Svjetlo ili mrak, zdravlje ili bolest, vi birate.

ss

Promatrali smo mistike (velike Učitelje) i ljude koji, kao opčinjeni, sjede u njihovoj blizini te upijaju svaku riječ ili se “napajaju” njihovom tišinom. Niti jedan od tih mistika/Učitelja, nije imao pored sebe nikakav “čarobni štapić”. Oni su jednostavno “zračili”, svijetlili!

Svjetlo je ono što privlači ljude.

Svjedoci smo mnogi čuda koja ovi mistici/gurui izvode. No, jedno od velikih čuda, svakako je njihov mir i magnetičnost kojom zrače. Stoga, kada bismo tražili mir, svjetlo, za sebe, dovoljno je razumjeti da ne trebamo nigdje ići. Taj isti mir možemo pronaći u sebi.

Mnogi od ovih ili manje poznatih mistika, su naočigled mnostva prisutnih izvodili liječenja vrlo teških bolesti samo polaganjem svojih ruku iznad tijela oboljelog.
Nebrojena su svjedočenja, samih oboljelih, koji su na ovaj čudesni način izliječeni, bez ikakve medicine, rezanja, medikamenata.
Zahvaljujući dr. Usuiju, ova metoda iscjeljenja došla je i, čudnim putevima Gospodnjim, do svih nas.

Svakako radi se o Reikiju!

Postoji ljubav, postoji strah. Postoji svijetlo, postoji mrak. Postoji zdravlje, postoji bolest. Reiki je sve dobro ovoga svijeta. Reiki je svjetlo, osvijetlite svoj život.

ss2

Lično smo svjedočili, velikom broju čuda; izlječenja Reikijem. Počevši od osoba koja slabije vide, osoba koje nisu spavale mjesecima, osoba koje nisu mogle jesti krutu hranu, osoba smještenih u bolnicama otvorenih lubanja, a koje su doktori otpisali. Dalje…
Osoba od kojih su se njihovi najmiliji opraštali sa suzama u očima, dok su ih ostavljali u bolničkoj postelji, sluteći da ih više nikad neće vidjeti zdrave, žive.
Svjedočili smo brojnim pogledima u kojima više nije bilo nade. Pogledima u kojima su se ogledali tuga i strah.
A onda smo im ponudili Reiki, svjetlo.

Baš kao što i vama sada predstavljamo. To je za njih bilo ono “svjetlo na kraju mračnog tunela”, a može biti i za vas. Od tada, naša je misija, da vidimo po jednog reikistu u svakoj obitelji. Zaista, svaka obitelj može imati svog iscjeljitelja. Sve više smo svjedoci da klasična medicina, i lijekovi ne pomažu. Zašto? Zato što se ne bave liječenjem uzroka bolesti, već samo posljedicama. Klasična medicina je dobra da vas zakrpa, ali Reiki, on djeluje na uzročnom nivou, on pronalazi rupe u vašem eteričnom (vitalnom) tijelu i iscjeljuje na dubokom, ćelijskom nivou.

Zahvaljući Reikiju mnogi su i danas živi, mnogi grle svoju djecu i ona njih, mnogi su i sami reikisti. Iz osobnog iskustva možemo potvrditi postojanje osoba koje su izliječile neizliječive bolesti Reikijem, kojima su radjene amputacije, a koji nisu osjećali bolove, kojima su otklonjeni dugogodišnju kronični bolovi..i da, osobno poznajemo osobu, koja je odbacila štake koje je nosila godinama, nakon samo jednog tretmana reikija. Brojna su naša svjedočanstva o kojima bismo vam mogli pričati.

Ukoliko ste pročitali ovo, odluka je na vama. Svjetlo ili mrak, zdravlje ili bolest, vi birate.
Reiki tehnika je laka, jednostavna i može je svako naučiti. Ne morate čak napuštati udobnost svog doma.

—–> DOPISNA ŠKOLA REIKIJA <—–

Za sve informacije o Reiki tretmanima (na daljinu) ili učenje Reiki tehnike iz udobnosti vašeg doma, možete nas kontaktirati na email: skolazadusu@hotmail.com
Možete nas direktno kontaktirati na našem Facebook profilu “Azra Nedzad Dzakulić ili našoj Facebook stranici “Škola za dušu”, gdje se slobodno možete obratiti porukom u inbox.

—> NAUČITE REIKI – REIKISTA U SVAKOM DOMU<—

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s