BOŽANSKI ZAKON UZROKA I POSLJEDICA


anewgalactichumanmanfromearth.jpg

Vjerujete li u Karmu?

Ovdje nećemo pričati o karmi i karmičkim čvorovima, niti o kauzalitetu, ovdje ćemo  fokus staviti na osobu bez koje nema ni karme ni kauzaliteta. Zapravo, vrlo važno je ponoviti ovo; bez čovjeka nema ni karme ni kauzaliteta ni ljubavi ni rata ni mržnje ni…svijeta kakvog poznajemo sa svom religijskom, filozofijskom i božanskom nomenklaturom. Čovjek je umno biće i stoga on MISLI da ne može neke stvari zaboraviti, a može i trebao bi.

3tipaaa.jpg

 

Vrlo je važno razumjeti da u životu dobijate samo ono što ste jednom posijali; Božanski zakon uzroka i posljedice. Zahvalite onome što dolazi i pustite neka prođe; što manje se uplićite i sve će se, što je počelo bez vas, riješiti bez vas.

Shvatanje važnosti svačijeg života, života svakog živog bića kao fenomena koji se stalno kreće, jako je bitno. Preuzimanje odgovornosti za sve što radite, pričate, slušate, konzumirate, u svome životu zaista je jedan od ključeva samorazvoja.

 

'9'9'943ncmisx  fc.jpg

 

Samorazvoj ne kreće onog momenta kada vi odlučite da ćete nešto poduzeti; već onog momenta kada nešto poduzmete. Odlučite, i, krenite; spoznajte sebe. Da biste spoznali, trebate početi izučavati, istraživati. Nemojte ići linijom slabijeg otpora, idite tamo gdje vas tišti, gdje vas pritišće, tu trebate raditi na sebi.

Krenite odlučno; promijenite svoj svijet; promijenite svijet.

Ljudsko biće nije datost, ono je mogućnost, ono ima potencijal, ono može i treba da raste. U kojem smjeru ćete se vi razvijati, do vas je, ali znajte da je sve podložno evoluciji ili involuciji; ukoliko ne rastete, vi ne stagnirate nego nazadujete.

Rahu Jantra nam pomaže uravnotežiti svijest i podsvijest, Osloboditi se teških pritisaka karme, osloboditi nas potisnute ljutnje, strahova, tuge, od čega najčešće padamo u depresivna ili anksiozna stanja i padamo pod uticaj loših navika. Rahu također pojačava dejstvo osobne i jantre za prostr.

36910940_1768208899921408_4973160988728623104_n

 

Više informacija o Rahu jantri zatražite porukom u inbox ili na naš e-mail; skolazadusu@hotmail.com

 

 

ZAŠTO ŠKOLA ZA DUŠU

KAKO SE ISCIJELITI BEZ DOKTORA?

Reiki tehnika sada je DOSTUPNA I VAMA

 

16684103_1252131841529119_9203725095991219790_n

 

 

 

 

Krenite na “UNUTARNJE PUTOVANJE”

Sve informacije o našem programu UNUTARNJE PUTOVANJE zatražite porukom u inbox ili na e-mail: skolazadusu@hotmail.com

Azra & Nedzad Dzakulic

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s