KAKO FUNKCIONIRA REIKI TEČAJ?

3f0f671276fda9b114382f4fc658064e

 

 

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

U Školi za dušu budući praktikant Reikija dobija na svoj Facebook ili e-mail pisani tekst i ilustracije koje polako, sukladno svome vremenu i volji, te odabranom tempu, usvaja kao znanje za daljnji tok osposobljavanja za Reiki. Nakon toga opet šaljemo drugi dio materijala za učenje koji osoba može u potpunosti s uživanjem apsolvirati jer nema udobnosti do udobnosti vlastitog doma, a naši budući praktičari Reikija uče baš tako, iz udobnosti svoga doma.

Kako da naučim Reiki? Šta je to Reiki? Koliko će mi pomoći Reiki? Ovo su neka najčešća pitanja u vezi Reikija na našim prostorima.

  • Reiki sada možete naučiti iz udobnosti svoga doma kroz naš Reiki tečaj online. Postanite i vi inicirani i certificirani Reiki praktičar.
  • Reiki pomaže svima širom svijeta, pomaže kod teških oboljenja kao i kod onih lakših.
  • Reiki, pored što iscjeljuje tijelo, iscjeljuje i dušu dovodeći u naš život balans.

Reiki tečaj se odvija korespodentno, putem facebooka ili maila. Odvija se samostalno; svaki polaznik ima svoje vrijeme i prostor; a odvija se tako što vam postepeno šaljemo materijal za čitanje koji je popraćen ilustracijama, jedan dio služi informativno dok jedan dio trebate apsolvirati. Zatim se dogovori inicijacija koja traje dva dana uzastopno po jedan sat, na daljinu također jer Reiki nadilazi vrijeme i prostor koje inače pojmimo umom. Zatim slijedi praktični dio od 21 dan gdje sami sebi radite tretmane reikija. Sva pojašnjenja dobijete kada za njih dođe vrijeme. U sklopu tih 21 dan saljemo vam i diplomu na vašu kućnu adresu. Svakako, sve detalje oko reikija, pozivanja reikija, položaja prilikom tretmana, kao i završetak, pojasnimo svakom polazniku tečaja posebno putem facebooka, maila ili skypea. Moramo naglasiti da imamo polaznike tečaja širom svijeta i da su neki već dospjeli do 4 (učiteljskog) stepena. Svaki polaznik naše Škole za dušu je u stalnom kontaktu sa nama i u svakom trenutku nam može postaviti pitanje ili iznijeti nejasnoće oko materije.
Svakako, blagodati reikija su čudesne, jedna od njih je ublažavanje ili konačno otklanjanje svih problema koje su u nasem umu, jer, reiki je put srca, jezik ljubavi, razasut cijelim univerzumom. Škola za dušu je i škola Reikija jer u njoj djeluju dva Reiki Majstora Učitelja.

Svakako, dva Majstora-Učitelja Škole za dušu uvijek stoje na raspolaganju svakom našem polazniku Reiki tečaja i polaznik je slobodan uvijek uputiti pitanje ili iznijeti nejasnoće ukoliko ih ima. Također jedna zgodna stvar je što u našoj Školi imamo otvorenu grupu ‘Reikisti Škole za dušu’ gdje su svi naši polaznici i gdje su svi prijateljski nastrojeni jedni prema drugima kroz izražavanje podrške u svakom smislu.

Jedna od prednosti ove grupe je što u svakom momentu svaki od članova može zamoliti nekog od naših majstora za pomoć ili sve u grupi da mu pošalju Reiki energiju. Beneficije? Da, itekakve beneficije.

Po završetku stepena Reikija, polaznik na na željenu adresu dobije diplomu a za drugi i više stepene postoji mogućnost dobivanja i vlastitog pečata sa Imenom i prezimenom te Reiki titulom.

Sve informacije vezane za Reiki tečaj zatražite porukom u inbox naseg Fb profla Azra & Nedzad Dzakulic,  inbox nase Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail: skolazadusu@hotmail.com

❤ #VolimReiki ❤

3 Comments Add yours

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s