POTISKIVANJE EMOCIJA

 

header_image

 

 

– Potiskivanje naših emocija neminovno inicira depresivno stanje. Depresivno stanje čovjeka može odvesti čak i u smrt.

– Stres je naša reakcija na stresore; ubrzani, moderni život prepun je sterosra koji konstantno narušavaju naše zdravlje.

– vććina bolesti se tretira medicinski, na posljedičnoj razini; stoga imamo razne pilule i sva čuda farmaceutike. No, to znači samo utišavanje simptoma naše bolesti koja je i dalje tu.

Brinete li dovoljno o sebi? Brinete li, doista, dovoljno o sebi?

Brinuti o sebi ne znači brinuti samo za svoje lice, kosu, kožu, ili bilo koji dio tijela jer to bi značilo da ste vi to o čemu brinete, da ste vi svoje tijelo. Zar doista mislite da je tijelo sve to što mi jesmo? Naravno da nije !!! Brinuti o sebi znači i brinuti o svome umu, svojim emocijama, svojoj duši. Pročitajte dobru knjigu, ili još bolje, set dobrih knjiga. Idite na jogu. Meditirajte, počnite prakticirati Reiki. Afirmišite dobro raspoloženje, svoje emocije, recimo kombinacijom ho'oponopono afirmacija;

 

  • Žao mi je.
  • Molim te oprosti mi.
  • Hvala ti.
  • Volim te.

 

Možete i aktivnom meditacijom integrisati dobar dio nakupljenih emocija, jer ova meditacija u sebi sadrži dio koji služi za katarzu, dakle pročišćavanje, kulminaciju ali u ovom slučaju svjesno potaknutu i kontrolisanu. Ukoliko vas zanima ova meditacija, na kraju članka imate adrese na koje nam se možete obratiti i zatražiti istu koju ćemo rado proslijediti besplatno u vaš inbox.

 

Joga je također divna tekhnika za lagano oslobađanje od stresa jer joga kombinira svjesno disanje, svjesne pokrete tijela i svjesno razmišljanje o nabrojanom što je odličan alat borbe protiv stresa. Ukoliko vas privlači joga, obratite nam se i u vaš inbox besplatno ćemo proslijediti par joga asana, položaja i vježbi sa linkovima, opisima i muzikom čak.

Prakticiranje reikija je, po nama, jedna od najboljih tehnika u borbi protiv stresa, kao dokaz tome je da 80% osoba koje se podvrgnu reiki tretmanu, jednostavno utonu u san dok tretman traje. Tijelo otpušta stres i pritom prima ogromnu količinu energije tako da tijelo to osjeti kao svoje prirodno stanje, kao svoj na svome i tada se potpuno opusti.

Ukoliko vas sve više privlači REIKi, moramo vas obavijestiti da Reiki nije samo tehnika iscjeljivanja već, pored toga, način života u harmoniji sa prirodom i svojim tijelom. Reiki je stil života, put srca osvijetljen tolerancijom i razumijevanjem kako sebe tako i drugih.

REIKI, jer vrijedi ❤

Sve informacije zatražite porukom u inbox naše Fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail: skolazadusu@hotmail.com

2 Comments Add yours

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s