ŠKOLA ZA DUŠU I U VAŠEM DOMU

good-vibes-750x500

 

 

1dbe7ecb3931a634a29a0ea50b6063bf

Za svaki program, ili tretman, svakom klijentu Škola za dušu grarantuje diskreciju – onima koji diskreciju traže.

Svi naši programi se odvijaju online; nema potrebe da se izlažete troškovima dolaska i da gubite vrijeme i novac. Iz udobnosti svoga doma možete uživati bilo koji od naših programa; Zanima vas joga, Reiki, meditacija; krećemo lagano sa upoznavanjem bilo koje primjese duhovnosti odnosno programa koji odaberete, na vaš e-mail ili inbox Facebooka šaljemo opise popraćene ilustracijama i video prezentacijama, a tu su, po želji klijenta, viber i skype. Još jedna od pogodnosti koje vam pruža Škola za dušu jeste to što ste stalno u kontaktu sa nama putem našeg internog Fb chata, i u svakom momentu možete tražiti smjernice i iznijeti nejasnoće ukoliko ih ima.

 

❤ Neka sunce obasja i vaš dom. 🙂 ❤
Valja napomenuti da je Škola za dušu, i znamo da će ovo možda nekima zvučati pretenciozno, prva na ovom kraju planete objedinila i krenula sa online programima meditacije, Reikija i emotivnih integracija, i time doprinijela poboljšanju kvalitete življenja mnogih korisnika naših programa širom svijeta, kao i doprinijela skidanju vela tajnovitosti sa Reikija i meditacije, približivši ove dvije elementarne prakse duhovnosti mnogima.
 
I sada, nakon više od 10 godina rada, nakon više desetina iniciranih Reiki praktičara, nakon više stotina klijenta kojima smo pomogli, i više desetina hiljada pratilaca na društvenim mrežama – te još da napomenemo i ovo iz “laboratorija” Škole za dušu, od autorskog dvojca Azra & Nedzad koji su i protagonisti ove škole, 3 knjige objavljene, a 2 u pripremi, dakle, sa sigurnošću možemo reći DA – mi vam možemo pomoći jer to je naš životni poziv. 🙂 ❤

Od trenutka kad smo postali svjesni naše okoline, počeli smo se pitati o našem mjestu u njoj. Javljaju se neka vječna pitanja: Zašto sam ovdje? Kako se uklapam u nacrt svega
stvorenog? Što je moja sudbina? Zbog čega mi sve ide naopako u životu?”

Provjerite zašto ‘Škola za dušu’ uživa povjerenje klijenata širom svijeta.
Onima koji se zanimaju za duhovni razvoj, za rad na sebi, slobodni smo prezentirati neke od naših programa, specijaliziranih za razvoj svijesti, brži duhovni napredak i svakako programa koji će vas povesti ka buđenju. Razmotrite neke od opcija i slobodno nam se obratite, rad s klijentima je strogo povjerljiv i diskrecija je svakome zagarantovana. Svi programi se odvijaju online tako da je velika pogodnost što u svakome od njih uživate iz udobnosti svoga doma.
Svakako, termini su fleksibilni i vrijeme se dogovara sa terapeutom/učiteljem.

– PROGRAM MEDITACIJA

Znajte; jedno je MEDITIRATI, a drugo je MISLITI da meditiramo, razlika je ogromna jer, u prvom slučaju, slučaju meditativnog stanja, mi jednostavno JESMO i tada osjetimo bistvovanje, dok u drugom slučaju, kada MISLIMO da meditiramo, mi zapravo razmišljamo, zamišljamo, računamo, kalkulišemo, i svašta nešto što su mentalne aktivnosti i sve to nije meditacija jer meditacija je stanje bez uma.

mrogram meditacija 222.jpg

 

-UNUTARNJE PUTOVANJE

Program koji vas vodi da istražite vlastitu unutrašnjost. Uči vas emotivnim integracijama i bavi se pronalaženjem uzroka negativnih događaja koji se sada manifestuju kao vid blokada u bilo kojem segmentu vašeg života. Program koji vam ukazuje na svijet onakvim kakav jeste, a ne onakvim kakav mislimo da jeste; program koji će vas “probuditi”.

clairvoyance_3a_r265

 

-21 DAN DO SAMOPOUZDANJA

Program koji vas uči kako da podignete nivo samopouzdanja te kročite kroz život gordo i stameno, kako da otklonite strahove koji vas sprječavaju da ostvarite svoje ciljeve.

Four Sexy, Beautiful Young Happy Women

 

-POBIJEDITE PANIČNI POREMEĆAJ I ANKSIOZNOST

Program koji vas uči kako da pogledate strahu u oči, kako da prijeđete s druge strane straha, kako da podignete kvalitet vlastitog života, kako da uvidite svu minornost i iluzornost straha.

