UNUTARNJE PUTOVANJE

uuun

Trenutak kada te počnu uznemiravati; okolnosti, ljudi… je trenutak kada te tvoje biće poziva da počneš živjeti drugačije; da počneš drugačije razmišljati, shvatati, ponašati se, primati utiske.

Obzirom na smjer kojim je krenuo naš život; sve više se grabi materijalno bogatstvo, sve više su bitni sportski rezultati, sve više se barata raznim terminima s ciljem pravdanja ratnih huškanja i mržnje…utoliko više ljudi osjeća poziv svoga unutarnjeg da se mijenja.
Transformacija je moguća, evolucija je moguća, samo na bazi individue; zar gusjenica/leptir, nije dovoljan primjer da je priroda namijenila više za sviju, samo treba posegnuti za više.

Zanima vas na koji način se postiže duševni mir, suosjećanje, samokontrola, bezuvjetna Ljubav, izolacija od svakidašnjeg stresa?
Kako doći do željenog mira i radosti?

Naš odgovor glasi; program Škole za dušu UNUTARNJE PUTOVANJE !!!

Program se odvija korespodentno, online. Ne morate nigdje ići, sve usluge Škole za dušu možete uživati u udobnosti vlastitog doma, zahvaljujući blagodati tehnike. Za svoje klijente smo uvijek dostupni, putem Facebooka, e-maila, vibera, Skypea…

Više informacija zatražite porukom u inbox našeg Facebook profila Azra I Nedzad dzakulic ili na naš e-mail:skolazadusu@hotmail.com

Azra & Nedzad Dzakulic

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s