AURE BILJAKA I ŽIVOTINJA

Svi objekti imaju karakteristično zračenje koje čini njihovu auru, poput plavičaste boje oko objekta, na kratkoj udaljenosti, otprilike do 5 cm. Biljke nemaju raznolike boje aure, već one imaju ‘karakterističnu auru’, tamne ili svijetle, crnkaste ili blještave.

Aura biljaka jako utječe na auru ljudskih bića i može imati pozitivne ili negativne učinke. Zovemo lošima ili negativnim biljkama one biljke čije aure mogu na nas utjecati nepovoljno jer apsorbiraju previše kisika, ili su otrovne po ljudski organizam. Dobrim ili pozitivnim biljkama nazivamo one biljke s aromatičnim ili ljekovitim svojstvima.
U “loših” biljaka aura je crnkasta; a ova boja je izraženija kod drveta magnolije. Dakle, beskrajni niz godina se zna da je vrlo opasno spavati pod ovim drvetom, kao i pod drvetom oraha, oleandera i dr. Drevni su imali običaj govoriti da “tmuran duh bi ugušio one ljude koji bi spavali ispod takvog drveća”. Dakako, oni ne samo da oduzimaju kisik, već imaju i radioaktivna i astralna zračenja od značajnog uticaja na ljudska bića.

Od ostalih biljaka ove vrste (tzv. loših biljaka) izdvaja se i vrba; dobra da liječi nesanicu, i loša za one koji spavaju pod njenim debelim granama u vrijeme probavljanja hrane.
Biljke s korisnim- sedativnim utjecajima, imaju bjelkaste, ponekad blještave boje. Aure bora i eukaliptusa su vrlo svijetle i, odatle su ova stabla vrlo ljekovita.
Nema nijednog groblja bez čempresa, jer aura ovog stabla uklanja niže i elementarne entitete. Antičke ceremonije obožavanja su uvijek održavane u podnožju neke zelenike, stabla s vrlo sedativnom aurom, kao što je npr. hrast. Drevni kraljevi su donosili svoje zakone ili pravdu pod tim stablima.

Čovjek ukrašava svoju kuću biljkama i cvijećem, jer je njihova aura uvijek korisna i od pomoći auri ljudskog zdravlja. No, cvijeće poput jasmina, magnolije, zumbula i narda nikada ne bi trebali imati u kućama i sobama. S druge strane, učinci pojedinih stabala, potvrđujući ove izjave, su dobro poznate.

Aura životinja, iako nije vrlo široka, i ima boje. Također, životinje imaju značajan utjecaj na auru ljudi, jer one apsorbiraju vitalnost i snagu te aure. Životinje dobijaju boju ljudske aure na način da “vampiriziraju” ljudsku auru.
Divlje, izolirane životinje imaju loše, jednobojne aure; ali divlje zvijeri, u zoološkim vrtovima, dobijaju crvenkaste boje, dok se njihova žestina neprimjetno smanjuje u kontaktu s ljudima.
Domaće životinje imaju lijepe aure; mačka – crvenu i sivu boju; pas, smeđu i tamno plavu; konj – crvenkastu, a ponekad i “losos boju”.
Aura konja je najšira, te u vrlo inteligentnih konja čak može biti široka i do osam centimetara. No, među svim životinjama, ptice su one koje imaju više različitih boja; neke od njih, poput labuda, imaju auru u bojama duge.

Životinjske aure su uvijek podređene utjecaju čovjeka jer, po desnoj strani evolucije, čovjek je bog životinja. Postoje životinje koje osjećaju toliko utjecaje njihovih gospodara i, bez ijedne riječi izgovorene od njega, znaju da li je on tužan ili sretan, miran i ljut.
Dakle, nije ni dobro ni zdravo, živjeti u zajednici sa životinjama, a spavanje s njima je najgore navika.

REIKI TEHNIKU ISCJELJENJA MOŽETE PRIMJENJIVATI NA ŽIVOTINJE I BILJKE
PRIJAVITE SE NA REIKI ONLINE TEČAJ

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s