ŠTA JE TO “LJUDSKO BIĆE”?

humanbody

 

Šta je to “ljudsko biće”?

Čovjek nije samo materija, čovjek je više od toga, čovjek je ljudsko biće. Sve je podložno evoluciji i involuciji. Možete postati zaista istinsko ljudsko biće i natčovjek a možete i atrofirati u čistu intelektualnu životinju, čovjeka.
Već u ranoj dobi kada počinjemo učiti prve riječi, mi lagano zapostavljamo svoju suštinu. Slijedi škola pa fakultet ili zanat, svijet nas lagano oblikuje po svojoj potrebi. Ovo je već faza u kojoj smo u potpunosti zapostavili svoju suštinu koja je prestala s razvojem u našoj 5 ili 6-toj godini života. Ličnost smo putpuno razvili. No, obzirom da mi nismo samo ličnost, da je jedan bitan segment nas ostao nerazvijen, kasnije dolazi do manifesta bolesti ličnosti, bolesti tijela, raznih psihičkih oboljenja. Sva ova oboljenja imaju korijen u previše razvijenoj ličnosti a premalo razvijenoj suštini. Moderna medicina za sve te bolesti ima nazive; i to je uglavnom vid pomoći moderne medicine, posebno kod psihičkih oboljenja. Za sva oboljenja ove prirode, koja ne može medicina otkloniti, ista medicina dala je naziv “duševne bolesti”

Škola za dušu vas poziva da nama povjerite svoje probleme. Razvijte svoju suštinu, donesite balans u vaš život. Samo tako ljudsko biće može se razvijati i dostići svoj puni potencijal. Naši korisnici širom svijeta su nam iskazali zahvalnost a time i potvrdu da je naš program “UNUTARNJE PUTOVANJE” sjajna metoda za ovaj “podvig”. Dobrodošli u Školu za dušu.

Rad s terapeutom je individualan i diskrecija je zagarantovana.

Prijavite se za naš program UNUTARNJE PUTOVANJE.

Krenite na putovanje života, krenite na putovanje u unutrašnjost vaše duše.

Više informacija zatražite porukom u inbox ili na naš e-mail: skolazadusu@hotmail.com

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s