KAKO POSTATI BOLJOM OSOBOM ???

Make-You-A-Healthy-Person

Vi nećete postati bolji tako što ćete se truditi da budete bolji, nego tako što ćete pronaći dobrotu koja se već nalazi unutar vas, i tako što ćete dozvoliti toj dobroti da ispliva na površinu. Ali ona može isplivati samo ako se nešto fundamentalno promijeni u vašem stanju svijesti. Spoznati možete samo kad je um miran . Biće možete osjetiti kad ste prisutni , kad vam je pozornost potpuno i snažno usmjerena na sadašnji trenutak, ali ga nikada ne možete razumjeti umom .
Ponovno postati svjestan Bića i prebivati u tome stanju »osjećajne spoznaje« jest prosvjetljenje.

Nas program UNUTARNJE PUTOVANJE je program koji će vam otkriti tajnu bivanja u “sadašnjem trenutku”, između ostalog.

 

Želiš li biti dio mase ili individua sa svim elementima koji pripadaju individui; vlastitim načinom razmišljanja, vlastitim gledanjem i uživanjem slobode, vlastitim načinom života?

“UNUTARNJE PUTOVANJE” je program Škole za dušu koji ima odgovore na pitanja koja mnoge oduvijek tište i koja nikome ne postavljaju.

Obzirom na smjer kojim je krenuo naš život; sve više se grabi materijalno bogatstvo, sve više su bitni sportski rezultati, sve više se barata raznim terminima s ciljem pravdanja ratnih huškanja i mržnje…kod pojedinaca se javlja se potreba da se glasnije prenosi riječ mira, tolerancije i ljubavi.
Transformacija je moguća, evolucija je moguća, samo na bazi individue; zar gusjenica/leptir, nije dovoljan primjer da je priroda namijenila više za sviju, samo treba posegnuti za više.
Program “UNUTARNJE PUTOVANJE” vas vodi na mjesto gdje ništa nije nemoguće, vodi vas iz mraka ka svjetlu, iz tuge ka sreći, iz rezigniranosti ka entuzijazmu, od anskioznosti ka radosti.
Zanima vas na koji način se postiže duševni mir, suosjećanje, samokontrola, bezuvjetna Ljubav, izolacija od svakidašnjeg stresa?
Kako doći do željenog mira i radosti?

Naš odgovor glasi; program Škole za dušu UNUTARNJE PUTOVANJE !!!

Više informacija zatražite porukom u inbox ili na e-mail: skolazadusu@hotmail.com

Za vrijeme dok si postAjao “nešto” zaboravio si biti covjek. Toliko si se poistovijetio sa svojim iluzornim JA da si zaboravio istinsko, SEBE.

Nudimo vam crvenu i plavu pilulu (naravno, u prenesenom znacenju). Crvena je; ostanite tu gdje jeste! Plava je; probudite se! Prijavite se za UNUTARNJE PUTOVANJE!

Više informacija zatrazite u inbox nase Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail: skolazadusu@hotmail.com

Azra & Nedžad Džakulić

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s