SHAMBALA NARUKVICA

72372548_2474521946207419_6247338173244899328_n.jpg

SHAMBALA na Sanskritu znači “mjesto mira” ili “mjesto tišine”, mistično kraljevstvo koje se spominje u drevnim tekstovima. Prema predanjima, SHAMBALA narukvica donosi mudrost, mir, ljubav i nadasve sreću.

Prekrasna, očaravujuće lijepa i nadasve vrlo moćna SHAMBALA narukvica pogledom na sebe izaziva divljenje kod onoga ko je gleda, ponajprije zbog igre sjena i simfonije svjetla koju čini niz AHAT poludragog kamenja, poredanog tako da tvori boje 7 čakri, za svih 7 čakri po jedan AHAT kamen, a zatim i načina na koji je kamenje povezano. To je jedan predivan spektar predvođen Šri Jantrom na samom početku.

Javite nam se porukom na našu Fb stranicu Škola za dušu

71683973_3561371317208915_6514243418296680448_n

Svaki kamen se energizira Reiki energijom, svaka Jantra se radi na osnovu vaših podataka; ime, prezime, datum i mjesto rođenja i na osnovu tih podataka, odnosno uvida u vašu Natalnu kartu, naš Astrolog pronalazi najbolje odgovarajuću mantru koja se izgovara prilikom izrade vaše Jantre.
SHAMBALA narukvica se radi u kombinaciji sa Šri Jantrom i REIKI poludragim kamenjem u bojama čakri, tako da je ova narukvica vrhunska, ili da bolje kažemo; dobitna kombinacija. Ove narukvice imaju svoj jedninstveni potpis jer se prilikom izrade veze i postavlja čvor okolo svakog kamena tako da ovdje kamenje nije samo nanizano, nego ovom prekrasnom tehnikom je zapravo svaki kamen dodan i posebno uvezan čvorom.

Svaka narukvica je unikat! Svaka se može pomoću vrlo jednostavnog mehanizma podešavati za vašu veličinu zapešća.

Čak i samo AHAT kamenje je izuzetno iscjeljujućih svojstava, a nazivaju ga još i “Kamen Bogova sa Olimpa”

Ova SHAMBALA narukvica je odlična za kompletnu zaštitu od negativne energije, balansiranje vaših čakri, ČIŠĆENJE AURE ali i općenito poznata po tome što vlasniku donosi SREĆU!

Možete vrlo jednostavno namjestiti veličinu po svome zapešću. Možete odabrati koju Jantru želite da Vam ugradimo u vašu SHAMBALA narukvicu; Osobnu Jantru, Rahu Jantru ili Tibetan Vashikaran Jantru.  Možete i kombinirati; jednu jantru po vašem izboru da vam ugradimo u SHAMBALA narukvicu, a jednu dodatno ili dvije kao privjesak.

SHAMBALA način izrade narukvice poznat je na istoku po svojim mističnim moćima!

❤ ❤

Šaljemo širom svijeta.

Za izradu narudžbe trebamo; ime, prezime, datum i mjesto rođenja kao i adresu na koju šaljemo.

Više informacija zatražite porukom u inbox naše Fb stranice Škola za dušu, inbox našeg Fb profila Nedzad Azra Dzakulic ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com

Još jednom; naše SHAMBALA narukvice su ručni rad i samo kod nas možete odabrati da li da vam u narukvicu postavimo osobnu Jantru, Rahu jantru ili Tibetan vashikaran jantru.

NOVO U PONUDI; imamo i muške Shambala narukvice, okrugle sa Rahu Jantrom

72763722_565946667510727_24418053013897216_n

Knjigu NULTE GRANICE, Joe Vitale možete download OVDJE nulte_granice[1]

O Školi za dušu…

Škola za dušu ručno izrađuje svaku jantru po podacima osobe kojoj ide narudžba.

– Jeste li znali da je za izradu Jantre koja djeluje potrebno vrhunsko poznavanje Astrologije?

– Jeste li znali da u timu Škole za dušu imamo jednog od najtraženijih Astrologa na Balkanu? (Azra Plese Dzakulić)

– Jeste li znali da su bez odgovarajuće mantre koja se dobije na osnovu astroloških podataka i koja se namijeni svakoj individui koja kod nas poruči jantre, dakle bez te mantre vaše jantre ne rade? Zato su Astrologija i Jantre kao nokat i prst!

– Jeste li znali da je potrebna velika preciznost kod ručne izrade jantri, i zato u našem timu imamo i vrhunskog grafičkog dizajnera? (Nedžad Dzakulić)

– Jeste li znali da su Azra i Nedžad Džakulić kao Reiki Majstori Učitelji napisali 4 knjige, od kojih su dvije teme baš Reiki?

—- Jeste li znali da Škola za dušu postoji već 15 godina?

❤ Zato su naše jantre i shambala narukvice UNIKATNE I DJELOTVORNE!!! ❤

2 Comments Add yours

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s