Dobrodošli u Školu za dušu

Dragi naši članovi, ljubitelji lijepe riječi, duhovnosti kao načina života, reikija, joge i meditacije kao elementarnih primjesa duhovnosti, i svakako, ljubitelji entuzijazma i optimizma kao temelja sreće, želimo vam dobrodošlicu u grupu “Škola za dušu”. Već neko vrijeme se borimo s Facebook praviilima oko imena profila, s tim u vezi; imali smo profil koji se zvao “Škola za dušu”; pa su ga ugasili, nakon toga smo imali profil koji se zvao “Profil za dušu”, i njega su ugasili…i tek juče smo dobili iole normalno objašnjenje od korporacije Facebook; naime, prijavljivali su nas pojedini “theta healinzi i bioenergičari” sa svojih profila, obzirom da su nas, vjerovatno, gledali kao konkurenciju. No, Škola za dušu egzistira i dalje i utkana je u svaku internet tražilicu, ostavila je trag na svakom upitu vezanom za duhovnost, egzistenciju, transcedenciju, božansko. reiki…i ostale segmente ili fragmente starih, drevnih učenja. I dalje postojimo kao web stranica Skolazadusuwordpress.com, i dalje postojimo kao Facebook stranica Škola za dušu gdje moramo plaćati reklamisanje facebooku a što je i dodatni razlog da ukinu svaki profil koji se bavi bilo čime osim objavljivanja sadržaja s yutubea, jer, sa profila firma Facebook ne može naplatiti reklamisanje dok sa stranice može.

Dragi naši, slobodni ste učestvovati u kreiranju sadržaja koji objavljujemo na Školi za dušu. Slobodni ste dijeliti, komentarisati naše postove, slobodni ste izraziti kritičku misao prema našem radu, slobodni ste postaviti pitanje u inbox vezano za bilo koju našu objavu kako na Facebook stranici, grupi, tako i na našoj web stranici.

Pitanja kao i primjedbe slobodno uputite u inbox nase Facebook stranice Skola dusu ili na naš e-mail: skolazadusu@hotmail.com

Još jednom; dobrodošli ❤

vaši Azra & Nedzad Dzakulic ❤

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s