SVE U JEDNOM; ENERGIZACIJA, ZAŠTITA I OBILJE

Sunset-time-happy-couple-love-image

ENERGIZACIJA, ZAŠTITA I OBILJE

Znate li šta je to Šri Jantra?

To je simbol star 12 000 godina čije djelovanje je odavno neupitno.

Šri Jantra predstavlja mikrokosmički nivo Univerzuma, kao i ljudsko tijelo.
Svaki krug u Šri Jantri odgovara jednoj čakri u ljudskom tijelu. Sve što se rotira i širi. Šri Jantra predstavlja Univerzum.

Šri jantra je najmoćniji alat za unošenje HARMONIJE I OTKLANJANJE NEGATIVNE ENERGIJE. Predstavlja cijeli svemir na svim nivoima. Donosi blagostanje, obilje, sreću, zdravlje i uspjeh. Šri Jantra kao antena privlači kosmičke i božanske energije  prema vama. Otklanja negativne energije, harmonizira vaše tijelo i um.

Možete odabrati jedan od Šri Jantra privjesaka koje imamo u ponudi; Šri jantra za prostor, lični Šri Jantra privjesak i Rahu jantra.

 

happy-couple-hug-and-love-HD-wallpaper.jpg

Pitaju nas u čemu je tajna energizacije prostora?

Upravo u tome što kroz pozitivne vibracije Šri Jantre unosite harmoniju u vaš prostor, a što se neminovno odražava na vas, i vi to upijate i tako sebe iscjeljuljete!

Pomoću Šri jantre privucite bolje okolnosti u svoj život. Pomoću Šri jantre privucite ljubav ili zaštitite postojeću. Pomoću Šri Jantre unesite harmoniju u prostor u kojem boravite.

Onaj ko posjeduje ovu Jantru sretna je osoba jer Šri jantra djeluje i na suptilnom nivou otvarajući nas za primanje duhovne inspiracije. Pored bogatstva i napretka, mir i mudrost su dodatni povoljni rezultati utjecaja ove jantre. Šri Jantra nije čudo ili neka magija, ona je jednostavno oblik energije koja preobražava i usmjerava energiju u pozitivno stvaranje. Iz dana u dan, Šri jantra smanjuje nagativnosti na minimalni nivo i čini da se osjećamo sve bolje i bolje. Ona pročišćava tijelo i um, dajući onome ko je ima unutarnju smirenost i sigurnost.

Djelovanje Šri Jantre:

– harmonizira prostor i djeluje na one koji tu borave

– oslobađa prostor od negativnih energija

– privlači srećnije okolnosti,

– privlači blagostanje, uspjeh i bolji rasplet događaja po vlasnika Šri Jantre

– pospješuje zdravlje

– jača ženske (suptilne) energije u kući

–  neutralizira negativne energije

– otklanja karmičke blokade

Jedna od osoba koja je uzela naše jantre odlično je napisala javno u komentar ispod jednog od postova o jantrama svoje iskustvo, ali je pritom i dala pojašnjenja koja mnogi možda čekaju. Prenosimo komentar u cijelosti;

Jelena Cvejic na Skola za dušu; 

Šteta bi bila da sopstveno iskustvo ne podijelim javno! Mnogima medju nama je potrebna pomoći smjernica, kako da prevazidjemo trenutne ili konstantne barijere u tokovima zivota, mnogi od nas su oboljeli iz neznanja, nesvjesni činjenice da tijelo pokreće energija, da tu energiju stvaramo i sami negativnim osjećanjima, a da ta ista osjećanja prouzrokuju ozbiljne mentalne i zdravstvene probleme(na fizičkom nivou)..i mislim da je jako bitno da ljudi mogu pročitati iskustva nas koji smo na dobrom putu da ispravimo načinjenu štetu uz pomoć Vas koji nam otvarate put saznanja i uz pomoć vaših Jantri i energetskih privjezaka pomažete da se očistimo od negativne energije i na taj način uspostavimo balans imedju sopstvene energije kojom zračimo i energije univerzuma u kojem bivstvujemo. Neprocjenjiva je vrijednost toga sto nam pružate i iskreno se nadam da će se ovim putem neki od vaših pratilaca osvijestiti i dati sebi šansu da izadju iz začaronog kruga negativnih impresija u sopstvenom životu i pronaći put osvještenja! Pravoslavni patrijarh Pavle je rekao “kakve su ti misli, takav ti je i zivot!” Istina živa jer misli vibriraju u nama i vode nas putem propasti ili uspjeha….uz Vašu pomoć jasno je kojim putem nas vodite i za to Vam još jednom HVALA!”

 

Možete odabrati jedan, ili oba, od Šri Jantra privjesaka koje imamo u ponudi, kao i novu Rahu jantru koja je odlična za olakšanje od anksioznosti, depresije…turobnih misli.

osobna jantra slika 4389r7393

jantra za priostoriju skdfjeofr43jre

RAHU NOVI URADAK3332.jpg

Svoju Šri jantru možete poručiti porukom u inbox naše Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s