UČINITE NEŠTO DOBRO ZA SEBE

dgdsgsgdgsgsgs

Prilikom samotretmana, Reiki praktičari prvog stepena polažu svoje ruke na položaje čakri i pritom vizualiziraju boju svake čakre. Time reikisti postaju svjesniji svojih energetskih centara, vrtloga, odnosno čakri. Ukoliko je došlo do neke energetske blokade, reikista ima poteškoće s prizivanjem date boje a što mu je indikator da na datoj čakri treba malo duže da se zadrži prilikom samotretmana. Osvještavanjem svojih energetskih centara, čakri, reiki praktičar postaje svjesniji svoga eteričkog tijela, duhovne strane sebe, što je zapravo još jedna od dobrobiti Reikija. Reiki je svjetlo na vašem duhovnom putu. Reiki je jezik Ljubavi razasut cijelim univerzumom.

Da biste mogli da radite na iscjeljenju, odnosno, da postanete provodnici reiki energije, potrebno je da vam se otvore energetski kanali a što obavljaju majstori učitelji, posebnim tradicionalnim ritualima koji su zapravo inicijacija u Reiki. Bez otvorenih energetskih kanala nije moguće biti provodnik Reiki energije. Daljnjim radom i osposobljavanjem, reiki praktičari su sposobni vidjeti i boju aure.

Kroz našu dopisnu školu Reikija, svaki polaznik, uz adekvatnu obuku i inicijaciju u Reiki, zapravo pristupa drevnom znanju koje je utemeljio Usui Mikao. Dakle, naša škola prenosi izvorno, tradicionalno Reiki znanje.

Više informacija o Reiki tretmanima, Reiki on-line tečaju, zatražite porukom u inbox naše fb stranice Škola za dušu ili na naš e-mail: skolazadusu@hotmail.com

Učinite nešto dobro za sebe. Učinite sebi Reiki. ❤

Azra & Nedzad Dzakulic, Reiki i Karuna Reiki Majstori – Učitelji.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s