RAD NA SEBI – TRANSFORMACIJA SEBE

s5_lalita_programa04

 

 

transforrrmm

 

Pogrešno je misliti da je čovjek, u stanju u kakvom je danas, “završen” ili savršen ili “gotov proizvod”. Ništa od navedenog. Pogledajte dnevnik večeras i vidjećete nasilje, otmice, silovanja, ubojstva…i sve što se jednom riječju može nazvati nečovječnim, ili, ako ćemo iskreno i direktno, totalno čovječnim. I Dekart je u svojem traktatu, u  meditacijama o prvoj filozofiji, postavio čovjeka vrlo nisko, uzevši u obzir glavni obmanjivač, ego. Nije htio čovjeka nazvati umnom životinjom jer se, kako kaže, nije htio latiti objašnjavanja tančina o umnom i o životinji. Ali, jeste rekao da je čovjek ‘stvar koja misli’.

Čovjek je sjeme za nešto bolje, neizmjerno bolje od ovoga što se danas zove čovjekom. Ukoliko mislite da nije, onda pokušajte sebi odgovoriti na pitanje: koja je poenta vremena?, i koja je poenta prolaznosti života? Dobili smo život, vrijeme trajanja tog života, igralište (Zemlju) i mogućnost da budemo čovjek. Tu mogućnost smo uzeli zdravo za gotovo, prokockali smo je. Čovjek, kakav je danas, je loš za drugog čovjeka. Čovjek je loš za planetu na kojoj živi. Čovjek je loš za Boga kojeg je postavio ili skrio iza “milion” religija, sekti, filozofija. Čovjek u čovjeku je mrtav. 

Čovjek treba biti zahvalan, osjećati i živjeti zahvalnost. Zahvalnost, ali prije svega Bogu, jer nam nije nikada dugovao a ipak nas je podario.

Ukoliko želite raditi na sebi, na harmoničnom razvoju, na duhovnom razvoju, pratite i našu Fb stranicu Škola za dušu i odaberite jedan od naših programa.

 

Od trenutka kad smo postali svjesni naše okoline, počeli smo se pitati o našem mjestu u njoj. Javljaju se neka vječna pitanja: Zašto sam ovdje? Kako se uklapam u nacrt svega
stvorenog? Što je moja sudbina? Zbog čega mi sve ide naopako u životu?”

Provjerite zašto ‘Škola za dušu’ uživa povjerenje klijenata širom svijeta.
Onima koji se zanimaju za duhovni razvoj, za rad na sebi, slobodni smo prezentirati neke od naših programa, specijaliziranih za razvoj svijesti, brži duhovni napredak i svakako programa koji će vas povesti ka buđenju. Razmotrite neke od opcija i slobodno nam se obratite, rad s klijentima je strogo povjerljiv i diskrecija je svakome zagarantovana. Svi programi se odvijaju online tako da je velika pogodnost što u svakome od njih uživate iz udobnosti svoga doma.
Svakako, termini su fleksibilni i vrijeme se dogovara sa terapeutom/učiteljem.
-UNUTARNJE PUTOVANJE

Program koji vas vodi da istražite vlastitu unutrašnjost. Uči vas emotivnim integracijama i bavi se pronalaženjem uzroka negativnih događaja koji se sada manifestuju kao vid blokada u bilo kojem segmentu vašeg života. Program koji vam ukazuje na svijet onakvim kakav jeste, a ne onakvim kakav mislimo da jeste; program koji će vas “probuditi”.
-21 DAN DO SAMOPOUZDANJA

Program koji vas uči kako da podignete nivo samopouzdanja te kročite kroz život gordo i stameno, kako da otklonite strahove koji vas sprječavaju da ostvarite svoje ciljeve.

-POBIJEDITE PANIČNI POREMEĆAJ I ANKSIOZNOST

Program koji vas uči kako da pogledate strahu u oči, kako da prijeđete s druge strane straha, kako da podignete kvalitet vlastitog života, kako da uvidite svu minornost i iluzornost straha.

-MOJIH 15 MINUTA

Program koji vas uvodi u svijet meditacije, svijet plesnih pokreta koji služe za podizanje nivoa svijesti. Vrlo učinkovit antistres program.
– REIKI TRETMANI

Već dugo vremena ste bolesni i probali ste sve konvencijalne metode, dali ste šansu ljekarima i farmaceutici, ali, nisu vam pomogli? Javite sa za Reiki tretmane i uvjerite se i sami koliko blizu i lako vam je bilo rješenje.
-REIKI TEČAJ

Ukoliko ste nekad vidjeli da je neko icjelio neku bolest samo polaganjem ruku na bolesnika, ili da je isti iscjeljen tako što su mu slali energiju na daljinu, vi ste svjedočili Reiki iscjeljenju. Bilo da se radi o samotretmanu ili isjeljivanju drugih, Reiki je jednostavna tehnika koju svako može naučiti i svaka porodica bi trebala da ima jednog Reiki praktičara.
Balansirajte vaše čakre, dozvolite energiji života da slobodno struji kroz vas. Očistite prošlost (karmu) i otvorite sebi put za bolje životne okolnosti. Po završetku tečaja, na kućnu adresu dobijete diplomu o završenom stepenu, a postoji i mogućnost dobijanja vlastitog pečata s vašim imenom, prezimenom i Reiki titulom.

Ukoliko vas zanima više informacija o bilo kojem programu iz naše ponude, slobodno nam se obratite u inbox našeg Fb profila Azra i Nedžad Džakulić, naše Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail: skolazadusu@hotmail.com
Azra & Nedzad (Škola za dušu) ❤

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s