KAKO FUNKCIONIRA ŠKOLA ZA DUŠU?

0

Način na koji radimo je rezultat dugogodišnjeg iskustva i traganja za uzrocima, a ne posljedicama (bolesti i patnje). Pošto je rad sa osobama individualiziran, primjenjujemo diferenciran pristup svakom pojedincu. To nisu određene tehnike i metode (jer one ograničavaju i kalupe osobe, baš kao kad se zakačimo za jednu doktrinu ili puštamo samo jednu ploču), koliko usmjeravamo, i pokazujemo Put osobama da počnu s unutarnjim radom. Najcešće se to odnosi na pronalaženje odgovora o vlastitom životu, osvještavanju uzroka svojih nemira, patnje i bolesti, a čiji je uzrok u emotivnom tijelu. Osobe usmjeravamo na emotivne integracije. Stoga jedan od naših programa nosi naziv Unutarnje putovanje. Kako i sam naziv govori, mi ne prolazimo Put umjesto vas, ne govorimo šta, kad, kako i gdje ćete stići,već vam pokazujemo ‘IZLAZ’. To je put ka radosti, unutarnjem miru i blagostanju. Svaka osoba ima različite unutarnje blokade, životne okolnosti i prepreke, stoga pratimo svakog pojedinca na njegovom putu. 

 

Svi programi se odvijaju online i termini se dogovaraju sa klijentima ovisno o njihovom slobodnom vremenu. 

PROGRAM “UNUTARNJE PUTOVANJE”

– Naš svijet iznutra reflektuje se u našem svijetu izvana.

Uglavnom smo svjesni nasih problema. Ipak, zasto imamo osjećaj da nam se neke zivotne situacije (lekcije) stalno ponavljajući Sta radimo krivo? Unutarnje putovanje je program, koji vam omogućava da pronađete odgovore u sebi, za sebe i postignete visok kvalitet svog života. Onog trenutka kad preuzmete odgovornost za vaše postupke, odluke i osjećaje, tek tad možete reći da VI UPRAVLJATE SVOJIM ŽIVOTOM. Ovo je program koji vas uči kako da vi upravljate svojim životom, a ne on vama. Program je namijenjan onima koji s čili za izraz “buđenje”, koji osjećaju da mora postojati “još nešto” osim ovog života kakav i koji živimo. Program koji otkriva svijet u pravom smislu, svijet onakvim kakav zaista jeste.

Sta možete naučiti na ovom putovanju:

– osvjestite vaša pogrešna uvjerenja i sporazume koje ste potpisali sami sa sobom
– osvjestite i raskinete obrazce koji su vam usađeni u djetinjstvu po kojima mjerite svoj uspjeh
– osvjestite stvarne neprijatelje koji vam stvaraju toliko patnje, stresa, bola…
– naučite razrješavati svoje nelagode i trajno ih se oslobodite
– naučite unositi više mira i balansa u svoj život
– prizovete sretnije okolnosti u svoj život, ljude i prilike radeći na podizanju unutarnjih vibracija
– oslobodite se vezanosti koje vas sputavaju
– naučite upravljati i uživati u vašim odnosima
– počnete uživati mir, zdravlje i blagostanje
– relaksirate i iscjelite svoje srce, um i tijelo
– dobijete odgovore na životna pitanja koja vas zaokupljaju
– Saznajte odgovor na pitanje ‘Ko sam ja’

