ZNATE LI ŠTA JE “RAHU” ENERGIJA?

36829589_10155940560518579_915246136229363712_n.jpg

Znate li šta je energija RAHU?’

To je podsvjesni impuls u svakome od nas. Taj impuls može biti pozitivan ili negativan. Drevne Vede su znale da, ako je RAHU energija (podsvjesni dio nas) nepovoljno postavljen u trenutku našeg rođenja, mi ćemo patiti od raznih vrsta psiholoških i fizičkih bolesti.

Rahu predstavlja sve što je podsvjesno u nama. Ukoliko prevlada tamni dio nas, u našem životu će se desiti emotivni, mentalni i fizički disbalans, a kao produkt ćemo imati anksioznost, panične napade, fobije, depresije… Posebno naši strahovi mogu biti prepreke u ostvarivanju ciljeva, a zbog prevladavanja “tamne strane” u nama možemo biti skloni patiti prvenstveno u psihološkom (emotivnom i mentalnom), a zatim i fizičkom smislu.

Rahu Jantra je posebno namijenjena za osobe koje traže olakšanje od: uznemirenosti (anksioznosti), strahova, panike, depresije, fobija, opsesija i ovisnosti. RAHU jantra može vas odvesti na put istinskog bogastva, put mira, oslobođenja od svega što predstavlja prepreku da živite ispunjen i sretan život.

rahu jantra 1111.jpg

Jantre su izvrsni kosmički dirigenti energije, antene Prirode, moćan alat prirode za harmoniju, prosperitet, uspjeh i dobro zdravlje. Jantra se sastoji od niza geometrijskih uzoraka. Koncentracijom očiju i uma u središte jantre podiže se viša razina svijesti.

Zašto Rahu Jantra?

Osobe s uzvišenom RAHU energijom su bogate i sretne, ali one koje imaju slabu ili uznemirenu Rahu energiju imaju tendenciju patiti od strahova, opsesija, anksiozosti, paničnih poremećaja, ovisnosti i fobija.

Rahu Jantra vraća u balans našu Rahu energiju.

Uz koncentraciju i gledanje u Rahu jantru, dakle uz kontemplaciju, izgovara se Mantra za Rahu Jantru; mantru, i dodatna upustva šaljemo nakon isporuke privjeska. Naš Rahu privjesak nije obični nakit za tijelo, on je nakit za dušu, nakit koji zrači pozitivnom energijom!

Svoju Rahu jantru možete poručiti porukom u inbox našeg Fb profila Azra i Nedžad Džakulić, u inbox naše Fb stranice; Škola za dušu, ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com

Rok isporuke je;

  • BiH: 2-4 radna dana
  • Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Slovenija: 5-7 radnih dana
  • Makedonija: 7-10 radnih dana
  • EU; 7-12 radnih dana
  • USA, Kanada, Australija; 7-15 radnih dana
❤ ❤ Veličanstvena, čudesna Šri Jantra, najbolji alat za otklanjanje NEGATIVNE ENERGIJE!
❤ PODIGNITE SVOJE VIBRACIJE I PRIVUCITE BOLJE OKOLNOSTI U SVOJ ŽIVOT ❤
RIJEŠITE SE NEGATIVNE ENERGIJE ZA SVA VREMENA
Škola za dušu ručno izrađuje svaku jantru po podacima osobe kojoj ide narudžba.
– Jeste li znali da je za izradu Jantre koja djeluje potrebno vrhunsko poznavanje Astrologije?
– Jeste li znali da u timu Škole za dušu imamo jednog od najtraženijih Astrologa na Balkanu? (Azra Plese Dzakulić)
– Jeste li znali da su bez odgovarajuće mantre koja se dobije na osnovu astroloških podataka i koja se namijeni svakoj osobi koja kod nas poruči jantre, dakle bez te mantre vaše jantre ne rade? Zato su Astrologija i Jantre kao nokat i prst!
– Jeste li znali da je potrebna velika preciznost kod ručne izrade jantri, i zato u našem timu imamo i vrhunskog grafičkog dizajnera jer Jantra predstavlja Savršenu simetriju, potpuni sklad, božansku geometriju ? (Nedžad Dzakulić)
– Jeste li znali da je za Jantre koje rade potrebna fina Reiki energija Majstora koji doista poznaju Reiki finese?
– Jeste li znali da su Azra i Nedžad Džakulić kao Reiki Majstori Učitelji napisali 4 knjige, od kojih su dvije teme baš Reiki?
—- Jeste li znali da Škola za dušu postoji već 15 godina?
❤ Zato su naše jantre UNIKATNE I DJELOTVORNE!!! ❤

Pogledajte još i našu Šri Jantru, opis ove jantre stane u 3 riječi; energizacija, zaštita, obilje. Kliknite OVDJE

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s