ON-LINE INDIVIDUALNE TERAPIJE

3093293443_8548b9e94d_z.jpg

 

Za one koji žele pomoći – sebi. Osoba koja ne može pomoći sebi postaje ogorčena, počne je obuzimati čak i mržnja. Od svega toga, najgore što se ljudskom biću može desiti je da mrzi – ljubav!

 

 

 

1622824_1395219710741852_337344655_n

 

U vremenu kad su nam Facebook i Skype omogućili dostupnosti i komunikaciju, ma na kojem dijelu svijeta se nalazili, ON-LINE individualne terapije i rad s pojedincima je segment koji svakako trebamo iskoristiti. Nisu sve ‘bolesti’ za psihoterapiju, i stoga pozivamo sve koji imaju lični problem koji ne mogu da podijele sa svojim najbližima, iz straha da ih neće razumjeti, ili da će ih osuđivati, da podijele sa mnom i olakšaju sebi breme života.

Takodjer, prema mome iskustvu i praksi, najčešce mi se javljaju osobe koje imaju probleme mentalne, emocionalne i duhovne prirode, a koje klasična medicina najčešće ne tretira. Stoga se moja praksa zasniva ugalvnom na duhovnim i iscjeliteljskim tehnikama sa dalekog Istoka, koja je poznavala oblike liječenja prije 4000 godina, a koje moderna nauka tek sada otkriva. Zašto? Zato što je čovjek prije svega DUŠA, a u ŠKOLI ZA DUŠU, upravo nju i liječimo, iscjeljujemo i oslobađamo taj duboki i jedini stvaran potencijal svakog živućeg stvorenja na našoj predivnoj planeti Zemlji. Mnogi se brinu za svoju ličnost, što je pogrešan pristup, jer, postoji i suština. Mi se brinemo za suštinu. Praksa mi je pokazala i dokazala, da iscjeljujući dušu i naše tijelo nevjerovatnom brzinom počinje da se oporavlja i iscjeljuje.

 

1398442_533145150094462_197415229_o

 

Odaberite neki od naših online programa i dogovorite svoj prvi termin sa našim terapeutom:

letak strahovi fobije skola

SUDBINA LETAK SKOLAAAAAA

letak 111111111 unutarnje

 

Više informacija možete zatražiti porukom u inbox naseg Facebook profila: Profil za dusu ili na naš e-mail: skolazadusu@hotmail.com

Azra & Nedzad

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s