STRUČNA LITERATURA O REIKIJU

REIKI NOVA FRONT

Za sve koje zanima izvorni Reiki, Reiki kao put, kao duhovnost pa tek onda Reiki kao tehnika iscjeljenja, knjiga koja će u pravom svjetlu predstaviti bit Reikija, njegovu svrhu, njegove načine djelovanja, njegove tajne koje drugi zloupotrebljavaju s ciljem mistificiranja kako Reikija tako i sebe.

Reiki kao tehnika iscjeljenja je mnogima pomogao da vrate balans u svoj život, mnogima je i spasio život. Kroz svoju dugogodišnju praksu svjedočili smo mnogim divnim čudima kao rezultatima prakticiranja Reikija. Ponosni smo na sve naše učenike, polaznike našeg on-line Reiki tečaja koji su Reiki shvatili kao dobrobit koju treba podijeliti sa ostatkom svijeta i koji bez imalo sebičnosti proklamišu ovu divnu tehniku u njenom izvornom svjetlu.

Reiki je stanje duha, pokretljivost uma, Reiki je ono što spaja sve svjetove, sve vjere i religije, ljude svih boja kože i premošcuje sve jezike. Reiki nije sistem, nije tehnika. Reiki ne liječi, vec zacjeljuje i iscjeljuje.

listanje reiki unutra color

U ovoj knjizi, koja je dostupna u crno-bijeloj i full color verziji, sadržana su pojašnjenja prakticiranja Reikija, sadržan je opis izvornog, tradicionalnog Reikija kao i praćenje njegova razvoja preko određenih Majstora, sadržan je opis čakri, položaji ruku i sve je popraćeno ilustracijama tako da možete vidjeti odmah kako to izgleda u praksi.

reiki colorr listamnjeee

Nakon 10 godina Reikija kao primjese duhovnosti kao i proučavanja raznih životnih pravaca, filozofija, pravaca duhovnosti, nota religioznosti, odvažili smo se napisati knjigu o Reikiju stoga što smatramo da se ovaj prekrasni Put treba predstaviti široj javnosti onako kako je njegov inicijator, Dr.Usui i zamislio: kao Put za postizanje lične perfekcije, odnosno duhovnog razvoja, put koji dovodi u balans tijelo duh i um.

unutra knjige reiki color

Knjigu možete poručiti na Createspecu u printanoj verziji,  ostavite adresu i knjiga vam stiže za 15 dana (OVDJE) ili u elektronskoj formi na Smashwordsu ( OVDJE ) ili jednostavno knjigu možete poručiti u inbox našeg Fb profila Azra i Nedžad Džakulić, naše Fb stranice Škola za dušu, ili na naš e-mail: skolazadusu@hotmail.com

Azra & Nedžad ❤

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s