REIKI NADILAZI VRIJEME I PROSTOR.

rrrrrrrrrrrrrrrreeeiki

 

 

 

Naučnici su otkrili matematičke i eksperimentalne dokaze o univerzalnoj, trenutačnoj povezanosti: fizičar J. S. Bell 1964. godine je objavio teorem prema kojem su subatomske čestice povezane na način koji nadilazi prostor i vrijeme, tako da sve što se događa jednoj čestici utječe na ostale čestice, i to momentalno. Taj učinak je trenutačan i ne treba “vrijeme” za prijenos, što nadilazi i Einsteinovu teoriju relativiteta prema kojoj čestice ne mogu putovati brže od brzine svjetlosti. No, prema Bellu – čiji je teorem potvrđen eksperimentalno – mogu. Ovo, među ostalim, dokazuje i efekt trenutačnih iscjeljenja na daljinu, kao posljedicu energetskog rada raznih tehnika.

To je, naravno, moguće zbog povezanosti Svemira, odnosno svega u njemu, što fizika tumači fenomenom polja. Već odavno znanstvenici potvrđuju svijet dinamicnih energetskih polja, dokazujući kako čovjek nije samo fizička struktura sastavljena od molekula, nego je – kao i sve ostalo u Svemiru – stvoren i od energetskih polja.

Michael Faraday i James Clerk Maxwell su smatrali da svaki naboj stvara “poremećaj” ili “stanje” u prostoru oko sebe, tako da drugi naboj, ako je prisutan, osjeća energiju. Ovo je znanstvena postavka koja objašnjava ljudsku sposobnost utjecaja jedne na druge: to je, primjerice, ono kad čovjek točno zna tko ga zove na telefon, ili osjeća da ga netko gleda s leđa, ili odmah zna da li mu se određena osoba sviđa ili ne. Sve to se može tumačiti skladnim ili neskladnim dodirom naših polja.

Reiki u svojoj srži i izvornoj namjeni pomaže i iscjeljuje dušu, srce i tijelo. Reiki ne poznaje boje, vjere, starost i mladost. Reiki se ne čita, Reiki se ne radi – Reiki se osjeća i živi.

Škola za dušu je najveća škola Reikija na ovom kraju planete ❤ ❤

Sve informacije vezane za reiki tretmane, kao i za Reiki dopisnu skolu, zatrazite porukom u inbox nase Fb stranice Skola za dusu ili na nas e-mail: skolazadusu@hotmail.com

kliknite na neki od linkova ispod i saznajte više…

ZAŠTO ŠKOLA ZA DUŠU?

MOŽE LI SE LJUDSKO TIJELO SAMO ISCIJELITI?

DA, REIKI TEHNIKA SADA JE DOSTUPNA I VAMA

Azra & Nedzad Dzakulic

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s