REIKI TRETMANI I REIKI TECAJ

Danas ćemo još jednom predstaviti pojedinačno sve programe Škole za duŠu. Naši programi pomogli su mnogima širom svijeta. Korespodencija se odvija putem Facebooka, maila i skypea. Iskoristite pogodnosti tehnologije i imajte svog terapeuta i savjetnika za lični i duhovni razvoj iz udobnosti svoga doma.

REIKI TRETMANI I REIKI TEČAJ ❤

Reiki je istocnjacka tehnika iscjeljenja univerzalnom kozmickom energijom. Jednostavna je za ucenje i prakticiranje i svako moze postati Reikista. Ne trebaju nikakve specijalne vjestine ili sposobnosti. Reiki ce vam pomoci i na putu duhovnog razvoja, jer omogucuje neposredan kontakt s najcišcim spiritualnim energijama, što dovodi do postupnog uskladjivanja života i svijesti prakticara s kosmickom sviješcu. Primjenjujuci Reiki tehniku možete iscjeljivati sebe i druge osobe, a mnogima je ova filozofija postala nacin života i novo zanimanje.

Osnova Reikija je rad sa energijom, Energijom koja djeluje prvo na eteričko tijelo, dakle; nikakvi dodiri nisu potrebni !!!

Reiki nadilazi vrijeme i prostor !
Reiki tečaj Škole za dušu, pored pogodnosti da isti pohađate iz udobnosti svoga doma, ima i mnoge druge pogodnosti. Nakon zavrsenog stepena na vasu kucnu adresu stize diploma. Po pristupanju nasem tecaju, proklamisemo vas u nasu fb grupu REIKIST gdje su svi podrska jedni drugima. Takodjer, dva majstora ucitelja pomno prate vas duhovni rast i sukladno tome prilaze te vam omogucuju pristup literaturi koja je bas u tom trenutku najbolja za vas.
Za sve koji su zainteresirani, kreirali smo Reiki tečaj; osposobljavanje i iniciranje u prvi, drugi i treći (majstorski) stepen Reikija. Sve informacije vezane za Reiki tretmane kao i za Reiki tečaj, zatražite porukom u inbox ili na e-mail: skolazadusu@hotmail.com

REIKI, jer vrijedi heart emoticon

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s