ŠTA SE KRIJE IZA ALERGIJE

dandelions.jpg

 

 

Još jednom moramo napomenuti da zaista svaki problem koji ima naše fizičko tijelo, dakle neka bolest ili njen indikator, prvo dolazi iz naše unutrašnjosti.

 

JDFKSJDFKSDFJSDKFJKJFDFSFDDS.jpg

 

Alergija može biti vrlo opasna jer postoji više vrsta alergije.Sve veći broj ljudi, posebno u industriujski razvijenim zemljama pati od nekog vida nepodnošenja određenih životnih namirnica i sve više se javljaju razne alergije kod istih. Alergija je protest imunuloškog sistema protiv određenih sastojaka u hrani i protest duše protiv jedne specifične energije koju nosi ta životna namirnica.

Sada ćemo opisati neke od rasprostranjenih namirnica koje ljudi najčešće ne podnose.

Ukoliko ne podnosite:

Alergija na Bijeli luk; odnosi se na; emocionalna razina, osoba više ne može podnijeti tvrdoglavost pojedinih osoba u svome okruženju.

Ukoliko ste alergični na Jabuku; znači da osoba ne podnosi vlastitu glupost što znači da ne može oprostiti sebi kada pogriješi.

Med; nedostatak povjerenja u jednog od roditelja, najčešće majku.

Mlijeko; želja za slobodom, neovisnošću.

Da dalje ne nabrajamo ali svaka alergija jeste protest duše u vidu alergije protiv te energije date namirnice koji se mkanifestuje padom imunološkog sistema našeg tijela, a svi znamo kako se to i na koje sve načine može odraziti.

Još jednom moramo napomenuti da zaista svaki problem koji ima naše fizičko tijelo, dakle neka bolest ili njen indikator, prvo dolazi iz naše unutrašnjosti.

Javite nam se u inbox našeg Fb profila Azra i Nedzad Dzakulic, na našu Fb stranicu Škola za dušu ili na naš e-mail: skolazadusu@hotmail.com ukoliko imate ovakve ili slične probleme stoga što Škola za dušu ima drugačiji pristup vašem zdravlju. Mi ne tretiramo bolest na fizičkoj razini već na njenom izvoru. Veliki broj klijenata širom svijeta su dokaz da naš rad ima visoku stopu učinkovitosti.

 

Odaberite iz našeg laboratorija;

Reiki iscjeljujući energetski privjesci

 

Knjige u našem autorstvu

Neki od polaznika našeg Reiki tečaja online

 

Dobro došli u Školu za dušu. A & N

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s