OPERACIJA UNUTARNJEG PROČIŠĆENJA

inner-fire-02.jpg

“Pogledajte nas. Sve je izvrnuto, sve je naopako. Liječnici uništavaju zdravlje, pravnici uništavaju pravdu, sveučilišta uništavaju znanje, vlade uništavaju slobodu, glavni mediji uništavaju informacije, a religija uništava duhovnost.”
~ Michael Ellner ~

Kakav odjek, osjećaj u vama je izazvala ova izjava? Misleći čovjek ne može, a da se ne složi, ako ne u potpunosti onda s većim dijelom ove izjave. No, kako rekosmo, misleći čovjek. Da bi se bilo u stanju misliti prvo se mora BITI. da bi se bilo u stanju BITI potrebno je spoznati sebe, Da bi se spoznalo sebe potrebno je sebe proučavati, raditi na sebi. Da bi se radilo na sebi potrebno je dakle raditi na sebi, a ne odlučiti raditi na sebi.

Opozit od mislećeg čovjeka je čovjek koji je uljuljan u iluziju da je sve u redu.

Ukoliko mislite da se ovaj tekst ne odnosi na vas, vi ste uljuljani u iluziju, vama je sve u redu, iako nije, naravno, to i vi u dubini duše u rijetkim odbljescima znate.

Ukoliko mislite da bi se ovaj tekst, ili neki njegovi dijelovi mogli odnositi na vas, vi ste negdje na sredini između opsjene, dakle uljuljanosti u iluziju i mislećeg čovjeka.

Ukoliko vas je izjava Michaela Ellnera, s početka ovog teksta dirnula, izazavala osjećaje u vama, onda vi svim svojim bićem, svakom svojom porom, svakim uzdahom znate da je nešto pogrešno u trenutnoj postavci svijeta i da mora biti još nešto osim ovog života kakvog danas živimo. I, znate šta? U pravu ste. Ima još !!!

Najbolje ćemo vam to dočarati ovako; zamislite osobu koja je ljuta i koja u svojoj ljutnji izgovara ružne riječi, sjetite se sebe nekada kad ste bili ljuti i nekoga riječima povrijedili, sad znate da ta osoba koja izgovara te ružne riječi više ne kontrolira sebe, ona je potpuno, ali potpuno izgubila kontrolu nad sobom. U njoj što je, a to je ljutnja i ružni osjećaji, izlaze kroz riječi. Osoba tada postaje samo instrument, oruđe ljutnje. A, tako je i u drugim emocijama, osoba postaje njihov instrument. Sva stanja i emocije su jače od 90% čovječanstva; strast, tuga, bol, ljubav, mržnja, zavist, bijes…

Krivo je naše shvatanje, pogrešna postavka nas u pogrešnoj postavci svijeta, i to ćete najlakše shvatiti na primjeru. Sjećate li se zbog čega ste bili ljuti na dan 21. 11. 2012. godine? Naravno da se ne sjećate. Niko se ne sjeća tačnih razloga svoje ljutnje nakon 5 godina, a ljutnja je ostavila trag u našem društvenom životu i u  zdravlju našeg fizičkog tijela.

 

Želite li i dalje biti instrumenit, oruđe svojih stanja, emocija, želite li i dalje biti marionete ili želite svojim životom upravljati u potpunosti?

Želite li doci do shvatanja da ste vi na brdu, a da je život u dolini?
Želite li žučan dijalog preokrenuti u monolog druge strane, žučnu svađu u predstavu u kojoj ćete se vi zavaliti i uživati?

 

Onda se prijavite za naš program UNUTARNJE PUTOVANJE.

 

Tijekom našeg programa UNUTARNJE PUTOVANJE; tijekom ove “operacije” unutarnjeg pročišcenja, osoba će imati sve jači osjećaj duboke zahvalnosti za svoje oslobođenje od ovog apsurdnog ropstva, koje ga je napravilo objektom u odnosu na izmišljena ljudska prava i slobode.
Tako, osoba ponovo postaje jedan subjekat, što mu po božanskom pravu i pripada.
Nakon što dosegne određen stepen svog unutarnjeg oslobođenja, osoba će razumjeti punu vrijednost magične moći slobode i ljubavi.
Ovdje se, u jednu ruku, govori i o slobodi od vanjskih uticaja na čovjeka.

Ovo je par primjera nekih mogućih direktnih ciljeva:

– postati gospodar nad samim sobom
– sticanje stvaralačkog duha, kao izvora inspiracije
– podizanje fizioloških procesa do nivoa budne svijesti
– sticanje novih sposobnosti
– kompletna regeneracija svog bića
– potpuno, ili ispravno shvatanje realnosti

Više informacija ztražite porukom u inbox ili na naš e-mail: skolazadusu@hotmail.com

Azra & Nedzad

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s