NASTAVAK ČIŠĆENJA REIKIJEM

 

Free Happy Woman Enjoying Nature. Outdoor. Freedom concept. Beauty Girl

Ako se nastavite tretirati Reikijem nakon završetka početnog procesa čišćenja, pomoći ćete procesu rasta, a dogodit će se i daljnje profinjavanje vaše energije. Kako budete otpuštali stare neželjene osjećaje i koncepte, osjetićete da se stav zahvalnosti prirodno ulijeva u vaš životni tok, što će stvoriti veće obilje na svim područjima vašeg života.

Polaznici prvog stepena Reikija već su u mogućnosti raditi čišćenje objekata, prostora, ali i sebe samih od negativne energije.

Više od 10 godina postojanja, i kroz to postojanje konstantnog izučavanja s ciljem mogućnosti pružanja što kvalitetnijih usluga, Škola za dušu se profilisala kao prva ustanova sa ovih prostora koja je objedinila online programe za pomoć osobama koji nose bol na duši kao i onima duševno oboljelima, ali i onima kojima emotivne blokade narušavaju normalni tok života, dakle, objedinila programe meditacija, antistresa, reikija i joge i sve ponudila svojim klijentima online.

Učinite nešto dobro za sebe. Učinite sebi REIKI. ❤

 

(Neki od naših Reikista sa svojim diplomama)

 

 

Jeste li znali?

— Da je već više od 10 godina postojanja Škole za dušu,

— Pored programa koje ima u svojoj ponudi, Škola za dušu je škola koja ima najveći broj Reiki praktikanata na ovom dijelu planete?

— Škola za dušu ima dvije objavljenje knjige na temu Reiki i da te knjige neki od majstora iz drugih škola koriste kao priručnike i preporučuju svojim učenicima?

 

 

Za sve koji su zainteresirani, kreirali smo Reiki tečaj; osposobljavanje i iniciranje u prvi, drugi i treći (majstorski) stepen Reikija. Sve informacije vezane za Reiki tretmane kao i za Reiki tečaj, zatražite porukom u inbox našeg Fb profila Škola za dušu, naše Fb stranice Škola za dušu ili na e-mail: skolazadusu@hotmail.com

Azra & Nedzad ❤

One Comment Add yours

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s