ŠRI JANTRA JE ČUDO – PROČITAJTE SVJEDOČENJA KORISNIKA

NBHTREZ54U67JTNHREWZB.jpg

Šri jantra ili Sveta Jantra DOKAZANO JE NAJBOLJA ZAŠTITA PROTIV NEGATIVNE ENERGIJE.

Sri Yantra ili Sveti instrument najdrevniji je simbol svete geometrije, predstavlja matricu cijelog svemira i savršenu ravnotežu suprotnosti. Gledanjem ili meditiranjem uz Šri Jantre naše energetsko tijelo (vitalno tijelo) i svih sedam čakri počinju se prirodno harmonizirati.

Šri jantra pomaže nam uravnotežiti energije u nama i oko nas, istovremeno u naš život privlačeći mnogobrojno blagoslove, pročišćenje srca i privlačenje ljubavi, mudrosti i bogatstva.

Šri Jantra uklanja negativne vibracije i pretvara ih u pozitivne, zbog čega se također smatra najmoćnijim alatom za uređenje životnih prostora u koji se sa Šri jantrom unosi generator božanske energije.

Naše jantre su ručno rađene, s mnogo ljubavi i svjesnosti koje unosimo u svaku pojedinačno, i rade se i programiraju za svaku osobu prema njenim ličnim podacima (ime, prezime, datum i mjesto rodjenja). Šri Jantre se dodatno energiziraju i time aktiviraju za djelovanje za SVAKU osobu, uz posebne mantre i molitve..

S obzirom da su naše Šri Jantre dostupne za narudžbu online, putem naših web i FB stranica, postoji nemali broj osoba koje traže potvrdu da se ne radi o nekoj obmani. Zato danas, sa zadovoljstvom, predstavljamo svjedočanstva naših kupaca, koji su se već susreli sa našim jantrama i iskusili njihovo pozitivno djelovanje

U ponudi imamo Šri Jantra – osobna i za prostor ali i Rahu jantra – specijalno namijenjena osobama koje pate od anksioznosti, depresije, strahova, paničnih poremećaja, fobija…)

Pročitajte svjedočenja u nastavku;

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.jpg

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.jpg

ddddddddddddddddddd.jpg

Clipboard01ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.jpg

gggggggggggggggggggggg.jpg

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.jpg

Clipboard01hjklikhjutkzfjtfmh.jpg

Clipboard13Clipboard66Clipboard33Clipboard09Clipboard08Clipboard44Clipboard07Clipboard6Clipboard05Clipboard03Clipboard04Clipboard02322211199999543211111177777788888

Poručite svoje Šri Jantre već danas jer Šri Jantra je čudo! Naši privjesci nisu obični nakit za tijelo, oni su nakit za dušu, nakit koji zrači pozitivnom energijom!

Više informacija zatražite porukom u inbox naše Fb stranice Škola za dušu, na naš Fb profila Azra i Nedzad Dzakulic ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s