KAKO POMOĆI SEBI?

okviiiiririr

Od trenutka kad smo postali svjesni naše okoline, počeli smo se pitati o našem mjestu u njoj. Javljaju se neka vječna pitanja: Zašto sam ovdje? Kako se uklapam u nacrt svega stvorenoga? Što je moja sudbina? Zbog čega mi sve ide naopako u životu?”
Onima koji se zanimaju za duhovni razvoj, za rad na sebi, slobodni smo vam prezentirati neke od naših programa, specijaliziranih za razvoj svijesti, brži duhovni napredak i svakako programa koji će vas povesti ka buđenju. Razmotrite neke od opcija i slobodno nam se obratite, rad s klijentima je strogo povjerljiv i diskrecija je svakome zagarantovana. Svi programi se odvijaju online tako da je velika pogodnost što u svakome od njih uživate iz udobnosti svoga doma.
Svakako, termini su fleksibilni i vrijeme se dogovara s terapeutom/učiteljem.

1622824_1395219710741852_337344655_n
-UNUTARNJE PUTOVANJE

Program koji vas vodi da istražite vlastitu unutrašnjost. Uči vas emotivnim integracijama i bavi se pronalaženjem uzroka negativnih događaja koji se sada manifestuju kao vid blokada u bilo kojem segmentu vašeg života. Program koji vam ukazuje na svijet onakvim kakav jeste, a ne onakvim kakav mislimo da jeste; program koji će vas “probuditi”.

-21 DAN DO SAMOPOUZDANJA (kliknite OVDJE da saznate više)

Program koji vas uči kako da podignete nivo samopouzdanja te kročite kroz život gordo i stameno, kako da otklonite strahove koji vas sprječavaju da ostvarite svoje ciljeve.

-POBIJEDITE PANIČNI POREMEĆAJ I ANKSIOZNOST (kliknite OVDJE da saznate vise)

Program koji vas uči kako da pogledate strahu u oči, kako da prijeđete s druge strane straha, kako da podignete kvalitet vlastitog života, kako da uvidite svu minornost i iluzornost straha.

-MOJIH 15 MINUTA – PROGRAM MEDITACIJA (Kliknite OVDJE da saznate vise)

Program koji vas uvodi u svijet meditacije, svijet plesnih pokreta koji služe za podizanje nivoa svijesti. Vrlo učinkovit antistres program.

-REIKI TEČAJ (kliknite OVDJE da saznate vise)

Ukoliko ste nekad vidjeli da je neko icjelio neku bolest samo polaganjem ruku na bolesnika, ili da je isti iscjeljen tako što su mu slali energiju na daljinu, vi ste svjedočili Reiki iscjeljenju. Bilo da se radi o samotretmanu ili isjeljivanju drugih, Reiki je jednostavna tehnika koju svako može naučiti i svaka porodica bi trebala da ima jednog Reiki praktičara.
Balansirajte vaše čakre, dozvolite energiji života da slobodno struji kroz vas. Očistite prošlost (karmu) i otvorite sebi put za bolje životne okolnosti. Po završetku tečaja, na kućnu adresu dobijete diplomu o završenom stepenu, a postoji i mogućnost dobivanja vlastitog pečata s vašim imenom, prezimenom i Reiki titulom.

257225_468037393271905_427312438_o

Ukoliko vas zanima više informacija o bilo kojem programu iz naše ponude, slobodno nam se obratite na našu Fb stranicu Škola za dušu i rado ćemo vam iste proslijediti u inbox ili na vaš e-mail.

Lp

Azra & Nedzad ❤

Gurdjieff – Gnostika

Gurdjieff – Zivot je stvaran samo kada jesam

Gurdjieff_Belzebubovi razgovori s unukom

Gurdjijev-Pamcenje-sebe

Pogledi_iz_stvarnog_sveta

Rad_Gurdjijeva

One Comment Add yours

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s