Nije li krajnje vrijeme da se osvjestimo?

 

event_161821382

 

yogagipkost

Nije li krajnje vrijeme da se osvjestimo i da shvatimo da farmaceutska industrija sebi stvara klijente, kao i svaka druga organizacija; brine se o vlastitom samo-postojanju i da je toliko dobrih lijekova i metoda ista ta farmaceutska industrija zataškala. Iza kulisa se prenosi riječ o Gersonovoj terapiji kao čudu o kojem postoje razna svjedočenja o učinkovitosti ove terapije. Naravno, koliko je ovakvih metoda poput Gersonove zataškao moćni dolar koji stoji kao oslonac ili direktno kao uzrok zla u farmaceutskoj industriji.

Sve naše bolesti i njihovo trajanje su veliki plus ovoj mašineriji, a svaka metoda koja ne košta novca, na kojoj ova industrija ne može zaraditi su veliki minus ovoj industriji. Više nego dovoljan razlog da se propagišu lijekovi a zataškavaju odlične metode poput Gersonove ili Reikija. Pa, nije li onda krajnje vrijeme da se osvijestimo i da kažemo svima da prestanu vjerovati farmaceutskoj industriji i njenoj propagandi.

Sami možemo za svoje tijelo učiniti puno više nego bilo ko drugi ili bilo koja skupina koja sebe naziva ovima i onima. Malo tjelovježbe, malo svježeg zraka, malo svjesnosti o sreći kao našem osnovnom pravu koje smo dobili pri rođenju, malo duhovnosti, malo intelektualnog djelovanja, kreativnog izričaja i imamo dobitnu kombinaciju. Sklad, balans, vodi u harmonični razvoj čovjeka, otvaranje punih potencijala ogromnosti nazvane čovjekom. Dajte šansu meditaciji, reikiju, jogi; dajte šansu svome postojanju da procvjeta.
Još jedna od metoda koja ne ide na ruku farmaceutskoj industriji a koja čini čuda kod teških oboljenja je Reiki. Iako mnoge studije pokazuju izvanredne rezultate ove metode, svijet još nije spreman prihvatiti ono što ne vidi, jer; ono što ne vidi tome i ne vjeruje. Nevjerovatno je da taj isti svijet zaboravlja na zrak koji udiše, a ne vidi, signal za mobitel i razne druge faktore koji nisu transcedentalni sami po sebi, koji su tu, a ne vide se. Svijet i dalje vjeruje u tabletu, jer je tableta nešto što može vidjeti.

Toliko svjedočenja imamo o krvavim rukama raznih ljekara, o užasnim pokusima da na takve podatke ne može čovjek ostati ravnodušan – a ipak ostaje ravnodušan, i sa druge strane; toliko studija o učinkovitosti Reikija da čovjek ne može ostati ravnodušan – a ostaje.
U Školi za dušu imamo program joge za početnike: opise, ilustrirane prikaze i smjernice dobijete na vaš e-mail ili Facebook. Nigdje ne trebate ići. Imamo također program meditacija, kojim vas učimo ISPRAVNO meditirati. Sve meditacije i smjernice za meditiranje također dobijete u inbox. Meditirajte, Jogajte u udobnosti svoga doma.

MEDITACCIJAA

Za sve koji se zanimaju za Reiki, imamo u ponudi Reiki tretmane, Reiki dopisnu školu, tako da možete i vi postati osposobljeni i inicirani reikista.

eretrrtrtuhztghjghjghj

U našoj ponudi imamo i knjigu o Reikiju u kojoj su sadržane velike misterije ove čudovorne tehnike.

listanje reiki unutra color

Knjigu možete poručiti kod nas u inbox našeg Fb profila u printanoj verziji ili na Smashwordsu u elektronskoj formi.

REIKI NOVA FRONT

Sve informacije zatražite porukom u inbox naše Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail: skolazadusu@hotmail.com

 

event_12829404

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s