Takodjer, u UNUTARNJEM PUTOVANJU kombiniramo isjeljenje Reiki univerzalnom energijom. Tretman je u trajanju 30 minuta. Zatim slijedi razgovor u trajanju 30 minuta (putem skype-a) i lekcija u pisanoj formi nakon tretmana. Program UNUTARNJE PUTOVANJE ima 7 tretmana (reiki, rad s terapeutom i pisana lekcija). Cijena programa je 200 KM/100 Euro. Svakako, zelim naglasiti da tretiramo iscjeljenje fizickog, mentalnog, emotivnog i duhovnog tijela. Tek kad se naša četiri tijela dovedu u balans, osjetićemo našu životnost. Dakle, ako želite da uzmete svoj život u svoje ruke, a ne da budete prepušteni ‘sudbini’ ili struji života koja vas nosa tamo-amo, ako želite da osvjestite uzroke svoje patnje, bolesti, nelagode i nesreće, koja se reflektuje u vašem životu, ako želite da otklonite te uzroke i osvjestite sta život jeste ili nije, na pravoj ste adresi. Sve vježbe i module možete nastaviti vježbati i primjenjivati i sami nakon programa. Ovaj program je zapravo vaša životna praksa.
Program možete platiti u 2 rate.
Za daljnje informacije stojimo na raspolaganju. Obratite nam se u inbox naše Fb stranice Škola za dušu, našeg Fb profila Azra i Nedžad ili na naš e-mail: skolazadusu@hotmail.com

 

Provjerite zašto ‘Škola za dušu’ uživa povjerenje klijenata širom svijeta.
Onima koji se zanimaju za duhovni razvoj, za rad na sebi, slobodni smo prezentirati neke od naših programa, specijaliziranih za razvoj svijesti, brži duhovni napredak i svakako programa koji će vas povesti ka buđenju. Razmotrite neke od opcija i slobodno nam se obratite, rad s klijentima je strogo povjerljiv i diskrecija je svakome zagarantovana. Svi programi se odvijaju on-line tako da je velika pogodnost što u svakome od njih uživate iz udobnosti svoga doma.
Svakako, termini su fleksibilni i vrijeme se dogovara sa terapeutom/učiteljem.
-UNUTARNJE PUTOVANJE

Program koji vas vodi da istražite vlastitu unutrašnjost. Uči vas emotivnim integracijama i bavi se pronalaženjem uzroka negativnih događaja koji se sada manifestuju kao vid blokada u bilo kojem segmentu vašeg života. Program koji vam ukazuje na svijet onakvim kakav jeste, a ne onakvim kakav mislimo da jeste; program koji će vas “probuditi”.
-21 DAN DO SAMOPOUZDANJA

Program koji vas uči kako da podignete nivo samopouzdanja te kročite kroz život gordo i stameno, kako da otklonite strahove koji vas sprječavaju da ostvarite svoje ciljeve.

-POBIJEDITE PANIČNI POREMEĆAJ I ANKSIOZNOST

Program koji vas uči kako da pogledate strahu u oči, kako da prijeđete s druge strane straha, kako da podignete kvalitet vlastitog života, kako da uvidite svu minornost i iluzornost straha.

-MOJIH 15 MINUTA

Program koji vas uvodi u svijet meditacije, svijet plesnih pokreta koji služe za podizanje nivoa svijesti. Vrlo učinkovit antistres program.
– REIKI TRETMANI

Već dugo vremena ste bolesni i probali ste sve konvencijalne metode, dali ste šansu ljekarima i farmaceutici, ali, nisu vam pomogli? Javite sa za Reiki tretmane i uvjerite se i sami koliko blizu i lako vam je bilo rješenje.
-REIKI TEČAJ

Ukoliko ste nekad vidjeli da je neko icjelio neku bolest samo polaganjem ruku na bolesnika, ili da je isti iscjeljen tako što su mu slali energiju na daljinu, vi ste svjedočili Reiki iscjeljenju. Bilo da se radi o samotretmanu ili isjeljivanju drugih, Reiki je jednostavna tehnika koju svako može naučiti i svaka porodica bi trebala da ima jednog Reiki praktičara.
Balansirajte vaše čakre, dozvolite energiji života da slobodno struji kroz vas. Očistite prošlost (karmu) i otvorite sebi put za bolje životne okolnosti. Po završetku tečaja, na kućnu adresu dobijete diplomu o završenom stepenu, a postoji i mogućnost dobijanja vlastitog pečata s vašim imenom, prezimenom i Reiki titulom.

Ukoliko vas zanima više informacija o bilo kojem programu iz naše ponude, slobodno nam se obratite u inbox našeg Fb profila i Fb stranice; Azra i Nedzad Dzakulic ili Škola za dušu,  ili na naš e-mail: skolazadusu@hotmail.com
Azra & Nedzad (Škola za dušu) ❤

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s