Razlike izmedju srodne duše i životnog partnera

Srodna duša je osoba koja je uskladjena s tvojom dušom i može promijeniti ili utjecati na tvoju dušu u jednom ili drugom smislu. Nakon što se desi ta lekcija, razdvajanje je neminovno.

1432041639_soulmate-and-life-partners
Životni partner je prijatelj ili saputnik na kojeg se možete osloniti i s kojim imate sigurnost. Možeš mu vjerovati tokom života. Osjećaji ljubavi i poštovanja su uzajamni i oboje ste uskladjeni s potrebama i željama jedno drugog.

 

Kako se ove razlike manifestiraju?

U srodnim dušama postoji duboka, duhovna povezanost. Čini vam se kao da se poznajete dugo vremena. U životnom partnerstvu, privučeni ste jedno drugom i njegove vrijednosti su na istoj talasnoj dužini s vašim.

Srodne duše često imaju ” deja vu” vrste trenutaka. Jednostavno uživate jedno u drugom, vaše razlike i sličnosti se podudaraju.
Srodne duše prodiru u um partnera i razumiju o čemu drugi razmišlja. Više u smislu najboljih prijatelja, nego psihološki.
Srodne duše često shvate da njihov odnos ne može da traje zauvijek, ili dugo, znaju da je ljubav prisutna, ali i da je prolazna.
Ovakvi partneri često žele da učvrste svoj odnos osnivanjem familije ili vjenčanjem, da ga učine trajnijim.

Različite karakteristike svakog odnosa:

 

VEZA SRODNIH DUŠA

Možete osjetiti duboku, duhovnu povezanost s tom osobom kao da je znete cijeli život.
Imate retrospekcije ili “Deja vu” trenutke u kojima osjećate kao da ste i prije bili zajedno.
Izgleda da razumijete jedno drugo i imate sličan način razmišljanja. Možda imate slične nedostatke ili navike, ili ste prolazili slične priče i izazove tokom odrastanja.
Vaša veza je intenzivna, pa tako i sam odnos. Često se kreće od ekstremnih vrhunaca do ekstremnih padova. I kad niste fizički zajedno, osjećate da ste uskladjeni. To može biti neka vrsta telepatije ili osjećaj da ste tim koji treba nešto da postigne.
Intuitivno znate šta drugi mili ili osjeća. Vaše misli i postupci su uskladjeni. Vaš odnos je emotivan, izazovan i može iznijeti iz vas stvari za koje niste ni znali da postoje u vama. Može doći do ogromne promjene u vašem životu u trenutku prvog susreta sa vašom srodnom dušom. Vaš odnos ne može trajati zauvijek, ali je ljubav uvijek prisutna.


VEZA SA ŽIVOTNIM PARTNEROM

Jedno drugo privlačite fizički, a vaše životne vrijednosti su uskladjene. Uživate u upoznavanju vaših različitosti ili sličnosti, sve u vezi vas je novo i uzbudjujuće. Slažete se kao najbolji prijatelji, vaš odnos ne pati od krajnosti jer je zasnovan na logičkim i intelektualnim odlukama. Vaša uvjerenja, ideje, religija ili filozofija su uskladjene. Zajedništvo vam pruža financijsku ili emocionalnu stabilnost. Vaš odnos zahtjeva da ste fizičku zajedno i stvarate nove uspomene.
Osjećate potrebu vjenčanja ili osnivanja porodice kako bi ste cementirali vaš odnos.

Zavisno od perioda, u životu će nam biti potrebni različiti tipovi odnosa. Nijedan nije bolji ili gori od drugih. Sve je stvar vaše odluke koliko ćete se upustiti u neki novi odnos, koliko ćete ostati u nekom odnosu… koliko ćete pratiti svoje srce.

Jeste li čuli za tajanstvenu TIbetan Vashikaran Jantru koja pomaže da pronađete svoju srodnu dušu? Više informacija o Tibetan jantri pročitajte klikom OVDJE 

https://skolazadusu.wordpress.com/2019/10/22/tajanstvena-tibetan-vashikaran-jantra/

ZANIMA LI VAS ČIŠĆENJE KARME? VIŠE INFORMACIJA OVDJE

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s