DA LI VI ŽIVITE SVOJ ŽIVOT ILI VAŠ ŽIVOT ŽIVI VAS?

1

 

Rad na sebi nije nešto što treba odlagati, već je, naprotiv, ono čemu treba ići u susret. Da bismo bili u potpunosti funkcionalna ljudska bića, moramo spoznati sebe, svoje mane i prednosti, i tek tada će nam se otvoriti nove mogućnosti koje možemo dosegnuti. Istina je da veliki broj ljudi postaje svjestan da mu se sve dešava, i da oni ne mogu uticati na tok događaja ma kako se trudili. Zašto? Zato što ne znaju kako da čine, kako da djeluju, već djeluju samo sukladno novonastalim dešavanjima u koja su uvučeni i to ne svojom voljom.  

Mi mislimo da možemo da donesemo određene odluke i djelujemo u skladu s njima. U stvarnosti nas ne kontrolišu unutrašnje odluke već spoljašnji uticaji. Primjera radi: prije 10 godina jedan događaj je pokrenuo slijed drugih događaja koji direktno utiču na naš život, a nas tad nije ni bilo. Samo ako unutrašnja odluka odgovara spoljašnjim uticajima, mi ćemo je sprovesti, a ako ne odgovara, nećemo. U sebi, međutim, možemo da stvorimo moć da “činimo”.
Priroda nas je načinila kao mašine kojima upravljaju spoljašnji uticaji, ali sa sposobnošću da razvijemo sopstveni “motor”. Ako unutrašnji motor/pokretač ne postoji, uvijek ćemo se vrtjeti u krug i na istom mjestu, pod dejstvom tačnog broja zakona i uticaja koji na nas djeluju. “Pamćenjem sebe”, odnosno, jačanjem samosvijesti a kasnije objektivne svijesti mi radimo na uspostavljanju funkcionalnosti ljudskog bića koje je spremno vinuti se u više sfere a ne samo biti žrtvom okolnosti.

Radite na sebi, na svojoj duhovnoj izgradnji i preuzmite kontrolu nad svojim životom.  Živite puni potencijal, živite život, nemojte dozvoliti da život živi vas. Njegujte svaki segment svoga postojanja, intelektualni, duhovni, emotivni i fizički, jer mi smo svi puno više od ovog fizičkog tijela, samo nam treba malo da to spoznamo. 

 

Provjerite zašto ‘Škola za dušu’ uživa povjerenje klijenata širom svijeta.
Onima koji se zanimaju za duhovni razvoj, za rad na sebi, slobodni smo prezentirati neke od naših programa, specijaliziranih za razvoj svijesti, brži duhovni napredak i svakako programa koji će vas povesti ka buđenju. Razmotrite neke od opcija i slobodno nam se obratite, rad s klijentima je strogo povjerljiv i diskrecija je svakome zagarantovana. Svi programi se odvijaju on-line tako da je velika pogodnost što u svakome od njih uživate iz udobnosti svoga doma.
Svakako, termini su fleksibilni i vrijeme se dogovara sa terapeutom/učiteljem.

-UNUTARNJE PUTOVANJE: 

Program koji vas vodi da istražite vlastitu unutrašnjost. Uči vas emotivnim integracijama i bavi se pronalaženjem uzroka negativnih događaja koji se sada manifestuju kao vid blokada u bilo kojem segmentu vašeg života. Program koji vam ukazuje na svijet onakvim kakav jeste, a ne onakvim kakav mislimo da jeste; program koji će vas “probuditi”. 

 

 

 

-21 DAN DO SAMOPOUZDANJA

Program koji vas uči kako da podignete nivo samopouzdanja te kročite kroz život gordo i stameno, kako da otklonite strahove koji vas sprječavaju da ostvarite svoje ciljeve. 

 

 

 

-POBIJEDITE PANIČNI POREMEĆAJ I ANKSIOZNOST

Program koji vas uči kako da pogledate strahu u oči, kako da prijeđete s druge strane straha, kako da podignete kvalitet vlastitog života, kako da uvidite svu minornost i iluzornost straha. 

 

 

 

-MOJIH 15 MINUTA

Program koji vas uvodi u svijet meditacije, svijet plesnih pokreta koji služe za podizanje nivoa svijesti. Vrlo učinkovit antistres program. 

 

 

 

– REIKI TRETMANI

Već dugo vremena ste bolesni i probali ste sve konvencijalne metode, dali ste šansu ljekarima i farmaceutici, ali, nisu vam pomogli? Javite sa za Reiki tretmane i uvjerite se i sami koliko blizu i lako vam je bilo rješenje.

 

 
-REIKI TEČAJ

Ukoliko ste nekad vidjeli da je neko icjelio neku bolest samo polaganjem ruku na bolesnika, ili da je isti iscjeljen tako što su mu slali energiju na daljinu, vi ste svjedočili Reiki iscjeljenju. Bilo da se radi o samotretmanu ili isjeljivanju drugih, Reiki je jednostavna tehnika koju svako može naučiti i svaka porodica bi trebala da ima jednog Reiki praktičara.
Balansirajte vaše čakre, dozvolite energiji života da slobodno struji kroz vas. Očistite prošlost (karmu) i otvorite sebi put za bolje životne okolnosti. Po završetku tečaja, na kućnu adresu dobijete diplomu o završenom stepenu, a postoji i mogućnost dobijanja vlastitog pečata s vašim imenom, prezimenom i Reiki titulom.

 

 

 

Ukoliko vas zanima više informacija o bilo kojem programu iz naše ponude, slobodno nam se obratite i rado ćemo vam iste proslijediti u inbox ili na vaš e-mail.
Azra & Nedzad (Škola za dušu) ❤

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s