7 DUHOVNIH STVARI ZA KOJE SE NE TREBATE IZVINJAVATI

reborn

Znamo da je imati sposobnost izvinuti se za učinjenu pogrešku veoma rijetka i da samo duhovno probuđeni imaju naviku priznavanja vlastitih grešaka jer znaju da to utiče na širenje svijesti. Međutim, postoje situacije u kojima ne trebate osjećati žaljenje za svoje postupke. Da, ponekad se trebamo izvinuti, ali u situacijama koje ćemo navesti, zaista se nikada ne trebate izvinjavati.

NIKADA SE NE IZVINJAVAJTE ZA ONO U ŠTO VJERUJETE

Nikada se ne izvinjavajte za ono što vjerujete, jer su vaša uvjerenja jedinstveno vaša, i dok god ne povređuju drugo ljudsko biće slobodni ste vjerovati u ono što osjećate da služi vašoj duši na najviši mogući način. Također, ne tjerajte druge da prihvate vaša uvjerenja, to je najbrži način da ih naljutite!

NIKADA SE NE IZVINJAVAJTE ZA NAČIN NA KOJI SE VAŠA INTUICIJA IZRAŽAVA

Ovo je vaš način komunikacije s vašom unutrašnjošću, i to je dar! Kada imate zaista jak intuitivni osjećaj i poriv da slijedite svoju intuiciju – treba da je slijedite. Što više slušate vaš unutarnji glas, ova praksa će unaprijediti vaše sposobnosti.

NIKADA SE NE IZVINJAVAJTE ZA TO KOLIKO NOVCA ZARAĐUJETE

Vaš nivo prosperiteta nije ničija stvar, već isključivo vaša. Ne brinite ako imate dosta novca, jer vam je dopušteno biti duhovan i bogat. Također vam je dozvoljeno biti duhovan i živjeti život bez ograničenja.

NIKADA SE NE IZVINJAVAJTE ZA STVARI KOJE KUPUJETE

Ako želite kupiti kuću, novi par cipela, novo auto ili novi komad nakita za vašu kolekciju, nema potrebe da se izvinjavate. Bez obzira koje želje da imate u srcu, nema potrebe da se izvinjavate za ono što manifestujete. Sve je duhovno, sve je dio manifestacije božanskog u fizičkoj realnosti.

NIKADA SE NE IZVINJAVAJTE ZA NAČIN KAKO SE MOLITE ILI STE POVEZANI SA DUHOVNIM

Molitva, meditacija, joga, boravak u prirodi, i svi drugi načini na koji izražavate svoje unutarnje porive duše su vaše pravo. Vaša sveta duhovna praksa je vaša stvar!

NIKADA SE NE IZVINJAVAJTE ZA VEZA S VAŠIM PARTNEROM

Nije bitno koje je vaš partner vjere, boje kože, religije, financijske moći. Vi ste oni koji odabirete s kim ćete ući u vezu i vaša je ljubav u pitanju. Najveće duhovne razmjene se dobivaju kroz svijet intimnosti i nikada ne treba da vam je žao zbog toga.

NIKADA SE NE IZVINJAVAJTE ZBOG “GUBLJENJA VREMENA”

Vi nikada ne možete potrošiti vrijeme! Da, zato, nikada se ne izvinjavajte zbog toga što niste na nekom drugom mjestu nego gdje ste sada. Ako mislite da trošite vrijeme onda ne vidite širu sliku koja je dio procesa.

ŽELITE LI SE VIŠE POSVETITI RADU NA SEBI PREPORUČUJEMO PROGRAM “UNUTARNJE PUTOVANJE”

Komentariši