju kontaktirati s vama. Čini se da je broj 11:11 broj duhovnog buđenja, što znači da ste na pravom putu, a vaši postupci usklađeni s vašim unutarnjim vodičem. Drugim riječima, ako često viđate 11:11 to je dobar znak! Otvara se energetski prolaz kroz koji ćete iskusiti duhovni rast.

11:11 značenje:
Vi ste na pravom putu i imate pomoć vaše duše, duhovnog vodiča, i Univerzuma za svjesni rast i napredovanje. Obratite pažnju, budite svjesni, i zapamtite da ostanete usidreni u sadašnjem trenutku. Prolazite kroz proces duhovnog buđenja i od vas se traži da se uskladite na frekvenciju ljubavi i sinhronicitetsko vodstvo koje vam je uvijek dostupno. Mnoge duboke promjene počinju se pojavljivati u vašem životu. Ne zaboravite ostati otvoreni!

ŠTA UČINITI KADA VIDIM 11:11?

Kako širite svoju svijest, uhvatiti ćete sebe kako vidite broj 11:11 sve više i više. Ovaj slučaj je poznat kao sinhronicitet, jer ste u božanskom protoku života. Nekada vam se može desiti da vidite ovaj broj i više puta dnevno, kada prolazite kroz proces duhovnog buđenja. Često je ovo znak da se nešto važno dogodilo na vašem duhovnom nivou, iza vela fizičke stvarnosti.
Da bi ste iskoristili ovaj energetski “prolaz”, možda biste željeli usvojiti nekoliko praktičnih stvari:

 

1ZNAČENJE 11:11  I VAŠ ŽIVOT
Pitajte se ” Šta mi znači 11:11?” Drugim riječima, kada vidite taj broj kako se osjećate i koje misli vam prolaze kroz glavu? Vaši odgovori po pitanju značenja često će varirati. Npr., u jednom trenutku bi to moglo značiti “obratite pažnju na sadašnji trenutak”, a u drugom ” na pravom si putu, nastavi dalje”.

2. OSTANITE OTVORENI I PRIJEMČIVI
Budite spremni na nove mogućnosti za rast. 11:11 često označava da će period promjene koji očekujete desiti upravo unutar vas. Zapamtite, da su svi ljudi, situacije i osjećaji koje doživite šansa za duhovni razvoj.

3. OSTANITE PRISUTNI I U SADAŠNJEM TRENUTKU
Naša tendencija da živimo kroz um stvara ogromnu tjeskobu i stres. Tokom razdoblja buđenja pokušajte ostati ukorijenjeni u sadašnjem trenutku. Možda vam se svidi vježbati stanje bez uma, obraćanje pažnje na sebe, disanje ili meditaciju, a što će vam pomoći da ostanete usredotočeni. Što ste prisutniji, to ćete biti sposobniji za rast.

4. POKAŽITE ZAHVALNOST
Život pozitivno reagira na zahvalnost. Čak i najjednostavniji čin zahvalnosti za ono što imate i smjernice koje primate, odmah će podići vaš duh. Zahvalnost otvara srce, a kada je srce otvoreno, spremno je proširiti se. Neke kulture, kreiraju zahvalnost nudeći je zemlji. Zašto i vi ne biste kreirali neku svoju?

5. TRAŽITE ZA VODSTVO KADA VAM JE POTREBNO
Svima nama, bez obzira ko smo, ili u kojem razdoblju života se nalazimo, potrebna je pomoć. Ako vam je potreban savjet, ili pomoć, posavjetujte se sa nekim kome vjerujete. Razgovarajte s bliskim prijateljima, članom obitelji, duhovnim vodičem ili najbolje od svega, vlastite unutarnje Prisutnosti. Jedan od najjednostavnijih načina, ali i najučinkovitiji da primite smjernice je molitva. Obratite se u svojoj molitvi kome god vjerujete, bilo da je to Bog, Allah, Krishna, Život ili Sveti Duh.

11-11-Portal-Opens-On-November-11

* Sam broj 1 označava stvaranje, vodstvo i manifestaciju, pa je 11 11 dinamični broj pun velikog potencijala.
Ovaj broj možete vidjeti na brojčanim pločicama, satu, novčanicama, primicima i gotovo bilo gdje, čak i u prirodi. Zato obratite pažnju!

Smjernice i vodstvo su uvijek dostupni za one koji su otvoreni da ih prime. Vidjeti ponavljajuće brojeve samo je jedan od mnogig znakova sinhroniciteta koji pokazuju da idete u pravom smjeru.

Sada kada ste otkrili jedinstveno i sveto značenje ovog broja, nadamo se da ćete moći upotrijebiti ovu osvještenost kako biste produbili svoj duhovni put.
Jeste li nedavno vidjeli brojeve koji se ponavljaju? Kakvo je vaše lično značenje 11:11? Podijelite sa nama!

 

ISKORISTITE MOĆ UNIVERZALNE ENERGIJE NA
SVOM DUHOVNOM PUTU

PRIJAVITE SE NA NAŠ ON-LINE REIKI TEČAJ – OVDJE  ili potražite više informacija na email: skolazadusu@hotmail.com ili porukom u inbox na našoj FB stranici – OVDJE

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s