670px-Be-Proud-of-Who-You-Are-Step-2

 

-MOJIH 15 MINUTA

Program koji vas uvodi u svijet meditacije, svijet plesnih pokreta koji služe za podizanje nivoa svijesti. Vrlo učinkovit antistres program.

o-SELF-LOVE-facebook

 

– REIKI TRETMANI

Već dugo vremena ste bolesni i probali ste sve konvencijalne metode, dali ste šansu ljekarima i farmaceutici, ali, nisu vam pomogli? Javite sa za Reiki tretmane i uvjerite se i sami koliko blizu i lako vam je bilo rješenje.

eretrrtrtuhztghjghjghj

 

-REIKI TEČAJ

Ukoliko ste nekad vidjeli da je neko iscjelio neku bolest samo polaganjem ruku na bolesnika, ili da je isti iscjeljen tako što su mu slali energiju na daljinu, vi ste svjedočili Reiki iscjeljenju. Bilo da se radi o samotretmanu ili isjeljivanju drugih, Reiki je jednostavna tehnika koju svako može naučiti i svaka porodica bi trebala da ima jednog Reiki praktičara.
Balansirajte vaše čakre, dozvolite energiji života da slobodno struji kroz vas. Očistite prošlost (karmu) i otvorite sebi put za bolje životne okolnosti. Po završetku tečaja, na kućnu adresu dobijete diplomu o završenom stepenu, a postoji i mogućnost dobijanja vlastitog pečata s vašim imenom, prezimenom i Reiki titulom.

DOPSKO

 

 

Neki od polaznika našeg Reiki tečaja sa svojim diplomama

Sve programe dakle uživate iz udobnosti svoga doma jer se svi odvijaju online; putem Fcabooka, skypea, vibera i e-maila. Zaobiđite troškove dolazaka na razne seminare. Budite dio Škole za dušu. Budite u Ljubavi.

 

FDFDFDSFDSFDREWREWREWREWRETGHHTRHGFHFHFGH.jpg

Knjige u našem autorstvu;

REVOLUCIJA ŽENE

Knjiga koja vas uči istinskoj ljubavi.

knjiga revolicija ispravna.jpg

 

 

REIKI JER VRIJEDI

Knjiga koja demistificira Reiki, knjiga koja će vam potpuno približiti Reiki.

 

knjiga reiki jer vrijedi.jpg

 

 

KNJIGA O ČOVJEKU

Knjiga o manifestima ega, o životu prije smrti.

knjiga o čovjeku ispravna.jpg

 

KNJIGA VODIČ KROZ ČAKRE

Vrlo didaktična knjiga ciljane teme; čakre; energetski vrtlozi našeg tijela.

vodic za pocetnike

 

 

Kod nas možete poručiti i Šri Jantre koje radimo namjenski za svaku osobu po njenim podacima; u ponudi imamo osobnu Šri Jantru i Jantru za prostoriju.

dfew3f4edwe45tfhjsdhjdsdsjjdsjjhsdjhjhdsdffffffffffffffffffffffffffffffs

Također možete poručiti i Reiki energetske privjeske; svaka čakra ima privjesak u pripadajućoj boji. Svaki privjesak je energiziran i urađen namjesni za svaku individuu.

Ukoliko vas zanima više informacija o našim uslugama, bilo kojem programu ili knjigama iz naše ponude, slobodno nam se obratite u inbox našeg Fb profila Azra Nedzad Dzakulić, naše Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail: skolazadusu@hotmail.com
Azra & Nedzad (Škola za dušu) ❤

 

Egipatska-knjiga-mrtvih

51373063-Tibetanska-knjiga-mrtvih

 

Salvador Dali – Ja sam genije

 

190918357-Wilhelm-Reich-Čuj-Mali-čoveče

De Mello Knjige;

anthony de mello – novi dan – duhovne vezbe

Anthony De Mello – Put k bogu (1)

Anthony de Mello-Budjenje

Anthony-de-Mello-Svjesnost-2

antoni de melo-damari

antoni de melo-novi dan-duhovne vezbe

antoni-de-melo-meditacije-ljubavi

Jednominutna Besmislica

 

 

10101010

9 Comments Add yours

  1. MARIJA kaže:

    Poštovani,
    dotaknulo me Vaše pisanje, imam puno problema koje ne znam kako riješiti i što mi znače, pa Vas molim za pomoć? Hvala

    1. Azra Plese-Dzakulic and Nedzad Dzakulic kaže:

      Zahvaljujemo što nas pratite. Javite nam se na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com ili na našu Fb stranicu Škola za dušu.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s