ČAKRA DISANJE MEDITACIJA

HRET46WJZHR.jpg

Ovo je jedna od Oshovih aktivnih meditacija i inače je mi koristimo kao završi čin kod našeg Reiki tečaja, naime, kroz tečaj inicijant prolazi 21 dan prakse radeći sebi samotretmane, i nakon tih 21 dan uradi ovu meditaciju kao, pa možemo reći šlag na tortu.

Meditacija je sjajna, blagotvorna i zaista ima sjajn efekt.

Napomena;

Za sve koji žele produbiti svoju meditaciju, ali i one koji bi rado početi meditirati, imamo  sjajan program meditacija nastao nakon više od decenije izučavanja ali i prakse i ovaj program je ONLINE.

Tako je, ONLINE. ❤

Za vas se sve dešava u udobnosti vašeg doma jer vam postepeno šaljemo meditacije s opisima, linkovima, video prezentacijama i muzikom za aktivne meditacije.

Više informacija zatražite porukom u inbox ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com

ČAKRA DISANJE

Ova Meditacija je odlična za sve koji su na REIKI putu. Pomoću nje ćete postati svjesniji svojih čakri, a samim tim i vitalniji, kretaćete se kroz život s više energije, moći ćete lakše osjetiti čakru na kojoj treba posebno raditi..

Kroz našu Školu za dušu, pored reiki tečaja povećavamo eminenciju svakog polaznika. Naši polaznici uvijek su dobrodošli s novim pitanjima, najviše nas oduševljavaju baš oni koji uvijek pitaju, koji žele znati više. Zapamtite, znanje je dostupno samo onima koji imaju hrabrosti preispitati sve cemu su učeni.

Meditacija se sastoji od 2 faze, prva traje 45 minuta druga 15. Tijekom meditacije ce vas pratiti muzika koja mjenjanjem ritma ukazuje na mjenjanje položaja tijekom meditacije. Možda ce se desiti da budete brzali te budete neuskladeni s muzikom, ne obazirite se uopste na to, samo nastavite po redoslijedu.

Prva faza—stanite mirno, zatvorite oci, te položite ruke na prvu, korijensku cakru. Tijelo neka bude opušteno. Usta neka budu otvorena. Pocnite disati u prvu cakru, ubzano i duboko, možete i poskakivati malo ali s tim da noge moraju biti na podu. Disanje treba biti takvu da sa svakom sljedecom cakrom bude sve brže i dublje. Pocetkom muzike vi pocinjete s meditacijom, nakon što cujete lagano zvono, pomjerite ruke na sljedecu cakru, od korijenske prema gore idete. Na svakoj cakri se zadržite dok ne cujete lagano zvono te prelazite na ljedecu. Kad dodete do vrha, cucete 3 blaga zvona. Tad pocinjete polako, od krunske cakre vizualizirati boje, svakoj cakri pripadajuca boja i idete polako prema dolje, s položenim rukama i dalje na cakrama koje tretirate. Možete ovaj kraći postupak od krunske do korijenske ponoviti još jednom, sve do 3 puta… a možete i par minuta samo stojati i disati, ništa ne raditi… Dakle, od krunske cakre pa do korijenske rasporedite vrijeme tako da stignete za 2 minute otprilike od pocetka do kraja.

Isti postupak ovaj sad ponovite još jednom, isti postupak ispocetka. Ne brinite se ako vam muzika stane ili ako budete brzali/sporili, sad vec znate proceduru. Nakon što završite ponovljeni postupak samo sjednite i opustite se u potpunosti, oči i dalje zatvorene. Samo mirno sjednite i svjedočite svemu što osjetite, svemu što se dešava.

https://www.youtube.com/watch?v=ZMcumWBb1j8    ovo je link za video prezentaciju

Ovdje je link za muziku koja vas prati kroz meditaciju;  http://www.oshorajneesh.com/download/osho-meditations/chakra-breathing.mp3

Još jednom;

Prijavite se za naš program meditacija i počnite ISPRAVNO meditirati u udobnosti svoga doma jer cijeli program za vas se odvija baš tu, u udobnosti vašeg doma stoga što je program online.

Više informacija zatražite porukom u inbox naše Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com

Ne zaboravite meditirati jer; “Meditacija je kruh svagdašnji mudrih”.

Namaste ❤

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s