RAŠIRI RUKE, ZAGRLI SVIJET

jdfdjjfjfrerikujfrreujfrkejur4354534.jpg

Jeste li znali?

— Da je skoro 15 godina postojanja Škole za dušu,

— Pored programa koje ima u svojoj ponudi, Škola za dušu je škola koja ima najveći broj Reiki praktikanata na ovom dijelu planete?

— Škola za dušu ima dvije objavljenje knjige na temu Reiki i da te knjige neki od majstora iz drugih škola koriste kao priručnike i preporučuju svojim učenicima?

Na kraju ovog članka možete i vi besplatno preuzeti naše knjige o Reikiju.

4a9714657c85fd234df90a17aacb867a--hippie-peace-bohemian-gypsy.jpg

Pridruži nam se, raširi ruke, zagrli svijet i svijet će zagrliti tebe. Reiki, jer vrijedi..

Svaki novi praktikant, ukoliko želi, može biti uključen u jedan od naših Fb chatova gdje su naši reikisti i gdje se često rade reiki tretmani, razmjenjuju iskustva, kako ova vezana za Reiki tako i mnoga druga. Također postoji i naša zatvorena Fb grupa u kojoj polaznici našeg tečaja imaju pristup mnogim fajlovima za izučavanje Reiki finesa; iscjeljivanje na daljinu, pomoć Reikija kod mnogih životnih situacija, čišćenje negativne energije kako prostora u kojem živimo tako i one koju nosimo u sebi…i mnoge druge.

Postanite i vi dio naše zajednice i iskoristite pogodnosti koje Vam nudimo;

  • U stalnom ste kontaktu sa nama putem grupnog chata gdje su uključeni naši reikisti i gdje možete zatražiti reiki tretman da vam se uradi.
  • U svakom trenutku od nas možete zatražiti smjernice ili iznijeti potencijalne nejasnoće,
  • Reiki tečaj za Vas počinje kad vi odlučite, traje onoliko koliko vi odlučite jer vaš tempo učenja određuje vremenski okvir, inače se radi oko 30-40 dana za prvi stepen. Ovaj vremenski okvir smo uzeli kao opštu smjernicu trajanja prvog stepena s tim da se uzme u obzir da polaznici utroše dnevno 20-tak minuta na učenje Reikija.

Backup_of_Backup_of_Backup_of_Backup_of_Backup_of_priprema za kud mladost.jpg

Ljudi su prepoznali istinsko učenje Škole za dušu i spremni su cijeniti naše napore što to istinsko učenje njegujemo i prenosimo na sljedeće generacije.

Prijavite se i vi za naš Reiki tečaj i postanite dio naše Reiki zajednice. Oplemenjivanjem sebe činimo svijet boljim mjestom za život.

Nakon završetka tečaja na Vašu adresu stiže diploma sa Vašim imenom i reiki titulom. Za drugi i više stepene postoji mogućnost dobijanja i vlastitog pečata sa imenom, prezimenom i reiki titulom.

Postanite i vi dio svjetske mreže reiki praktičara, jer u Školi za dušu imamo praktičare skoro u svakom kraju planete.

Obojimo zivot bojama Reikija, obojimo svijet bojama Reikija.

Reikista u svakom domu, to je naš moto.

Pridruži nam se,  zagrli svijet.

Reiki, jer vrijedi. 4a9714657c85fd234df90a17aacb867a--hippie-peace-bohemian-gypsy.jpg

Još o Reiki tečaju Škole za dušu, saznajte OVDJE

Dodatne informacije zatražite u inbox naše Fb stranice Škola za dušu, našeg Fb profila Azra i Nedžad, ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com

Reiki literatura u autorstvu Škole za dušu;

Priručnik o čakrama

REIKI JER VRIJEDI

Knjige Kahlila Gibrana:

-Halil Džubran-Prorok

Halil Džubran~Prorok i Prorokov vrt

Halil Dzubran – Slomljena krila

One Comment Add yours

  1. Dana Vrbljanin , Grenzgasse 7 , 2542 Kottingbrunn, Austrija kaže:

    Meni je 72 godine i vec 40 godina citam pozitivnu literaturu i trudila sam se da po tome i zivim. Mogu vam reci da je istina ” Kakve su vam misli, takav vam je zivot..Trazeci nesto novo da procitam naidjem na knjigu Margarite Milenkovic ” Reiki, put ka sebi” i totalno se odusevim. Tada shvatih da je to jedna mocna tehnika o kojoj nista nisam znala. Procitam sve tri njene knjige, kao sto bih rado i Vase, i potpuno me ocara Reiki.Ove godine u martu mesecu se inicirah u I stepen Reikija kod Sanje Dejanovic. Imala sam Probleme sa stitnjacom i tumorima , tri sa desne i jedan sa leve. Pre mesec dana bila sam na nuklearnoj i sa desne strane nema ni jednog . Odusevljena naravno izleteh iz ordinacije. To je Reiki koji sam redovno svo vreme koristila . Lep pozdrav. Zivim u Austriji i ne znam kako bih mogla da kupim Vase knjige i ostalu literaruru. Topao pozdrav i lepo vece

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s