MOLITVA ZA LJUBAV

i_pray_for_my_love_by_kikiya_ten

Molitva za Ljubav

Kada god se osjećate ostavljenima, odbačenima, usamljenima, pročitajte riječi molitve, a onda na nekoliko trenutaka zatvorite oči i uradite sljedeću vježbu. Dakle, svaki put kada se osjetite usamljenima ili lišenima ljubavi, ponovite ovaj molitveni ritual i ponovo ćete biti cjeloviti.
Usredsredite se na svoja pluća. Osjetite zadovoljstvo koje vam dolazi s disanjem. Disanje zadovoljava najsnažniju ljudsku potrebu. Zadovoljenje potrebe donosi sreću.
Osjetite tu čvrstu vezu između svojih pluća i vazduha. Disanje je samo po sebi dovoljno da budete srećni. Ta veza je ljubav. Ljubav ispunjava čitavo vaše biće ako dišete svjesni svake ćelije svoga tijela, svake emocije svoje duše i svakog djelića svjetlosti od koje ste načinjeni.
Danas, Oče/Majko, Bože, Univerzume, molimo te da nam priđeš i uvijek budeš sa nama. Nudimo ti sebe da bi mogao da koristiš naše oči, naš glas i naše ruke, kako bi podijelio ljubav sa sobom, jer mi smo Jedno.
Na svakom planu, od elektrona do zvijezda, od materije do duše, od svake emocije do energije svjetlosti, Bože, pomozi nam da budemo kao ti – da bezuslovno volimo. Pomozi nam da volimo sebe takve kakvi smo, da ne sudimo o sebi, jer kada sudimo o sebi osjećamo se krivima i osjećamo potrebu za kaznom, a kazna nam donosi patnju. Pomozi nam da budemo kao ti, da volimo bezuslovno, kao što voliš ti .

Ljubav ima moć da promijeni čitav svijet. Tvoje je pravo ime Ljubav a mi smo tvoja djeca, pa smo i mi Ljubav. Oče/Majko Bože, pomozi nam da budemo baš kao ti.

B9LhCIICYAApwRc

Ovo je krasna molitva i možete je raditi svakodnevno. Znajte, da bi molitva urodila plodom, i sami moramo nešto učiniti za sebe; dovedite sebe bliže Božanskome i titrajte finim vibracijama koje su Božanske. Krenite na put duhovnosti, na put harmoničnog razvoja. Stupite u konatkt sa svojim višim jastvom. Preporučujemo vam svima naš Reiki tečaj jer je to krasan put za one koji žele raditi na sebi. Kroz Reiki tečaj, koji se odvija online, dakle, ne morate nigdje ići, sve će vam biti objašnjeno putem Facebooka, maila ili skypea i popraćeno ilustracijama na kojima se jasno vidi svaki slikovni prikaz položaja koji je bitan. Također dobra stvar za polaznike našeg tečaja je što su u stalnom kontaktu sa nama kao i sa našima ostalima učenicima putem grupnog Fb chata i gdje svi skupa rastemo i radimo na sebi.

Znajte, raditi na sebi jeste uraditi nešto za sebe.

 Odaberite naš program meditacija koji će vas sigurno uvesti u istinsko meditativno stanje. Program sadrži i aktivne meditacije koje služe za integraciju negativnih emotivnih naboja u nama.

Neka vaš put harmoničnog razvoja započne Reikijem; jer će Reiki osvjetljavati vaš put.
Istražite Reiki, neka vaše istraživanje bude radosno. I ne zaboravite biti radosni, jer sve što ima veze sa Reikijem, ima veze sa radošću.  

                     Neki od naših reikista sa svojim diplomama Škole za dušu

Postanite i Vi inicirani i certificirani Reiki paktičar putem online Reiki tečaja Škole za dušu. 

Dodatne informacije vezane za Reiki tretmane ili Reiki tečaj zatražite porukom u inbox našeg Fb profila Azra Nedžad Džakulić, naše Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail: skolazadusu@hotmail.com

Je li i vaša ljubavna priča tužna?
Možda ne mora biti tako…
  • Vjerujemo da ste se nebrojeno puta zapitali postoji li nešto što vraća izgubljenu Ljubav, nešto što općenito vraća nadu u Ljubav. Pa, ako nešto postoji, onda je to nešto mistična Tibetan Vashikaran Jantra.

TAJANSTVENA TIBETAN VAŠIKARAN, JANTRA ZA LJUBAV!!!

Vašikaran jantru mnogi koriste kad žele vratiti izgubljenu ljubav u svoj život, privući ili biti privučen nekome u svom životu s kim želite provesti život ALI I OPĆENITO ZA BOLJE MEĐULJUDSKE ODNOSE.  Također može se koristiti za vraćanje bliskih osoba ili rodbine u život, npr. majka, otac, brat, sestra ili bilo ko od rodbine.

Vašikaran jantra se koristi da budemo otkriveni svojoj srodnoj duši, općenito je dobra za bolje Ljubavne prilike, za toplije međuljudske odnose, a po starim spisima doista pomaže i kod zbližavanja među članovima porodice.
Poželjno uz ovu jantru imati i Rahu jantru (za otklanjanje loše karme i blokada naslijeđenih i preuzetih po rodjenju), a koja će pojačati dejstvo Vašikaran jantre, mada možete i samu Vašikaran uzeti ako želite.  Više o Tibetan jantri pročitajte klikom OVDJE

10101010

One Comment Add yours

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s